Sıfır Galaxy S2 800 tl.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır Galaxy S2 800 tl.
Bugun reklamlarda gördüm. Darty de s2 800 liraya dusmus indirimle. Yeni telefon alcaklara buyuk firsat bence. Kacmaz derim :)

ibrahimoh

Üye
bence de ace 2 dir sanmıyorum s2 olduğunu :)

Shaunx

Shaunx

Üye
S2 zaten o fiyatlarda degilmi 850 900 arasi. Bi firsat degil bence :)

legolas29

legolas29

Üye
Bence buyuk firsat s2 den bahsediuoruz

kcsoft

kcsoft

Üye
:hmmm telefon popülerliği sevenler almaz

s4 haberi çıktıya fiyatı iyice düşer

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi varsa kaçırma derim 7 aydır kullanıyorum çok memnunum

Arkadasar sifir kutusunda dartyde diyorum. Garantisi tabiki var. Benim telefonum var. Alcak arkadaslar icin konuyu actim.

lobi55

lobi55

Üye
Arkadasar sifir kutusunda dartyde diyorum. Garantisi tabiki var. Benim telefonum var. Alcak arkadaslar icin konuyu actim.

S2 çok dayanıklı 2 defa elimden düştü tık demedi. S3 olsaydı çoktan. Pert olmuştu :-)

Sarangni

Sarangni

Üye
Sitede Ace 2 799. TL S2 öyle bir fiyat göremedim

oska1989

Üye
yo doğru s2 dedi reklamda döndüm bir baktım ace 2 var ekranda.yanlışlık yapmışlar ama reklamı 1 kere gördüm.

blacktalon

blacktalon

Üye
S2 ile ace2 okunuslari neredeyse aynıdır

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Cok iyi baktm. 2 kere gordm. s2 dedi. Resminide gordm kör degilm heralde :P

silentattack

silentattack

Üye
link atsana

oska1989

Üye
Cok iyi baktm. 2 kere gordm. s2 dedi. Resminide gordm kör degilm heralde :P

Sana inanıyorum.ben de dün gördüm tv de s2 dedi 799 tl.ye darty de tv ye bir baktım ace 2 var hayret ettim.yanlışlık yapmışlar büyük ihtimal.yoksa sipariş verirdim.biraz önce baktım dart ye s2 1299 sözde tükenmiş yoksa 1399 derlerdi.aynı şekilde s3 1499 sözde tükenmiş şu an 1799 tl.bu fiyata note2 bile alınmaz.üçkağıtçı bir firma yani aynı bimeks vatan ve teknosa gibi.bu firmalar ayda yılda indirim yapar o da piyasadan çok düşük olmaz.bir de adamlar üstünü çizmiş s3 ün 2 bin küsur liraymış ta indirmişler ya

Sarangni

Sarangni

Üye
Şöyle bir güzellik var yalnız. WordCard ile Darty mağazasından alışveriş yapıp 10 taksit yaptıranlara 7-14 şubar arasında tabi ki +200 TL kadar WordPuan veriyor. (Fujika Fotoğraf makinaları ve Cep telefonları dahil ama IPHONE yok kampanyada :D) Telefonlar yüzde 30 daha ucuza geliyor bu şekilde. Ace 2 alan kişi orada ki ifadeyi yanlış anlamadıysam 200 TL hediye çeki kazanacak. Yani telefon 599 gelmiş olacak tabi tam ayrıntılı okumadım malum bunlarda hile hurda çok olabiliyor. :D

Bu arada ürünler tükenmiş görünüyor.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir güzellik var yalnız. WordCard ile Darty mağazasından alışveriş yapıp 10 taksit yaptıranlara 7-14 şubar arasında tabi ki +200 TL kadar WordPuan veriyor. Telefonlar yüzde 30 daha ucuza geliyor bu şekilde. Ace 2 alan kişi orada ki ifadeyi yanlış anlamadıysam 200 TL hediye çeki kazanacak. Yani telefon 599 gelmiş olacak tabi tam ayrıntılı okumadım malum bunlarda hile hurda çok olabiliyor. :D

Bu arada ürünler tükenmiş görünüyor.

Ahahahaha :)

hasanistan

hasanistan

Üye
ikinci elini 800 e zor bulursun diyenlere sesleniyorum nerdesiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt