s3 geliyor hiçbir bilgim yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
s3 geliyor hiçbir bilgim yok
iyi günler arkadaşlar yurtdışından s3 geliyor kayıt işlemleride hallolucak o tarıfını düşünmeyin ben telefonu ilk aldıgımda ler yapmam gerekiyor gerekli uygulamaları ve kısayolları anlatır mısınız 3g kapatma açma hiçbirşey bilmiyorum günlük gerekli şeyleri anlatırsanız sevinirim.

Ayrıca kılıf - ekran koruyucu linki atarsanız sevinirim.

günler,iyi forumlar...

meme4

meme4

Üye
hayırlı olsun ama inan yeni telefonun özelliklerini işlevlerini kendin kullanarak çözsen daha keyifli olcaktır kılıf ise ekran filmi silikon kılıf yeterlidir

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Telefonu ilk açtığında kurcalamadan hemen yedeklemeye al.Zaten kullana kullana karıştıra karıştıra öğreneceksin.

Hee bu arada ilk şarjını kapalı şekilde 6-7 saat yap.Sonra %2-3'e kadar boşalt bu sefer açıkta olabilir şekilde dolduktan sonra yarım saat daha tut.İlk şarjlarını böyle yap sonra istediğin gibi şarj edebilrsin.
Ben böyle yaptım ve herkesin gibi hızlı bitmiyor!:oke:

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun ama inan yeni telefonun özelliklerini işlevlerini kendin kullanarak çözsen daha keyifli olcaktır kılıf ise ekran filmi silikon kılıf yeterlidir

Tamda ben seninkini görmeden bunu yazıyordum... :ehe

bigmod

Üye
    Konu Sahibi

silikon kılıf hakkında iyi şeyler duymadım ıyısı telefonda tutuyormuş vs.

- - - Eklendi - - -

Telefonu ilk açtığında kurcalamadan hemen yedeklemeye al.Zaten kullana kullana karıştıra karıştıra öğreneceksin.

Hee bu arada ilk şarjını kapalı şekilde 6-7 saat yap.Sonra %2-3'e kadar boşalt bu sefer açıkta olabilir şekilde dolduktan sonra yarım saat daha tut.İlk şarjlarını böyle yap sonra istediğin gibi şarj edebilrsin.
Ben böyle yaptım ve herkesin gibi hızlı bitmiyor!:oke:

- - - Eklendi - - -

Tamda ben seninkini görmeden bunu yazıyordum... :ehe

Teşekkürler.Yedekleme işlemini bilgisayara yapcağım galiba nasıl yapacağım.

lordufuk

lordufuk

Üye
hayır yedeklemeyi telde yapacaksın

lordufuk

lordufuk

Üye
zaten telefonun geldiğinde ya açılınca yada sürüm yükseltince yedeklemeni önerecek o sırada yaparsın

Shaunx

Shaunx

Üye
Inrernette milyonlarca konu var. SSS bolumleride mevcut bircok yerde. Ayrica netten turkce kullaa klavuzunuda bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt