hayir kurulmuyor.
5 gb hafıza yeter dimi abi uygulamalar oyunlar için

Çok sağol. Her konuda yardımcı oluyorsun. Bende aklıma geldikçe soruyorum. İki şey daha soracağım;
- Bu cihaz Portico ile geliyordu değil mi?
- Apollo+ ne zaman çıkıyordu? Ve bu isim güncellemenin resmi ismi mi?
Uygulamayi butun uygulamalarin oldugu(Ana ekrandan saga kayinca) yerden kaldirsak komple telden kalkiyormu?
yani şöyle açıklayayım wp7.X uygulamaları wp8 uygulamalarından daha büyük boyutlu oluyor. Mesela wp8'deki bir oyun 50mb boyuta sahipse aynı oyun wp7'de 65mb oluyor. Bu durumda bile lumia900'de 16gb hafıza var telefonda 300 civarında oyun uygulama yüklü boş hafıza 9gb![]()

5 gb hafıza yeter dimi abi uygulamalar oyunlar için
benim lumiada 2gb hafıza kaplıyan bilmedigim bi bolum var
2 gb sistem 450 mb uygulama peki o diger 2 gb ne sizdede o varmı?

orası uygulama listesidir ve sorunun cevabı evet oradan kaldırdığın uygulama telefondan tamamen silinir.

yardım eden arkadaşlar sağolun.
- - - Eklendi - - -
film izlemek için türkçe bir uygulama var mı
Burak sen daha almadın mı telefonu ???
- - - Eklendi - - -
Seninki iyiymiş, bende Diğer 2,64 GB ...
Hakikaten ne yüklü olabilir ki bu kadar diğerlerinde ? Yahu az bir şeyde değil, ama sistem tarafından kullanıldığı kesin ...
- - - Eklendi - - -
İlginçtir, bir uygulamayı yüklerken belli bir süre geçiyor, lakin aynı uygulamayı silerken süre neredeyse hiç yok, sil demekle silinmesi bir oluyor sanki sadece ikonu kaldırmış gibi, zira ben şüpheliyim sistemden tamamen silindiğinden
- - - Eklendi - - -
Sanırım henüz yok, ama aşağıdaki linki kısa yol yap ve izle filmini ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Abi alamadık daha bu ay içinde alıyorum beklediğim para bir türlü gelemedi
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan filmleri açıyormu ve oyle bir anda kaldırması banada ilginç geldi ondan sordum diğer kısmıda dosya yonetici geline ortaya cıkacak
- - - Eklendi - - -
Abi alamadık daha bu ay içinde alıyorum beklediğim para bir türlü gelemedi
- - - Eklendi - - -
Haydi hayırlısı bakalım ...