Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben varim. Canlar bayadir yoktum. Bibrekten kalsiyum taşı ameliyati oldum. Zor gunler gecirdim. Hamd olsun iyim.

Türe

Türe

Üye
Irkçılık yapmak istemiyorum Ama Ahmet Kaya'dan nefret ediyorum. :zzz:

paradox07

paradox07

Üye
srlamun aleykum beyler,hayirli aksamlar.bi foruma ugrayyaym dedim :) yeni telefonumla ilk defa maxide cevap yaziyorum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Selamlar herkese iyi geceler

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Irkçılık yapmak istemiyorum Ama Ahmet Kaya'dan nefret ediyorum. :zzz:

Emin ol eğer ahmet abi sağ oksaydi senin gibi gençlerin haline ve kinle beslenenlere halen ağlardi. Yazik yazik yazik

oguzzz52

oguzzz52

Üye
hayırlı gecelerrr :)

- - - Eklendi - - -

Emin ol eğer ahmet abi sağ oksaydi senin gibi gençlerin haline ve kinle beslenenlere halen ağlardi. Yazik yazik yazik

Kinle beslenmiyo kimse.
Besletiliyo.
Siyaset bu kadar olmadan önceki devirlerde sorun yoktu

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yok arkadaş iyi ki akp var yoksa diger partiler vampir olurdu. Halen kan sevenler var. Yazik yazik yazik. Artik uyanalim. Genclere yazik.

esokmen

esokmen

Üye
Herkese hayirli aksamlar

oguzzz52

oguzzz52

Üye
Yok arkadaş iyi ki akp var yoksa diger partiler vampir olurdu. Halen kan sevenler var. Yazik yazik yazik. Artik uyanalim. Genclere yazik.

Siyaset yasakkkkk
Ki onun döneminde daha çok kan aktı.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye

Siyaset yasakkkkk
Ki onun döneminde daha çok kan aktı.

Rica edoyorum tek taraf olmayalim. Siyadet yasak ama laf atana serbest. Yarin yonetici bir arkadasla konusayim. Foruma veda zamani geldi galiba. Saygilar dostlar.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
Rica edoyorum tek taraf olmayalim. Siyadet yasak ama laf atana serbest. Yarin yonetici bir arkadasla konusayim. Foruma veda zamani geldi galiba. Saygilar dostlar.

Tarafım yok zaten benim de arkadaş siyaset yapmamış ki :)
Bende siyasetle kin oluyo dedim. Herhangi bişey de belirtmedim bi parti veya görüşle ilgili.

Ama sen direkt partiyle girdin konuya.

Legendary.

Legendary.

Üye
Hayırlı Geceler :çay:

Saat 6,30 da kalkıcam..Ben ne yapıyorum burada bilmiyorum valla :angry:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Neyse duruşum budur. Eyvallah. Geçmisin derdi bizi gerdi. Geçmisten ders almak gerek. Cesaret alio geleceği karatmanin faydasi yok. Eminim hepimiz dogru olani istiyoruz. Ama yalnışkar dogru gibi gelmesin sebep olanlar kendi atesinde yanarlar.

Hepimiz insaniz unutmayalim. :)

oguzzz52

oguzzz52

Üye
geçmişten ders almak yerine daha geçmişteki osmalıdaki kardeşce yaşamı yeğlerim :)

İyi forumlar.
İyi geceler mert :)

Üst Alt