fiyatlarina gore iphone 5 çöp
Mobilim cihazının ne olduğunu göremiyorum ama hiç kullandınmı veya incelemedinmi i5 i ?
Evet! Ben X2 ve 5228 gibi cihazlar kullanıyorum! Ve 5228 ve X2 de Gta, Temple run, Fruit ninja oynadım. Iphone 5 fiyatına göre bir çöp. Bir ara Sony Xperia neo L kullandım ve fonksyonlarına bayıldım. Bir gün (bu yakınlarda) internetde iphone 5 e ve sony xperia z e baktım. Sony xperia z bana daha cazip geldi. Iphone-nun en berbat özelliği garanti kapsamından çıkmadan bluetooth la başka bir cihaza dosya göndermiyor.

Burda senle tartişmayacağım ama her şey kağıt üzerinde yaZılanlar gibi olmuyor Örneğin benimde lumia cihazlara karşı bir ön yargım vardı taki inceleyene kadar Sana şukadarını söyleyeyim önce hangi telefon olursa olsun önce eline al ve incele ona göre fiyatını hak ediyormu etmiyormu diye mukayese et.
- - - Eklendi - - -
![]()
, benim için anlamı çok büyük
) , onun için öyle yazdım. Söylediklerin doğru, elime almadan konuşmak erken (aslında ben de iphone fanatiğiyim). Anlayışın için 
Bu gün çok sinirliydim (kardeşim 6600 ımın kasasını kırdı, benim için anlamı çok büyük
) , onun için öyle yazdım. Söylediklerin doğru, elime almadan konuşmak erken (aslında ben de iphone fanatiğiyim). Anlayışın için
![]()