Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy w'nin 2.3.5 türkiye romunun ana bant sürümü ne?:D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şu tartışmayı kesin yoksa şikayet edeceğim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boş adam olmam için ,senin gibi birilerinin arkasından konuşmam gerekir.Birileri arkamdan konuşuyorsa ve ben bunu sonradan görüyorsam,tabiki gördüğümde yazacağım.maxicepte takılmıyorum.yeni gördüm yorumunuzu çünkü.

olabilir ben ona bisey demedim kotu tarzda laf sokar gibi yorum yapiyorsun

- - - Eklendi - - -

Şu tartışmayı kesin yoksa şikayet edeceğim.

Et silinsin konuyla ilgisi olmayan yorumlar sonuçta

martin0906

Üye
Database I/O nasıl hızlandırılabilir?

martin0906

Üye

I/O Scheduler ile arttırılabilir.

Ayrıca Thunderbolt ve rMPEngine scriptleri ile de arttırılabilir.
xda'dan mı bulacağım bu script'leri :)

- - - Eklendi - - -

:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Binlerce bant sürümü var nereden bilebilirim.Samfirmware diye bir site var ordan bakabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Çok uzun gözüküyor üşenirim ben bunu yapmaya :D Birde şuan database I/O şuan 456 gözüküyor antutu testine göre daha da artar mı?
Yahu neresin uzun yüklemek için şunu cwm dan flashlayacaksın bu kadar :D

silmek istersende bunu flashlayacaksın bu mu zordu yani :D

martin0906

Üye
:kop: Orada
  1. Copy the CWM zip and all the addons you need to your sdcard (internal or external, as long as CWM can access it).
  2. Install using CWM all the CWM zips without needing a reboot in between
  3. Wait for bootup
  4. Open up and launch /etc/bolt_scripts/remount[device] (e.g. remounti9000) as Root (The skull icon) and as Boot (The wheel icon).
  5. Open up and launch /etc/bolt_scripts/sqlite_optimize as Root (The skull icon). This script can be used arbitrarily at anytime that you want. Don't load it as boot or copy it to init.d though, it'll significantly slow down your boot up as the script is a very long running script.
  6. Open up and launch /etc/bolt_scripts/s70darky_zipalign as Root (The skull icon). This script can be used arbitrarily at anytime that you want. You can copy it to init.d and setting its permission to rwx-rwx-rwx. I moved it to bolt_scripts so that first boot for some people won't be slowed down.
  7. Open up and launch /etc/bolt_scripts/CFS/S98CFS as Root (The skull icon) and as Boot (The wheel icon)..
  8. Open up and launch /etc/bolt_scripts/S98TCPbuffers as Root (The skull icon) and as Boot (The wheel icon)..
  9. ????
  10. PROFIT
bu yazıları görünce uzun sandım :ehe O zaman tamam hemen yüklerim

kilicaslan17

Üye
Modlar her telefona uyumlumudur? S3 mini bölümünde hiç mod yok.Adrenaline engine ve lazeroid kurmak istiyorum.S3 veya Wonder bölümündeki bir modu kursam sıkıntı olur mu? 3d performansını arttırmak için ne tavsiye edersiniz?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Modlar her telefona uyumlumudur? S3 mini bölümünde hiç mod yok.Adrenaline engine ve lazeroid kurmak istiyorum.S3 veya Wonder bölümündeki bir modu kursam sıkıntı olur mu? 3d performansını arttırmak için ne tavsiye edersiniz?

Aynı anda birden fazla hızlandırıcı script kullanmanı tavsiye etmiyorum.birbirleri ile çakışabilirler.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Thunderbolt ile çakışmayacak tweak lazım :) yardımcı olurmusun Ali

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Evet başlıkta anlattığım gibi.Odin'den ve telefondan rom yüklemek haricinde* elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Sorun İstediğinizi :D

(*Rom yüklemek haricinde dedim çünkü her telefonda rom yükleme farklı olabiliyor.Benim bu konuda yardımcı olmam kör yardımdan başka birşey olmaz.)

arkadaşım telefonumda yüklü olan custom romun yeni sürümü çıkmış.maalesef telefondan güncelleme özelliği yok romun.cwm den direk yüklesem romu sıfırdan yükleyip herşeyi siler mi ?.yoksa önceki sürümün üstüne mi günceller ? bunu merak ediyorum...:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım telefonumda yüklü olan custom romun yeni sürümü çıkmış.maalesef telefondan güncelleme özelliği yok romun.cwm den direk yüklesem romu sıfırdan yükleyip herşeyi siler mi ?.yoksa önceki sürümün üstüne mi günceller ? bunu merak ediyorum...:hmmm
Romunun adı ne?

bazı romlar yeni sürümü geçilmeden önce ful wipe ister.bazıları ise sadece cache wipe ister.Bazıları ise hiçbirşey.

Romunu güncellerken ne yapacağını romu indirdiğin xda sayfasında yazar.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye

Romunun adı ne?

bazı romlar yeni sürümü geçilmeden önce ful wipe ister.bazıları ise sadece cache wipe ister.Bazıları ise hiçbirşey.

Romunu güncellerken ne yapacağını romu indirdiğin xda sayfasında yazar.

rom bu rc2 sürümü var bende rc3 e güncelleyeceğim.

Üst Alt