Skype´a yeni özellik geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Skype´a yeni özellik geliyor...

Kisa süre önce Skype´i satin alan Microsoft, ABD ve Ingiltere kullanicilarina beta sürümünde olan yeni bir özellik sunuyor. Bu özelligin sayesinde video kaydi yapip diger kullanicilara gönderilebiliyor. Windows Phone kullanicilari ise videoyu hemen yollayamiyorlar, onlar videoyu önce bir linke eklemeleri gerekiyor, sonra da bir pin kodu ile gönderebiliyorlar.

Android ve ios platformlari ise dogrudan ilgili videoyu gönderebiliyorlar ve izleyebiliyorlar. Halen beta olan bu özellik en yakin zamanda hayata gecirilebilir.

Windows Phone ve Windows 8 kullanicilari anlasildigi gibi yine gelistiriciler tarafindan ihmal ediliyor. Bu yeni birsey degil, WP7 dan beri bilinmektedir. Asil akillara soru isareti birakan sey ise, Skype´i 2011 yilinda 8,5 milyar dolara satin alan Microsoft, neden kendi platform kullanicilarini bu kadar göz ardi etmesidir.

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312, OttomaN TigeR ve n000k

ecel54

ecel54

Üye
:tşk: ama ben facebook üzerinden görüntülü görüşmenin gelmesini bekliyorum. böyle bir özellik gelirse ve biraz geliştirirlerse tango,viber gibi uygulamaların kullanımı azalır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o değil de skype dan görüntülü arama da yok bildiğim kadarıyla Microsoft bu konuda saçmalıyor resmen

• Beğen
Tepkiler: n000k
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
o değil de skype dan görüntülü arama da yok bildiğim kadarıyla Microsoft bu konuda saçmalıyor resmen

bende var hocam, yurtdisinda kaldigimdan dan her halde. Gayet güzel de calisiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler.

Ben skype ile görüntülü görüşme yapabiliyorum Can. :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geçen gün bir müşteri geldi yapamamış akşam deneyelim gökçen abim :ehe

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bendede oylebi seçenek yok

m542tf

m542tf

Üye
akşam deneyeyim bende yok diye hiç yüklemedim.

ecel54

ecel54

Üye
görüntülü aramayı bende yapabiliyorum :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia920 ile 820 arasında skype ile bende denedim ve çalışıyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende öyle Bi,seçenek bile yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de denedim çalışıyor :)

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
olmayan arkadaslar skype güncellemesini yapmadiysalar store´dan onu yapsin ve bir de facebook bilgileri ile girisi yapsinlar...

serinaga

serinaga

Üye
Bende öyle Bi,seçenek bile yok

Skype video aramasını yine skype kullanıcısı ile yapabiliriz, kişilerinden rastgele birini arayınca telefon görüşmesi şeklinde arama seçeneği gelir ...
Video araması için PC'DEN skype kullanıcısı eklemeniz gerek ...

ecel54

ecel54

Üye
Skype video aramasını yine skype kullanıcısı ile yapabiliriz, kişilerinden rastgele birini arayınca telefon görüşmesi şeklinde arama seçeneği gelir ...
Video araması için PC'DEN skype kullanıcısı eklemeniz gerek ...

telefondan da eklenebiliyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Skype da sign out u bulabilen var mı? (Telefondan). Uygulamanın seçeneklerinde de bulamadım. Başka bir kullanıcı ismi ile girecek olsak yani nasıl yapacağız?

ecel54

ecel54

Üye
Skype da sign out u bulabilen var mı? (Telefondan). Uygulamanın seçeneklerinde de bulamadım. Başka bir kullanıcı ismi ile girecek olsak yani nasıl yapacağız?

bulamadıysan silip yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt