[ATRIX] Satın alma ve parçaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
[ATRIX] Satın alma ve parçaları
Motorola sayfasını biraz hareketlendirmek istiyorum ve birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorum bir kaç konuda gördüm nerden atrix alabiliriz v.b konular açılmış şimdide atrixin hem alınabileceği yeri hemde parçalarını nerelerde bulabıleceğimizi paylaşıcam.

İlk olarak Atrix nerden alırız diye başlarsak. (Gold-Hızlıal-Hepsiburada)

Hızlıal
579 Tl
Hepsiburada
Şu an 930 Tl ancak indirime girecektir.Ben kendi cihazımı buradan aldım ve kırmızı kutu geldi geldiğinde kontrol ettim bi sıkıntı yoktu ve duck yanında geldi.
Gold
589 Tl

Yedek Parçalara gelicek olursak kılıflardan başlayalım bunu şehrinizdeki telefoncularda bulabilirsiniz ancak olamadı diyorsanız.

Eğer baktınız ekranınız kırıldı :D biraz pahalı bir cam olsada değişim için internette videoları var çok kolay şekilde değişimi yapılıyor.

Tabi android kullanıcısı olduğumuz için en başta biten olayımız şarj olayıdır onun içinde yedek bir batarya şarttır onuda buradan bulabiriz.

Atrix Dock bunda resmen cihazınıza klavye+mause bağlayıp bir bilgisayar yaratıyorsunuz.Eğer HDMI girişli bir televizyonunuz var ise televizyona da bağlayıp büyük ekran keyfini çıkartıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ney27

gkhansky

Üye
Teşekkürler dostum çok yararlı bir paylaşım olmuş.
Beni merak ettiğim hususlar şunlar:
1. Son zamanlarda hepsiburada.com dan alınmış cihazlarda problem olduğunu söyleyen çok fazla alıcı var. Ben gold dan almayı düşünüyorum. Bunla ilgili bir duyumunuz var mı?
2.Flaşlamak nedir? (çok cahilim bu konuda ilk defa bir android kullanacağım da)
3.Genelde millet telefonun orijinal halinden memnun değil. Herkes farklı ROMlar yükleyip kullanıyor. Çeşit çeşit ROM un ne işe yaradığının yazılı olduğu bir forum konusuna yönlendirebilir misiniz?
4.Varsayalım ROM lu telefonumda sorun çıktı ve tamire gitmesi gerekti. Garanti kapsamı mı olur? Olmaması için ne yapmak gerekir?
Çok teşekkür ederim...

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum çok yararlı bir paylaşım olmuş.
Beni merak ettiğim hususlar şunlar:
1. Son zamanlarda hepsiburada.com dan alınmış cihazlarda problem olduğunu söyleyen çok fazla alıcı var. Ben gold dan almayı düşünüyorum. Bunla ilgili bir duyumunuz var mı?
2.Flaşlamak nedir? (çok cahilim bu konuda ilk defa bir android kullanacağım da)
3.Genelde millet telefonun orijinal halinden memnun değil. Herkes farklı ROMlar yükleyip kullanıyor. Çeşit çeşit ROM un ne işe yaradığının yazılı olduğu bir forum konusuna yönlendirebilir misiniz?
4.Varsayalım ROM lu telefonumda sorun çıktı ve tamire gitmesi gerekti. Garanti kapsamı mı olur? Olmaması için ne yapmak gerekir?
Çok teşekkür ederim...

Merak ettiklerini cevaplıyım.
1.Ben hepsiburadadan aldım hiç bir sıkıntı çekmedim cihazı kullanıyorum sorun yok.Tabi bu şans işi sen alırsın sıkıntılı çıkar bilinmez.
2.Flaslamak rom atıp daha sonra orjinal roma dönme islemini rsd denen bi program ile yapılıyor bu program ile kendi orjinaline döndürmek flaslamaktır.
3.Orjınal halinde yazılıma bağlı galeride bile kasmalar oluşuyor ve görselliği az onun için farklı romlar herkese çekici geliyor.http://www.maxicep.com/motorola/atrix-tr-rom-rehberi-guncel-750453.html ben söyle ufak bi rehber yaptım ordan bakabilirsin.
4.Telefon açıldığı sürece garanti kapsamına sokabilirsin ancak ekran gitmesi ve tamamen açılmazsa unlock yazısı kalır ve garanti dışı olduğu anlaşılır.Mesela kamera ile bi ilgili problem var sen telefonu orjinaline flaslayıp gönderirsen anlaşılmaz ve telefona bakarlar.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar

gkhansky

Üye
Merak ettiklerini cevaplıyım.
1.Ben hepsiburadadan aldım hiç bir sıkıntı çekmedim cihazı kullanıyorum sorun yok.Tabi bu şans işi sen alırsın sıkıntılı çıkar bilinmez.
2.Flaslamak rom atıp daha sonra orjinal roma dönme islemini rsd denen bi program ile yapılıyor bu program ile kendi orjinaline döndürmek flaslamaktır.
3.Orjınal halinde yazılıma bağlı galeride bile kasmalar oluşuyor ve görselliği az onun için farklı romlar herkese çekici geliyor.((LINK)) ben söyle ufak bi rehber yaptım ordan bakabilirsin.
4.Telefon açıldığı sürece garanti kapsamına sokabilirsin ancak ekran gitmesi ve tamamen açılmazsa unlock yazısı kalır ve garanti dışı olduğu anlaşılır.Mesela kamera ile bi ilgili problem var sen telefonu orjinaline flaslayıp gönderirsen anlaşılmaz ve telefona bakarlar.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar

Dostum çok teşekkür ediyorum sana...

Lee!

Üye
Ciddi bır sekılde almayı planlamaktayım fakat sadece ınternet uzerınden mı satılmakta bunu bılmıyorum. eger sadece ınternet uzerınden satıstaysa bu dusundurucu degılmı ?

ssusku

ssusku

Üye
Ciddi bır sekılde almayı planlamaktayım fakat sadece ınternet uzerınden mı satılmakta bunu bılmıyorum. eger sadece ınternet uzerınden satıstaysa bu dusundurucu degılmı ?

geçenlerde 5 gün kadar oldu atrixi incelemek için golda gittim ve tel yoktu 1 hafta veya 10 içinde gelir dediler migrosa gittim belki vardır dedim gittim baktım vardı fiyat 680 yazmışlar ancak içini açıp bakmadım ama en kısa sürede gidip iyi bir şekilde inceleyecegi

Lee!

Üye
geçenlerde 5 gün kadar oldu atrixi incelemek için golda gittim ve tel yoktu 1 hafta veya 10 içinde gelir dediler migrosa gittim belki vardır dedim gittim baktım vardı fiyat 680 yazmışlar ancak içini açıp bakmadım ama en kısa sürede gidip iyi bir şekilde inceleyecegi

Dun HB'ye sıparısımızı verdık bakalım neler olacak.. Bı tedırgınlık var ıcımde =)

ssusku

ssusku

Üye
şimdiden hayırlı olsun iyi incele kapak hangisi ve içinden çıkan aksesuarlar açılmışmi Bide önceden simkart takılmışmi ona bak bunları inceledikten sonra forma bu sayfaya yazsan iyi olur veya bana özel mesaj at yardımcı olursan çok sevinirim kardeş :):)

Lee!

Üye
şimdiden hayırlı olsun iyi incele kapak hangisi ve içinden çıkan aksesuarlar açılmışmi Bide önceden simkart takılmışmi ona bak bunları inceledikten sonra forma bu sayfaya yazsan iyi olur veya bana özel mesaj at yardımcı olursan çok sevinirim kardeş :):)

Buyuk ıhtımalle yarın elımde olacagını dusunuyorum bu saatlerde cıhazı ıncelemıs kesın bı dusunceye varmıs olurum dostum =) gerekenlerı yazacagımdan emın olabılırsın ıyı forumlar =)

ssusku

ssusku

Üye
Buyuk ıhtımalle yarın elımde olacagını dusunuyorum bu saatlerde cıhazı ıncelemıs kesın bı dusunceye varmıs olurum dostum =) gerekenlerı yazacagımdan emın olabılırsın ıyı forumlar =)

şimdiden teşekkür ederim sağol sanada iyi forumlar :)iyi kötü ne aklına gelirse yaz :D

Lee!

Üye
Evet dostum tahmın ettıgım gıbı cıhaz elıme bugun ulastı. Tamamen kapalı kutuda geldı bandrolune dıkkat ettım kesık yoktu sım yuvalasıma dıkkat ettım cızık vs herangı hıc bısey yoktu. cıhaz su an elımde gercekten yag gıbı kayıyor... kotu bı yorum yapamayacagım. makinaya gercekten haksızlık olur. 2 senede kapı gıbı garantısı var. HB'den almanı tavsıye ederım aksesuarıyla hasarsız ve acılmamıs bı bıcımde elıme ulastı.gayet şık tasarım hız desen zaten bılıyosun. cok guzel bı makıne eksısını henuz bulamadım =)

ssusku

ssusku

Üye
Evet dostum tahmın ettıgım gıbı cıhaz elıme bugun ulastı. Tamamen kapalı kutuda geldı bandrolune dıkkat ettım kesık yoktu sım yuvalasıma dıkkat ettım cızık vs herangı hıc bısey yoktu. cıhaz su an elımde gercekten yag gıbı kayıyor... kotu bı yorum yapamayacagım. makinaya gercekten haksızlık olur. 2 senede kapı gıbı garantısı var. HB'den almanı tavsıye ederım aksesuarıyla hasarsız ve acılmamıs bı bıcımde elıme ulastı.gayet şık tasarım hız desen zaten bılıyosun. cok guzel bı makıne eksısını henuz bulamadım =)

hayırlı olsun bende alacağım en kısa zamanda kapak tırtıklimi yoksa düzmu Bide kaç parça aksesuar çıktı dock varmi içinde , simkart yuvasına çok dikkatli bakman lazım yoksa görünmüyor inşallah pişman olmazsın eksi yanını her zaman konuda paylaşabilirsin Yani yardımcı olduğun için teşekkür ederim iyi formlar. :):)

Lee!

Üye
dostum kapak düz. ama boyle sılıkonlu gıbı kaymıyor bı tuhaf yapısı var elektrıkcıyım zaten ben sım yuvasını ve cesıtlı yerlerı merceklerle ınceledım. hıc bı sıkıntı gozukmuyor su an hala bakıyorum hıc bı sıkıntısı yok bı artısını daha soyleyım. parmak sensoru gercekten kalıtelı. dırek algılıyor. ve kılıdı acıyor.

- - - Eklendi - - -

dostum kapak düz. ama boyle sılıkonlu gıbı kaymıyor bı tuhaf yapısı var elektrıkcıyım zaten ben sım yuvasını ve cesıtlı yerlerı merceklerle ınceledım. hıc bı sıkıntı gozukmuyor su an hala bakıyorum hıc bı sıkıntısı yok bı artısını daha soyleyım. parmak sensoru gercekten kalıtelı. dırek algılıyor. ve kılıdı acıyor.

ssusku

ssusku

Üye
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Peki içinden kaç tane aksesuar çıktı dock çıktımi

Lee!

Üye
Hepsi cıktı dock falan mevcut fakat hdmı kablosu cıkmadı bı tek..

ssusku

ssusku

Üye
Hepsi cıktı dock falan mevcut fakat hdmı kablosu cıkmadı bı tek..

toplamda 7 parça olması lazım Yani hiç birşey birbirine takılı olmadan Bide telefon kutusu kırmızımi yoksa mavimi dıştaki değil içteki ?

Lee!

Üye
Hepsi cıkıyorsa zaten kırmızı kutudur dostum. Kırmızı kutu geldı yanı hepsıde cıktı eksık yok.

ssusku

ssusku

Üye
Hepsi cıkıyorsa zaten kırmızı kutudur dostum. Kırmızı kutu geldı yanı hepsıde cıktı eksık yok.

iyi Güzel tekrardan güle güle kullan bende s3 mini veya atrix almayı düşünüyorum alacağım kesin bunlardan birini ancak atrix daha Güzel android güncellemesi beni düşündürüyor yoksa hemen atrix alacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt