Önerebileceğiniz telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreycb00

Üye
    Konu Sahibi
Önerebileceğiniz telefon ?

bütçe aralığım 2000 tl civarı acaba önerebileceğiniz telefon var mı ? ben sony xperia z almayı düşünüyorum duyduğum bilgilere göre 21 şubatta çıkıyormuş ama iphone 5 almayıda düşünmüyor değilim :) acaba bana ne gibi telefon önerirsiniz ?

Türk-X

Türk-X

Üye
xperia z ve ya s4 ü bekle

Kerim.

Kerim.

Üye
s4u bekle

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aynen xperia z yi veya s4 bekle

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İphone 5

MrExpert

MrExpert

Üye
İphone 5 i detaylı bir inceleme fırsatım oldu gerçekten iyi bu aralar çok kötüleniyor ama 2bin tl yi hakkediyor karar senin beklentilerine göre kararını ver.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iPhone 5

süper nova

süper nova

Üye
kesinlikle iphone 5

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
fiyatlarina gore iphone 5 çöp

Shaunx

Shaunx

Üye
S4u bekle hic gerek yok simdi i5 ysda xperia Z almana. S4 mukemmel olacak

Türe

Türe

Üye
Xperia Z , Note 2.

Veya gelecek S4'ü bekle.

oguztz

Üye
Xperia z

emreli01

emreli01

Üye
ekran büyüklüğü önemli değilse xpria z ama büyük ekranı sevmem diyorsan iphone 5 :)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Mobilim cihazının ne olduğunu göremiyorum ama hiç kullandınmı veya incelemedinmi i5 i ?

Evet! Ben X2 ve 5228 gibi cihazlar kullanıyorum! Ve 5228 ve X2 de Gta, Temple run, Fruit ninja oynadım. Iphone 5 fiyatına göre bir çöp. Bir ara Sony Xperia neo L kullandım ve fonksyonlarına bayıldım. Bir gün (bu yakınlarda) internetde iphone 5 e ve sony xperia z e baktım. Sony xperia z bana daha cazip geldi. Iphone-nun en berbat özelliği garanti kapsamından çıkmadan bluetooth la başka bir cihaza dosya göndermiyor.

sanalben

sanalben

Üye
kağıt üzerinde kötüdür tabi kullanmıyam bilemez

MrExpert

MrExpert

Üye
Evet! Ben X2 ve 5228 gibi cihazlar kullanıyorum! Ve 5228 ve X2 de Gta, Temple run, Fruit ninja oynadım. Iphone 5 fiyatına göre bir çöp. Bir ara Sony Xperia neo L kullandım ve fonksyonlarına bayıldım. Bir gün (bu yakınlarda) internetde iphone 5 e ve sony xperia z e baktım. Sony xperia z bana daha cazip geldi. Iphone-nun en berbat özelliği garanti kapsamından çıkmadan bluetooth la başka bir cihaza dosya göndermiyor.

Burda senle tartişmayacağım ama her şey kağıt üzerinde yaZılanlar gibi olmuyor Örneğin benimde lumia cihazlara karşı bir ön yargım vardı taki inceleyene kadar Sana şukadarını söyleyeyim önce hangi telefon olursa olsun önce eline al ve incele ona göre fiyatını hak ediyormu etmiyormu diye mukayese et.

- - - Eklendi - - -

:evet:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Burda senle tartişmayacağım ama her şey kağıt üzerinde yaZılanlar gibi olmuyor Örneğin benimde lumia cihazlara karşı bir ön yargım vardı taki inceleyene kadar Sana şukadarını söyleyeyim önce hangi telefon olursa olsun önce eline al ve incele ona göre fiyatını hak ediyormu etmiyormu diye mukayese et.

- - - Eklendi - - -

:evet:

Bu gün çok sinirliydim (kardeşim 6600 ımın kasasını kırdı :( , benim için anlamı çok büyük :D ) , onun için öyle yazdım. Söylediklerin doğru, elime almadan konuşmak erken (aslında ben de iphone fanatiğiyim). Anlayışın için :tşk:

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu gün çok sinirliydim (kardeşim 6600 ımın kasasını kırdı :( , benim için anlamı çok büyük :D ) , onun için öyle yazdım. Söylediklerin doğru, elime almadan konuşmak erken (aslında ben de iphone fanatiğiyim). Anlayışın için :tşk:

6600 ın için üzüldüm :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt