I9070 advance için jelly bean 4.1.2 yazilim yükleme ve root

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
Hocam kerneli hafıza kartına attım ama root Explorer bulamiyorum

hardal00

hardal00

Üye
hocam kurulu ben şimdi kerneli indirdim tel hafıza attıktan sonra root explorerda napcam ? valal senide yordumda kıtım biraz

sahin_811

sahin_811

Üye
buradan indirebilirsin hocam

- - - Eklendi - - -

root explorer ile kerneli sdcard dizinine atıcaksın o kadar sonra işin bitiyor root explorer ile hocam

hardal00

hardal00

Üye
tamam hocam root explorer yüklü ben usb ile kerneli tel hafızasına attım devamı nasıl orayı aydınlat

hardal00

hardal00

Üye
Tamam

- - - Eklendi - - -

Kernel sürümü aynen şu hocam değişmişmi ben anlamadım
3.031-660490
se.infra@SEP-125 #2
SMP PREEMPT Mon Jan 21 18:32:12
KST 2013

sahin_811

sahin_811

Üye
Tamam- - - Eklendi - - -Kernel sürümü aynen şu hocam değişmişmi ben anlamadım 3.031-660490se.infra@SEP-125 #2SMP PREEMPT Mon Jan 21 18:32:12KST 2013
hayır hocam olmamış

- - - Eklendi - - -

hocam kernel dosyasını yanlış yere attın büyük ihtimalle

hardal00

hardal00

Üye
Hocam ben bu kerneli pcye indirdim sonra bunu tel hafızasına attım sonra root Explorer'da sdcard yazan yere girdim baktım içinde kernel olunca ciktim

sahin_811

sahin_811

Üye
kernel dosyasının adı tma olarak kernel.bin.md5 mı hocam ?

hardal00

hardal00

Üye
Hocam kafayı yicem root Explorer'da sdcard dizinine bakıyorum kernel orda zaten :)

sahin_811

sahin_811

Üye
Hocam kafayı yicem root Explorer'da sdcard dizinine bakıyorum kernel orda zaten :)

hocam anladım kernel dosyasının adı nedir onu söyleyebilirmisin ? tam olarak nasıl yazılmış yani

hardal00

hardal00

Üye
hardal00

hardal00

Üye
Hocam senin konusunu açtığın kernel uyumluysa onu deneyeyim

sahin_811

sahin_811

Üye
Hocam senin konusunu açtığın kernel uyumluysa onu deneyeyim

uyumlu hocam. yalnız şunlara dikkat et birincisi kernel dosyanın adı kernel.bin.md5 olarak olsun sdcard içinde ve yükleme komutunu girerken mmcblk0p15 buradaki p den önceki o değil sıfır olcak hocam ona dikkat et

hardal00

hardal00

Üye
Hocam ben senin kerneli indirdim direk usb ile sdcarda atsam root Explorer ihtiyaç kalirmi

sahin_811

sahin_811

Üye
hardal00

hardal00

Üye
Hocam gerizekaliligima ver ben bu kerneli pcye indirdim usbyle hafıza kartına attım root Explorer nasıl taşıyacam kerneli hafıza kartı yok kerede tel hafızasına at dersen root Explorer gireyim sdcarda girersen zaten var anlamıyorum valla

sahin_811

sahin_811

Üye
Hocam gerizekaliligima ver ben bu kerneli pcye indirdim usbyle hafıza kartına attım root Explorer nasıl taşıyacam kerneli hafıza kartı yok kerede tel hafızasına at dersen root Explorer gireyim sdcarda girersen zaten var anlamıyorum valla

hocam hafıza kartını root explorerden görmek için yolu şu şekilde olmalı /store/extSdCard/ yani store klasöründen extSdCard klasörüne girdin mi hafıza kartının içine girmiş olursun hafıza kartında nereye attıysan ordan bulabilirsin kernel dosyasının üstüne basılı tut Move yi seç geri tuşuyla geri git sdcard klasörüne gir ve paste de içine taşımış olucak

hardal00

hardal00

Üye
Oh be tamam şimdi yapıyorum store anahtar kelimeydi

Üst Alt