HTC ONE X -GALAXY S3 yardım edin bi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE X -GALAXY S3 yardım edin bi :)
Arkadaslar yine ikilemde kaldım htc one x beni çok fena çekiyor tasarımıyla falan kamerası da çok iyi ama şarj-pil-hafıza kartı desteğinin olmayışıyla-bide süper amoled değil lcd ler çok şarj yiyor.Ama o tasarım beats audio falan gel beni al diyor.Siz ne dersiniz bu konuda hangisini seçeyim ? Teşekkürler.

iPhone 5 i de bunlar arasına katalım önerirmisiniz? bide lg e960 nexus 4 e ne dersiniz özellik bakımından s3 den iyi gibi ?

P880 LG OPTIMUS 4X HD nasıl beyler acil yorum lütfen?? kamerası falan nasıl ?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
s3ün ses kalitesi gayet iyi arayüzü falanda daha iyi ve şarjıda gerçekten çok başarılı bence s3

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben tipe bakarım güzel olsun modelli olsun dersen One X ama yok benim için yazılım ve donanım önemli dersen tabiki S3:thumbup:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
s3 al

skywalker06

skywalker06

Üye
s3 daha mantıklı bence one x + olsa neysede normal one x şarj sorunu var benim bildiğim en büyük eksi hafıza kartı takılmayan cihaz istiyorsan one x yerine lg nexus 4 al daha iyi

adam john

adam john

Üye
testlerde one x daha iyi çıktı tasarım olarakta bence one x daha iyi..
hafıza konusuna takılma 32 gb rahatlıkla yeter ;)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
test derken bir link falan verebilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada htc 'de şebeke üzerinden 3g görüşme de mevcut değil

furkey

Üye

Testlerde one x mi daha iyi çıktı? 4 bin puana kadar fark alabiliyor s 3 tamamen stock haliyle bile 2000 puan fark var arada antutu da ve hala testlerde daha mı iyi? Peki madem :)

furkey

Üye
Arkadaslar yine ikilemde kaldım htc one x beni çok fena çekiyor tasarımıyla falan kamerası da çok iyi ama şarj-pil-hafıza kartı desteğinin olmayışıyla-bide süper amoled değil lcd ler çok şarj yiyor.Ama o tasarım beats audio falan gel beni al diyor.Siz ne dersiniz bu konuda hangisini seçeyim ? Teşekkürler.

S3 daha performanslı, daha akıcı, pili daha iyi, hafızası artırılabilir.

One x görsel olarak hem arayüz hem de kasa daha güzel kamera az da olsa daha iyi ve ekranı daha sağlam

Ses i çok dert etme s3 deki ses kartı sağlam bayağı bi de equalizer ayarı yaptın mı beats audio yu yakalarsin :)

Ben şahsen bir HTC fanı olarak one x alacaktim ama sırf şarjı için vazgeçtim ve s3 aldım. Şarj çok sıkıntı değilse one x i tercih ederdim ben ama s3 e sonradan bakmamin nedeni samsung düşmanlığım :) Ama yine de aldırdı telefonunu bak :)

AynstaynModeOn

Üye
Ben One X öneririm adam ekranla çivi çakıyordu

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bende aynı ikileme düştüm ve one x aldım pişman değilim :) iyi forumlar bu arada şarj sıkıntısı falan yok cihazın.

sözüm meclisten dışarı ama s3 kullanan bazı arkadaşlar cihazlarını övmek için one x'i karalamaya çalışıyorlar bunlara kanmayın gidin biyerde inceleyin hangisi kafanıza yatarsa onu alın.

Shaunx

Shaunx

Üye
Al bi tane garantili S3 2 yil kafan rahat etsin. Minimum 3 3bucuk senede goturur seni. Sonra gider S5 alirsin :)

denizci535

denizci535

Üye
Tabi ki galaxy s3

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler .Peki iPhone 5 e ne dersiniz arkadaşlar

furkey

Üye
Cevaplar için teşekkürler .Peki iPhone 5 e ne dersiniz arkadaşlar

Fiyat/performans vasat. Ekran boyutundan dolayı diğer uygulamalarla uyum sorunu var ve ekran farkından doğan uygulamalardaki siyah bölgeler seni ciddi manada rahatsız edecektir. Nexus 4 ve iphone 5 in karşılaştırma videolarını görürsen android in artık ios a yetiştiğini de göreceksin. Ben high end cihazlar da kim ne derse desin android öneriyorum

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Peki nexus 4 nasıl s3 le karşılaştırırsak ? kullanan arkadas var mı

adam john

adam john

Üye

burda izlediğimi söylüyorum beyler :) bu adamlar burda boşuna çalışmıyor olsa gerek :)
vede htc one x plus, htc one x den daha iyi plus ta önerilebilir :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
P880 LG OPTIMUS 4X HD nasıl beyler acil yorum lütfen??kamerası falan nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt