Denedim onu da Ayar klavye + mouse mi yoksa sadece klavyemi?
Asteroid9 Üye Türe' Alıntı: Denedim onu da Genişletmek için tıkla ... Ayar klavye + mouse mi yoksa sadece klavyemi?
Türe' Alıntı: Denedim onu da Genişletmek için tıkla ... Ayar klavye + mouse mi yoksa sadece klavyemi?
Amaru Shady Üye Asteroid9' Alıntı: Hareket L2 asirtma L1 koşma r2 plase r1 Genişletmek için tıkla ... ben l2 sert l1 aşırtma r1 koşu r2 plase
Asteroid9' Alıntı: Hareket L2 asirtma L1 koşma r2 plase r1 Genişletmek için tıkla ... ben l2 sert l1 aşırtma r1 koşu r2 plase
Legendary. Üye Topal Pire' Alıntı: HoşBulduk dostlar sağolun. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... İyidir Allaha şüşür ne olsun.
Topal Pire' Alıntı: HoşBulduk dostlar sağolun. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... İyidir Allaha şüşür ne olsun.
Asteroid9 Üye Topal Pire' Alıntı: HoşBulduk dostlar sağolun. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Bizde iyiyiz saolun
Topal Pire' Alıntı: HoşBulduk dostlar sağolun. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Bizde iyiyiz saolun
Türe Üye Asteroid9' Alıntı: Ayar klavye + mouse mi yoksa sadece klavyemi? Genişletmek için tıkla ... Joystick
Amaru Shady Üye Asteroid9' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... onu hiç denemedim. Gayet memnunum kendi ayarlarımdan.
Asteroid9' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... onu hiç denemedim. Gayet memnunum kendi ayarlarımdan.
Asteroid9 Üye Türe' Alıntı: Joystick Genişletmek için tıkla ... Bendede o sorun 12 de olmuştu bi prog. Yükleyince sorun düzelmisti yarın pc ye geçince programin adını pm atsam olurmu?
Türe' Alıntı: Joystick Genişletmek için tıkla ... Bendede o sorun 12 de olmuştu bi prog. Yükleyince sorun düzelmisti yarın pc ye geçince programin adını pm atsam olurmu?
Topal Pire Üye Asteroid9' Alıntı: Bizde iyiyiz saolun Genişletmek için tıkla ... .TremmerT.' Alıntı: İyidir Allaha şüşür ne olsun. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin.
Asteroid9' Alıntı: Bizde iyiyiz saolun Genişletmek için tıkla ... .TremmerT.' Alıntı: İyidir Allaha şüşür ne olsun. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin.
Türe Üye Asteroid9' Alıntı: Bendede o sorun 12 de olmuştu bi prog. Yükleyince sorun düzelmisti yarın pc ye geçince programin adını pm atsam bir olurmu? Genişletmek için tıkla ... Aslinda cok iyi olur zahmet olmazsa
Asteroid9' Alıntı: Bendede o sorun 12 de olmuştu bi prog. Yükleyince sorun düzelmisti yarın pc ye geçince programin adını pm atsam bir olurmu? Genişletmek için tıkla ... Aslinda cok iyi olur zahmet olmazsa
Asteroid9 Üye Türe' Alıntı: Aslinda cok iyi olur zahmet olmazsa Genişletmek için tıkla ... Ne zahmeti canım
Asteroid9 Üye Pondusss' Alıntı: onu hiç denemedim. Gayet memnunum kendi ayarlarımdan. Genişletmek için tıkla ... Ya aslında arkaslarla oynarken çok sıkıntı oluyo onlar hep pes ben fifa olunca kontroller değişik geliyo pes oynarken
Pondusss' Alıntı: onu hiç denemedim. Gayet memnunum kendi ayarlarımdan. Genişletmek için tıkla ... Ya aslında arkaslarla oynarken çok sıkıntı oluyo onlar hep pes ben fifa olunca kontroller değişik geliyo pes oynarken
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... PC'de PS3 ya da XBOX kadar keyif vermiyor bence. - - - Eklendi - - - Asteroid9' Alıntı: Ya aslında arkaslarla oynarken çok sıkıntı oluyo onlar hep pes ben fifa olunca kontroller değişik geliyo pes oynarken Genişletmek için tıkla ... pesde de değiştirebiliyorsun
Türe' Alıntı: Tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... PC'de PS3 ya da XBOX kadar keyif vermiyor bence. - - - Eklendi - - - Asteroid9' Alıntı: Ya aslında arkaslarla oynarken çok sıkıntı oluyo onlar hep pes ben fifa olunca kontroller değişik geliyo pes oynarken Genişletmek için tıkla ... pesde de değiştirebiliyorsun
Asteroid9 Üye Pondusss' Alıntı: PC'de PS3 ya da XBOX kadar keyif vermiyor bence. - - - Eklendi - - - pesde de değiştirebiliyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok pesi onlarda Oynuyoz ondan farklı geliyo
Pondusss' Alıntı: PC'de PS3 ya da XBOX kadar keyif vermiyor bence. - - - Eklendi - - - pesde de değiştirebiliyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok pesi onlarda Oynuyoz ondan farklı geliyo
Amaru Shady Üye Asteroid9' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar babam git yat artık okula nası kalkacan dedi :S Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Asteroid9' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar babam git yat artık okula nası kalkacan dedi :S Genişletmek için tıkla ... iyi geceler