hesap açtım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
hesap açtım
arkadaşlar ziraat bankasından hesap açtım fakat bana bi kağıt imzalattı ve kağıda bunun bi kopyasını aldım yaz dedi .ama bana bişey vermedi ve çok merak ettim nedir ve nden vermedi acaba ?

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşlar ziraat bankasından hesap açtım fakat bana bi kağıt imzalattı ve kağıda bunun bi kopyasını aldım yaz dedi .ama bana bişey vermedi ve çok merak ettim nedir ve nden vermedi acaba ?

Formalite icabı yazıp imzalatiyorlar isteseydin iyi olurdu aslında çünkü bir kelime bile tüm cümleyi değiştirebilir ben bu forumda çok yaşıyorum bu tür sorunları :D

fedai-

fedai-

Üye
bende açtım iptal edecem kuveytturk'ten hesap açacam orda hesap işletim ücreti alınmıyor ziraat bankası alıyor yanlız ziraat'te 3 şart ile işletim ücreti alınmıyor bunlar[otomatik fatura talimatı & hesap 500 tl altında olmaması & altın hesabı] < Bunlar yapılırsa işletim ücreti alınmıyor...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
bende açtım iptal edecem kuveytturk'ten hesap açacam orda hesap işletim ücreti alınmıyor ziraat bankası alıyor yanlız ziraat'te 3 şart ile işletim ücreti alınmıyor bunlar[otomatik fatura talimatı & hesap 500 tl altında olmaması & altın hesabı] < Bunlar yapılırsa işletim ücreti alınmıyor...

haklısın alack para var ondan sonra kapatırım

kcsoft

kcsoft

Üye
aslında ziraat bankası daha iyi bence heryerde bulunuyor hem para kesmesi sorun olmaz para güvende durdukça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt