Google Apple'a 2014 için 1 milyar dolar ödeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Apple'a 2014 için 1 milyar dolar ödeyecek
Google ile Apple, mobil platformda karşı karşıya gelen ve birbirleri açısından en önemli rakipler arasında yer alıyor. Google tarafından geliştirilen Android mobil işletim sistemi ve Apple tarafından geliştirilen iOS işletim sistemi şu an için mobil platformda en fazla kullanılan işletim sistemleri olarak karşımıza çıkıyor.

Google, asıl işi olan arama motoru olarak da hala en büyük firma konumunda. Google, iOS cihazları iPhone akılı telefon, iPad tablet modelleri ile iPod touch cihazları için varsayılan arama motoru olabilmek için Apple‘a ödeme yapıyor.

Haberin detaylarına BURADAN ulaşabilirsiniz.

meme4

meme4

Üye
vay be bu devirde işi bilecen işe gitmeyecen biz hizmet almak için paralarımızı savuruyoruz google ise verdigim hizmeti kullan diye paralar saçıyor :D adaletsizlik

- - - Eklendi - - -

bu arada haber için teşekkürler

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Apple hem sattığı telefonlardan para kazanıyor. Hem de Appstore da sattığı ürünlerden ve müziklerden hem de kullandığı ve tanıttığı işlemlerden ama hala telefonlara kısıtlama getiriyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
1milyar veriyo kaç milyar kazanıyo acaba :D

PriZm

PriZm

Üye
Google'da bara bol :pro:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Google ın Tozuna Bile Yetişemez Arama Motorunda :P:

- - - Eklendi - - -

+:tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vay babam vay :kıskıs: + Haber için :tşk:

mystiery_

mystiery_

Üye
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ;)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben de iPhone'umda chrome'u kullanıyorum.Safari'den daha hızlı olduğu kesin.

acuxx

acuxx

Üye
ben daha googlenin arama motorundan nasıl para kazandığını hiç bilmiyorum 1 milyar dolar veriyosun ama nasıl kazanıyosun hiç bilmiyorum. insanlar googleye girip 1 2 kelime yazıp enter e basıyor sonra sitey giriyor bundan nasıl para kazanıyor bilmiyorum ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
ben daha googlenin arama motorundan nasıl para kazandığını hiç bilmiyorum 1 milyar dolar veriyosun ama nasıl kazanıyosun hiç bilmiyorum. insanlar googleye girip 1 2 kelime yazıp enter e basıyor sonra sitey giriyor bundan nasıl para kazanıyor bilmiyorum ?

Google bu yüzden bi ara isyan etmişti.İnsanlar bizi 2 kelime yazıp siteye virmek için kullanıyo diye :D

meme4

meme4

Üye

internet reklamcılıgı diye bişe var google internet rekkamcılıgının %90 elinde tutuyor web sitelere reklam veriyor ve reklamlardan gelen kazançtan pay alıyor sonra arama motorunda birşey aradıgında sag tarafta ilk sırada çıkmasını saglıyor ve yüksek paralar karşılıgında yapıyor bunu blogspot sitelerini 10 dolara .com yapıyor youtube reklamlardan kazanç saglıyor android uygulamalarına reklam almak istiyenlere reklam veriyor pay alıyor bazı bilgileri satıyor daha birçok yerden para kazanıyor ama en önemli sermaye kaynagı reklamdır

tapatalk

tapatalk

Üye
o değilde youtubeda bi şarkı 1milyar kere izleniyo ne para alıyodur google

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar ben bıyerse okudum googlede ger aradıgın yazı ıcın google para odenıyor

Türe

Türe

Üye
Vay be iyiymiş. :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt