Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kendim dim diye hayal kuruyordum canavarın midesinde yoksa nasıl konuşabilirdim onla sonra yaratıkla savaşmaya başladı baktı kendisi baş edemiyecek

halil_2550

halil_2550

Üye
Kendim dim diye hayal kuruyordum canavarın midesinde yoksa nasıl konuşabilirdim onla sonra yaratıkla savaşmaya başladı baktı kendisi baş edemiyecek

aynayı çağırdı ve ayna canavarı kendisinin içine haps etti :D sonra

mesutgaga

mesutgaga

Üye
amanallahım ayna beni yemişti hertarafımda ben vardım ben ilk defa benden korktum...canavarın agzından canavarın midesinin icini biraz kokutarak kurtuldum cıktım ....

• Beğen
Tepkiler: halil_2550
halil_2550

halil_2550

Üye
ve canavar kokuya dayanamayıp öldü :D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hahahahahahaha gülmekten öldüm ....

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ve savaşçı kılıcını yanlışlıkla bana geçirdi neyse ki

Kayahan14

Kayahan14

Üye
(ne alaka :banghead: )
kılıç savaşçının başını kesti yanlışlıkla ve

(((canavar yok oldu savaşçı da savaşırken oldu işte)))

savaşçı bu sefer öldü ve bende evime döndüm

–––––––SON–––––––

mesutgaga

mesutgaga

Üye
akşam yemegimi yer yemez aksiyona drvam ettim dışarı cıckıp arkadaşlarla bişeyler yemege gittim .4 tane ninja arkadaşlarımı öldürdü en sona ben kalmıştım ....

• Beğen
Tepkiler: halil_2550
halil_2550

halil_2550

Üye
ama ben bi kung fu hocasıydım ve hepsini yere serdim :D ve sonra

mesutgaga

mesutgaga

Üye
yerde olan bi ninjaya ayakkabımı cıkarıp ayagımı koklattım adam tekrar dirildi ve sonra....:D

halil_2550

halil_2550

Üye
BİRAZ KOKUTTUM ORTALIĞI VE ÇORAP KOKUSUYLA KARIŞINCA O KOKU NİNJA DAYANAMAYIP KAÇTI :D :kıskıs:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
arkadaşlarım ölmüştü.ve sonra ben pizzamı tek yedimm karnımı bi güzel doyurdum.tualete girim dedim.bi baktım birsürü pis maddeler var.tüm yedigim geri boşalttım.ve tekrar pizza sipariş ettim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ama kapıya bi zombi geldi 1000 kişilik orduyla

mesutgaga

mesutgaga

Üye
zombilerden nasıl kurtulacagımı biliyordum.dügmeye basıp süpermesutu çagırdım.hepsini temizledi zombilerin.ama ggiderken tüm pizzalarımı yedi :s eve gittim uyudum.rüyamda.....

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Olum ben bırakıyom yaa :birak:

Üst Alt