cok acil yardim n73 !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
cok acil yardim n73 !!!!
nokia n73 e oyun yükledim ama oyunu telefonda göremiyorum ...bana telefonunun hangi bölümünde oldugunu söylermisiniz acil.. (install dosyasi )

Nazy

Nazy

Üye
Eğer ismini değştirmediysen Klasörüm İsimli Bir Klasör Var Uygulamalar O Klasörün içine yüklenir.

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
uygulamara baktim orda hic bir sey yok ...sen bana oyun yüklemenin an kolay yolunu anlatirmsin bir zahmet (n73)

blackoceann

blackoceann

Üye
oyun yüklemenin en kolay yoluuu klösörlerin hepsini bosalt vee masa üstüne koy telefonda sonra uygulama klasörünü sil yükle oyunu ama pcden yüklee n73ün cdsini yükle en kolay yolu bu sınra zaten masa üstünde bulursun simgesinii

maxiburak

maxiburak

Üye
oyun yüklemenin en kolay yoluuu klösörlerin hepsini bosalt vee masa üstüne koy telefonda sonra uygulama klasörünü sil yükle oyunu ama pcden yüklee n73ün cdsini yükle en kolay yolu bu sınra zaten masa üstünde bulursun simgesinii

arkadaşım sana katılıyorum

Nazy

Nazy

Üye
ben java oyunlari yüklüyorum o koly ama ben sisli oyunlari yüklemk istitiyorum iste onu nasil yapcam????????????

Büyük Bir İhitimal sen os8 yazılımlarını Yüklemeye Çalışıyosun
Ama n73 os9 u destekler
Yani os8 için yazılan uygulamaları veya oyunları n73 ile çalıştıramassın.

Oyunun hangi versiyona ait olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim.
Bunun için oyunu 6630 - 6600 - n70 gibi telefonlardan birine yükle eğer
Onlarda çalışırsa Sende Çalışmayacaktır

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Bir İhitimal sen os8 yazılımlarını Yüklemeye Çalışıyosun
Ama n73 os9 u destekler
Yani os8 için yazılan uygulamaları veya oyunları n73 ile çalıştıramassın.

Oyunun hangi versiyona ait olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim.
Bunun için oyunu 6630 - 6600 - n70 gibi telefonlardan birine yükle eğer
Onlarda çalışırsa Sende Çalışmayacaktır

os9 nedir ,,,bu oyunlarin kurulumlari nasil olur...

Nazy

Nazy

Üye
os9 senin telefonunda yüklü olan Symbian işletim sisteminin versiyonudur
6630 un meüsü ile senin n73 ün menüsü arasındaki farktır.
Windows98 ile WindowsVista gibi

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
sisli dosyalar bende desteklenmiyor yaziyo onun icin bir program varmi ...kendim biliyom beskasindada görmüstüm sisli temalar sisli programlar sisli oyunlar hersey oluyo n73te...ben nasil yapacam bu isi bir kisi yardim etsin ya!!!!!!!!!...bide n73 temalari nerde bulabilriim ????????? sis uzantili olmasin ama ... bu sorunlari bir cözsemm tam mükemmell olacak o zaman neler yüklicem neler .... n73 kullancisi bir ksii var sa bo sorularimi lütfen cevaplandirsin eger o yappiyosa nasil yapiyo anlatsin adim adim please:(

Nazy

Nazy

Üye
sisli dosyalar bende desteklenmiyor yaziyo onun icin bir program varmi ...kendim biliyom beskasindada görmüstüm sisli temalar sisli programlar sisli oyunlar hersey oluyo n73te...ben nasil yapacam bu isi bir kisi yardim etsin ya!!!!!!!!!...bide n73 temalari nerde bulabilriim ????????? sis uzantili olmasin ama ... bu sorunlari bir cözsemm tam mükemmell olacak o zaman neler yüklicem neler .... n73 kullancisi bir ksii var sa bo sorularimi lütfen cevaplandirsin eger o yappiyosa nasil yapiyo anlatsin adim adim please:(

Eski Sis Dosyalarını Neyazıkki N73 te Çalıştıramassın
Ama MaxiCep in N73 için Olan Bölümünde N73 ün destekledği
Oyunları
Temaları
Uygulamaları
Ve Daha Birçok Şeyi Bulabilirsir
Buyuruun Buradan

Hazan Elif

Üye
benim de k 750i sony ercsson telim var.bilgisayarla telefon bağlantı kurduğunda hangi dosyaya atsam oyunu göremiyorum daha önce de hiç yapmadığım için beceremiyorum yardım edebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt