Quake3 - Arena v1.01 signed

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Süper paylaşım bu. Bu oyun üzerinde çalışılması gerekiyor. Ben denemedim tabi ama deneyen arkadaşların yorumuna bakılırsa oyun çalışıyor. Ses ve dokunmatik ekran kontrolü sorunu giderilse mobil oyun sektöründe devrim yapılmış olur. Fare kontrolüne benzer kontrol ivme ölçer ile sağlanabilir aslında. Biz bunu Hawx oyununda gördük. Umarım bu oyunu mobil ortam için tasarlayan firmalar oyun üzerindeki eksiklikleri giderir. Paylaşım için teşekkürler.
:rica: ewet dediğin gibi sorunlar düzeltilse gerçekten süper olur bakalım belki düzeltirler..

turkmen619

Üye
pes 11 gibi konsol portlayacak yokm forumda birde kurulumu olmuyor yapmadım

uribaju

uribaju

Üye
bu oyuna dokunmatik yönlendirme kesin gerekiyor en azından otg ile mouseyi tanısa onada razıyım ancak sadece mousenin orta tusunu tanıyor.ateş etmek için ses tuslarını deneyin tuş değişimleri için controls ayarlarına gidin.

ssuu18

Üye
bu virtual keyboartın signedi yok mu bulan varsa link attsın lütfen

gazi0

gazi0

Üye
OTG ile kablosuz klavye mause bağladım. oyunu yükledim. cd kısmında kaldı. tamamını 333333 yazdım altta geçerli cd yazdı. fakat onay veremedim tıklıyom olmuo. hem dokunmatikten tıkladım hem mause ile. yardımcı olabilir misiniz. sağ altta bi yer var ora tıklıom bişi olmuo

uribaju

uribaju

Üye
OTG ile kablosuz klavye mause bağladım. oyunu yükledim. cd kısmında kaldı. tamamını 333333 yazdım altta geçerli cd yazdı. fakat onay veremedim tıklıyom olmuo. hem dokunmatikten tıkladım hem mause ile. yardımcı olabilir misiniz. sağ altta bi yer var ora tıklıom bişi olmuo

ekran kılavyesi programı kullanman gerek

bjk999

Üye
Ya beyler benim telefonum nokia 603 symbian belle,quake 3 ü indirdim yükledim ama açılmıyor.Tıklıyorum bekliyo açılmıyo neden ?

dxc11

Üye
arkadaşlar yanlış anlamayında bu klavyesiz oynanmıyorsa bunu pc de oynamamak büyük bi saçmalık küçük bi ekrana bağlı kalmak ondan ziyade yeterli olmayan bi dönüş kabiliyeti ..

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Teşekkürler abi hortlattım belki ama 416 mb imiş

Pringles

Pringles

Üye
Bu oyuna güncelleme falan beklemeyin ben 6-7 aydır araştırıyorum qake3 bu en son sürümü ilk sürümleride var (qake1-qake2) ama hepsi yabancı sw lerde. Ve hiç birini indiremedim. Peki bu klavyeyi 603 e taksam çalıştırırmı ? Ve o usb çevirici kablonun ismi ney ?

- - - Eklendi - - -

Bekli joistiklede oynanır ?

smh60

smh60

Üye
Bu oyuna güncelleme falan beklemeyin ben 6-7 aydır araştırıyorum qake3 bu en son sürümü ilk sürümleride var (qake1-qake2) ama hepsi yabancı sw lerde. Ve hiç birini indiremedim. Peki bu klavyeyi 603 e taksam çalıştırırmı ? Ve o usb çevirici kablonun ismi ney ?

- - - Eklendi - - -

olabilir

Kayahan14

Kayahan14

Üye

- - - Eklendi - - -

adı otg

Pringles

Pringles

Üye
tamam en kısa sürede kablodan alıp deneyeceğim zaten böyle fps oyunlarını dokunmatik rahat oynayamazsınız klavye ve mause takmanız şart

ali_gfb_1907

:tşk:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
s60v5 calisirmi

Takipçi Satın Al

Üst Alt