Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NVIDIA 9800GT vs 8800GT
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PremiumWork
Üye
Konu Sahibi
NVIDIA 9800GT vs 8800GT
Bunlar arasındaki fark oyunlarda 4 -5 fsp olduğunu söylüyor kimisi, kimisi aynı diyor.Benim bildiğim 9800 VRam 1Gb 8800 ise VRam 512MB ikiside 256 Bit DDR3.Başka farklarını biliyorsanız yardım edin.Ayrıca hangisi daha fazla güç çeker?
L-LumieRe
Üye
2 kartta aynıdır. aynı performans değerleri vardır. drivera bağlı olarak performansta değişmeler görülebilir.
9800 8800 ün yenilenmiş modelidir sadece.
iki kartta aynı güç değerine sahip 105 watt
2 kartta aynıdır. aynı performans değerleri vardır. drivera bağlı olarak performansta değişmeler görülebilir.
9800 8800 ün yenilenmiş modelidir sadece.
iki kartta aynı güç değerine sahip 105 watt
Oynadığım oyunlarda grafikte bir kalitesizlik var önceden böyle değildi sanki tam hatırlamıyorum 5 aydır kullanmıyordum. Anakartı aldıktan sonra ekran kartınıda güncelledim. Yüklediğim bir programdan ötürü mü monitörden mi bilemedim. Kasma problemim hiç yok ama görüntü kalitesi düşükte sanki. Pes13 olsun diğer oyunlar olsun bakıyorum herşey son ayarda fakat nasıl tarif edeyim oynanmıcak gibi değil lakin belirgin bir kalitesizlik var. Neden oluyor olabilir? w7 64 bit sürücülerimde ona uyarlı.