arkadaşlar sony xperia tipo nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sony xperia tipo nasıl?
Arkadaşlar dün reklamlarda bir ürün gördüm galiba goldun reklamıydı 400tl ye düşmüş sizce bu telefon nasıl kullanan gören yada bilen varsa bana lütfen yardım etsin.

*Telefonda tample run - office - flash lı internet kullanabilirmiyim?

*
Sesi nasıl kalitesi iyi mi?

*Ekran büyüklüğü ne kadar?

*Akıllı telefonlarda sony nasıldır?

*3G si var mı?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi sadece samsung ve lg saglar

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi

kuralsiz9

Üye
Youtube videolarına bakarsan iyi oyunlar oynatıyor sebebide çözünürlük düşük olduğu için donanım ihtiyacı azalıyor.Ses kalitesi iyi diye biliyorum sony nin kendi özellikleri var.3g var.Bu arada nerde 400 TL görmüştün :hmmm

• Beğen
Tepkiler: mrt-06
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
Youtube videolarına bakarsan iyi oyunlar oynatıyor sebebide çözünürlük düşük olduğu için donanım ihtiyacı azalıyor.Ses kalitesi iyi diye biliyorum sony nin kendi özellikleri var.3g var.Bu arada nerde 400 TL görmüştün :hmmm
Gold da gördüm ama şimdi sitesinde geçici olarak stokta yoktur yazıyor :( peki Galaxy ace /Galaxy gio mu yoksa Sony xperia tipo mu?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
3g li interneti destekler tabiki

• Beğen
mesutgaga

mesutgaga

Üye
yani htc ve dier markalar 3g li neti destekler anlamında kullandım o cümleyi.bu telefon desteklermi bilmem.

restmod

restmod

Üye
O fiyata gayet guzel telefon biraz inceleme firsatim olmustu 3g interneti tabikide var temple run i rahat bi sekilde oynatiyor galaxy ace den daha iyi bir telefon bence sarjida iyi gidiyor bana gore tek eksisi ekran ufak olmasi

• Beğen
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
O fiyata gayet guzel telefon biraz inceleme firsatim olmustu 3g interneti tabikide var temple run i rahat bi sekilde oynatiyor galaxy ace den daha iyi bir telefon bence sarjida iyi gidiyor bana gore tek eksisi ekran ufak olmasi
ekranı Galaxy gio kadar var mı?

restmod

restmod

Üye
Ikisininde 3.2" ekrani var ayni yani

restmod

restmod

Üye
Onu tam olarak bilmiyorum v7 sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt