Nokia rezilliği BİLGİ YARIŞMASI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia rezilliği BİLGİ YARIŞMASI
Arkadaşlar ya bakıyorum da nokia da bir tane bile bilgi yarışması olmaz mı yav telim nokia 500. aylarca arıyorum ama bulamıyorum arkadaşımın telinde şu oyun var bizde de bi b. yok yaw sırf bu yüzden telefonu satmaya karar verdim. Nokia artık beş kuruş etmez arkadaş

MaxipmaN

Üye
nokia para etmez de 500 hiç para etmez

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
Çok haklısın kardeşim. telefonu 3-4 ay önce aldım öss nedeniyle her şeyden soyutlandık :( bundan önce s60 nokia 7610 falanla uğraşıyordum eski zamanlar :D ondan sonra hiç takip edemedim ve nokia eskisi gibidirden hareketle nokia 500 ü aldım ama her şeyi öğrendikten sonra bin pişman oldum :( ve 1-2 içinde satacam.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Önce Pazarı Araştırman Gerekirdi. Aylardır Dolaşan Haber Symbianın Öldüğü. Bilmeden Almışsan Bu Senin Veya Nokianın Suçu Değil. Karalama Yapılacaksa Yeni Cihazların Yapılmalı, Eski Ölülerin Değil..

mesutgaga

mesutgaga

Üye
nokia 5800 dan samsung galaxy wondera gectim aradaki fark anlatılmaz yaşanır dostum :D

sevimhakan

Üye
    Konu Sahibi
Herhalde fazla farkın olması lazım :D hayırlı olsun

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bence sen 500 yerine 603 alsaysdın böle olmazdı bari hd oyun oynardın

karayel90

karayel90

Üye
Yani artık s^3 olsun symbian olsun bitmiş durumda
Nokia artık kamerayla müzik özellikleriyle müşteri çekebilirmiyim diye çalışıyor

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Yani artık s^3 olsun symbian olsun bitmiş durumda
Nokia artık kamerayla müzik özellikleriyle müşteri çekebilirmiyim diye çalışıyor

ever o lumiaların tek artısı kamerası.mantıgı düzgün calışan bi insan lumia alcagına gider profesyonel kamera alır

afwerker

afwerker

Üye
ever o lumiaların tek artısı kamerası.mantıgı düzgün calışan bi insan lumia alcagına gider profesyonel kamera alır
Kardeşim sistem yönünden lumia güzel wp8 sistemi 8 le aynı sistemde ve mantıkta çalıştıgı için güzel. Emin ol lumia kullan vazgeçmezsin o zaman sen sistemde iyi değil diyorsan bilgisayardada Andorid kullanabilirsin ama hiçbiri windowsun yerini tutmaz bilgisayarda

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Kardeşim sistem yönünden lumia güzel wp8 sistemi 8 le aynı sistemde ve mantıkta çalıştıgı için güzel. Emin ol lumia kullan vazgeçmezsin o zaman sen sistemde iyi değil diyorsan bilgisayardada Andorid kullanabilirsin ama hiçbiri windowsun yerini tutmaz bilgisayarda

niye bilgisayarda android kullanim ben :D ben sistemi kötülemedim ki..zaten lumiaların androidden tek artısının kamerası oldugunu herkes biliyor.kabullenmek istemeyenler inkar ediyor

karayel90

karayel90

Üye

Dur daha dur android pcleride ele gecirecek :yuru

afwerker

afwerker

Üye
o biraz zor windowsu gecemez .ama tablet pcleri ele gecirdigi bir gercek :D madem wp8 iyi hadi tabletlerede uyarlasınlar bakim.
Emin ol oda uyarlanacak :) nokianın windowslu tableti diye bi haber cıkmıştı incelersin. Şuan windows kendide WİNDOWS 8 RT diye tabletlere geçmeye basladı baya bi rekabet olacak şuanda bakarsan windows 8 rt tablet al android tabletten bin kat iyi ve istedigin oyunu oyna Sınırsız oyun keyfi

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Emin ol oda uyarlanacak :) nokianın windowslu tableti diye bi haber cıkmıştı incelersin. Şuan windows kendide WİNDOWS 8 RT diye tabletlere geçmeye basladı baya bi rekabet olacak şuanda bakarsan windows 8 rt tablet al android tabletten bin kat iyi ve istedigin oyunu oyna Sınırsız oyun keyfi

sen android kullandın mı? wp8 i nasıl androidden daha üstün görebilyorsun.hayret ettim dogrusu :D arayüzü basit o sistem arayüzü en gelişmiş sistemden ancak bu kadar aşagı tutulup bertaraf edilebilir :D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
oyun konusunda androidden üstünü yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt