Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Olum bir şeyi sürdürmüyonuz la heyecanlı olsun mesela mesut tek başına 1000 kişiyi nasıl yeniyor :ehe

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Olum bir şeyi sürdürmüyonuz la heyecanlı olsun mesela mesut tek başına 1000 kişiyi nasıl yeniyor :ehe

benden bahsedildiginden bu olanaklı görünüyor :D ama o bin kişi cok abartı olmuş süper mesut gelmese adam ölcek hikayeyi bitiren ben degilim ki ben heyecan katıyorum aksine.bişeyler yazda hikaye uzasın hadi :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Herşey e birşeyler oldu annem babama babam anneme ben köpeğime dönüştüm konuşmadığım için ifade edemiyordum kendimi sonra (saçma oldu ama devam)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
beni bu durumdan kurtaracak bir büyücü tanıyordum bu köpek halimle ona ulaşmam zor olsa gerek ama herşeyi yoluna koymak icin gitmem lazım...ve köpek başımla yola cıktım....

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yolda kedilerle karşılaştım

semihguney

semihguney

Üye
birlikte çay içtik

halil_2550

halil_2550

Üye
sonra kediler üstüme çullandı :kıskıs: çaylarını kavanozda içtiğim için :kıskıs:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
sonra hepsüni patakladım ve yoluma devam ettim.bundada 3 tane 5 yaşlarında cocuk cıktı karşıma -.- ne yapcagımı bilemiyordum.önce bircocugun kafasına zıplayıp pencemle tokatladım...

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
bu cocuga yapılırmı diye düşündüm ama cocuk üstüme doğru koşuyordu

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bi cocugu pataklayıp patak gülüne cevirrene kadar dövdüm sıra ikinci cocuktaydı.havay dogru sıcradım ters takla atarken kuyrugumla kırbac gibi tokat teknigini kullan dım geriye sadece 1 cocuk kalmıştı...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ki o da topukladı daha sonra karşıma

halil_2550

halil_2550

Üye
bi ökküz çıktı :hmmm

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bişey cıkmamıştı bu cok şaşırtıcı kaderim başkalarının ellerindeydi.beni degişik maceralara atıyorlardı.ama ben artık tehlikeye girmek istemiyordum.ben bu köpek bedenimden bagımsızlıga kavuşup sadece insan olmak istiyordum :( büyücüyü buldum.ama para istedi -.- 1000 $gerekmiş hemen bir bankaya gittim...

halil_2550

halil_2550

Üye
bankayı soymaya çalıştım ama bi köpek ne yapabilirki :hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ve bankacı ya havladım sonra polisler geldi ellerinde joplarla

mesutgaga

mesutgaga

Üye
onlarada havlayınca tüm gücümle bide hırlayınca onlarda korktu bende bi kadının para cektigini fördüm parayı cantasına koydu tüm gücümle zıplayıp çantasını ısırarak cektim koşarak büyücüye gittim.büyücüye parayı verdim ve...

halil_2550

halil_2550

Üye
büyücü birden beni dondurdu ve paramı aldı sonra beni güney amerikaya ışınladı ve buraya geldiğimi anlar anlamaz jonas brothers ve lady gaganın yanına gitmeye karar verdim ve

mesutgaga

mesutgaga

Üye
lady gaga malesef dünya turunda oldugu icin evinde yoktu ama jonas brothers larda oturup bi kahvelerini icip kalktım....

halil_2550

halil_2550

Üye
ve sonra lady gaganın konserine gitmeye karar verdim ve sonunda vardım gaganın yanına ve rica ettim gagayla düet yapmak için gagada beni kıramayıp tamam dedi tabi ve sonra konsere çıkıp beraber just danceyi söyleyip dans ettik ve dünya lady gaganın bi köpekle düet yapacak kadar çılgın olduğunu anlayıp gagaya daha çok hayran oldular:kop2:

Üst Alt