Galaxy Ace 2 Jelly Bean Sızıntı Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeş haklısın atladım dut gbi şimdi stock romu kursamda tel açılmıyor mecbur bunu geri kuruom

maybek

Üye
Arkadaslar bu romu tavsiye etmiyorsunuz galiba. oysa ben linklerdeki dosyaları indirmeye çalışıyorum daha. ne dersiniz kurayım mı kurmayayım mı

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla ne diyeyim biz teli xda forumdan topladık şimdi cihaz çok güzel oldu yoksa işin içinden çıkamayacaktım :)

neyse konuyu buradan takipte kalın ne varsa orda vardır

Tolga3521

Tolga3521

Üye
beyler işinize karışmak gibi olmasın ben advance kullanıcısı olarak sizle aynı kefedeydim bize tam 3 sefer rom çıktı taşlar ancak yerine oturdu daha bu ne ki :) benden size tavsiye hemen atlamayın biraz geç kaldım konuya ama gerçekten daha yolun başındasınız nisan ayına kadar 3 ve ya 4 sefer daha rom çıkar takipte kalın ama bekleyin derim

Valla Kardeşim haklısın biz erkenden yükledik 2.3.6'ya dönemiyoruz :(

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Valla Kardeşim haklısın biz erkenden yükledik 2.3.6'ya dönemiyoruz :(

odim 3.07 ile Türkiye ye ait orjinal rom u yüklemeyi bir dene istersen bura bir şeyler ama ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
odim 3.07 ile Türkiye ye ait orjinal rom u yüklemeyi bir dene istersen bura bir şeyler ama ?

Kardeşim Tek dosyalı olanda olmuyo diye biliyorum ben.Birçok kez demedim ace 2 yazısında kalıyor fakat download moduna fln geçiyor

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yokmu uc parcali rom olan yha

skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
Jbde sorun yaşayanlar var burdan bakıp geri gbye dönebilirler

maybek

Üye
arkadaşlar bu 4.1.2 dosyalarının tek parça olduğu bir link yok mu acaba. Hotfile'den tek tek indirmesi ve her seferinde 30 dk beklemek çok sıkıcı. Ne zamandır uğraşıyorum hepsini indiremedim bir türlü. Elinde tek link olan varsa minnettar kalacagim. Teşekkürler

maybek

Üye
Elinde tek parçalik bir link olan yok mu arkadaşlar. Bir türlü bu dosyalari indiremedim.

mayonez07

Üye
arkaaşlar önce rus 2.3.6 romu yükleyin sonra türkiye romunu yükleyin ben yükledim geri gb ye döndüm. döndükten sonra 4 mb bi güncelleme geliyo onu yapmayın yoksa telefon anakart arıza görüyo..

vedatarsav

Üye
yeni rom

- - - Eklendi - - -

yeni rom indirme linki

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
Arkadaşlar telefon çok kasıldığından eski sürume dönmek istiyorum nasıl dönebilirim telefon garantili

shekil50

Üye
ben kurdum jelly beanı fakat telefon çok kasıyor hafıza kartı yok ondan dolayı olabilir mi ne yapmam gerekiyor ? yardım edin lütfen

ALİKİRAZ_1

Üye
İyi aksamlar beyler kieste ace 2 icin 4.1.2 cikmis yuklemelimiyim zaratkari var mi ?? Yardimci olursaniz sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt