Galaxy Ace 2 Jelly Bean Sızıntı Rom

Sponsorlu Bağlantılar

skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 Jelly Bean Sızıntı Rom
Arkadaşlar jelly bean sızdırılmış romu çıkmış kurmak isteyenler bu yazıları inceleyebilir

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Ben kurdum test sürümü olmasına rağmen çok iyi :)

maybek

Üye
Arkadaşlar bu ilk kez olacak galiba çünkü Ace 2 ile ılgili bir çalışma yok. Rica etem direkt indirme linkini verseniz çünkü ben baktım pek çıkamadım içinden. Bir sürü sayfa var. Direkt indirmelink verilse daha iyi olur bence. Ayrıca romun türkçe desteği var mi. Kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirse çok sevinirim. Çalışmalarınizda başarılar

skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu ilk kez olacak galiba çünkü Ace 2 ile ılgili bir çalışma yok. Rica etem direkt indirme linkini verseniz çünkü ben baktım pek çıkamadım içinden. Bir sürü sayfa var. Direkt indirmelink verilse daha iyi olur bence. Ayrıca romun türkçe desteği var mi. Kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirse çok sevinirim. Çalışmalarınizda başarılar
Bu sitede bir indirme linkleri var ayrıca türkçe dil desteği mevcut odinle kurman gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Ben kurdum test sürümü olmasına rağmen çok iyi :)

bende kablo kaybettiydim aldım şimdi indiriyorum kuracam bakalım bazen kasması dışında hiç bir sorunu yok diyorlar başka forumlarda

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Bence kurmayinn eski roma dönemiyorsunuz ben dönemiyorum kurmaz olaydim ayrica ekran sorunu var tus kitlendginde bastginizda siyah ekran çikio

maybek

Üye
Arkadaşlar başka deneyen yok mu acaba. Ayrıca bir sıkıntı olursa 4.1.2'den sonra tekrar 2.3.6 'ya dönemiyor muyuz.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala donemiyoruz kac kere stock rom attim tel acilis ekraninda kaldi ama bu test romunu atiom calisio deli olcam

skywalker06

skywalker06

Üye
    Konu Sahibi
vala donemiyoruz kac kere stock rom attim tel acilis ekraninda kaldi ama bu test romunu atiom calisio deli olcam
linklerin olduğu forumda nasıl dönüleceği anlatılıyor araştırırsan bulursun.Ayrıca siyah ekran problemi herkesde olmuyor ben şimdi kurdum problem yaşamadım.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar demin kurdum jelly beani gayet güzel yeni bir sürü özellik getirmişler forumlarda kuranlar arasında pil sıkıntısı veya ekran kararması olanlar olmuş ama bende öyle birşey olmadı hatta şarjım daha fazla gitmeye başladı romun tek sıkıntı arada menü geçişlerinde kasmalar oluyor onun dışında hiçbir problem yok orjinali çıkana kadar kullanmaya devam edecem.

slvestre-99

Üye
linklerin olduğu forumda nasıl dönüleceği anlatılıyor araştırırsan bulursun.Ayrıca siyah ekran problemi herkesde olmuyor ben şimdi kurdum problem yaşamadım.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar demin kurdum jelly beani gayet güzel yeni bir sürü özellik getirmişler forumlarda kuranlar arasında pil sıkıntısı veya ekran kararması olanlar olmuş ama bende öyle birşey olmadı hatta şarjım daha fazla gitmeye başladı romun tek sıkıntı arada menü geçişlerinde kasmalar oluyor onun dışında hiçbir problem yok orjinali çıkana kadar kullanmaya devam edecem.

arkadaslar eski roma donulebilir sammobileden galaxy ace 2 turkey romunu bulun odinle flashlayin stock rima donebilirsini

xlimoncux

Üye
Arkadaşlar rom nasıl yükleyeceğiz :(((. İndirdim fakat telefona zarar gelir diye korkuyorum. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yaptim kardesim ama olmuyo acilis ekraninda kaliyo stock romda

Tolga3521

Tolga3521

Üye
yaptim kardesim ama olmuyo acilis ekraninda kaliyo stock romda

Bendede Aynısı oluyo...

- - - Eklendi - - -

Bu sitede bir indirme linkleri var ayrıca türkçe dil desteği mevcut odinle kurman gerekiyor

- - - Eklendi - - -

bende kablo kaybettiydim aldım şimdi indiriyorum kuracam bakalım bazen kasması dışında hiç bir sorunu yok diyorlar başka forumlarda

Root Atıp Cpu Programlarıyla 800Mhz 800Mhz Yapıyorum Ne kasma var nede bişey Bide Root Atınca S3'teki gibi kilit ekranını dalgalı yapabiliyosun

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga naptın peki

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bnde siyah ekran olmasa kalcam JB dede hata edio işte malesef eski romuma dönemiyorum da..

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeşim dielim power tusuna bastım tusu kitledim tus kilidni açmak için geri bastıgımda siyah ekran çıkıo yane başka bişe gözkmüo ekran ısıgı yanıo ama ekran siyah

Tolga3521

Tolga3521

Üye
kardeşim dielim power tusuna bastım tusu kitledim tus kilidni açmak için geri bastıgımda siyah ekran çıkıo yane başka bişe gözkmüo ekran ısıgı yanıo ama ekran siyah

Telefon rootlumu

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
hayır

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
beyler işinize karışmak gibi olmasın ben advance kullanıcısı olarak sizle aynı kefedeydim bize tam 3 sefer rom çıktı taşlar ancak yerine oturdu daha bu ne ki :) benden size tavsiye hemen atlamayın biraz geç kaldım konuya ama gerçekten daha yolun başındasınız nisan ayına kadar 3 ve ya 4 sefer daha rom çıkar takipte kalın ama bekleyin derim

Üst Alt