Quake3 - Arena v1.01 signed

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Quake3 - Arena v1.01 signed
Quake 3 - first-person shooter türünde kült oyun akıllı telefonlar Nokia PC geldi. İçinde oyuncu tek oyuncu modunda veya çoklu oyuncu modunda gerçek oyuncular ile botlara karşı mücadele edecek. Izlenim çok iyi bir oyun bıraktı. Hata bulmak için en ufak değil kapatmalar, oyun neredeyse imkansız.

Symbian için Quake 3 dokunmatik ekran desteklemez, kontrol kullanacak şekilde . Ses tuşları üzerinde ayrıca yangın ve değişen silah veya kontrol döner gibi bazı eylem, atanabilir.

Oyun podlagivaet ses, bu yüzden kapatmak en iyisidir. Grafikler mükemmel - Symbian akıllı telefonlar için en üst düzeyde. , Multiplayer oynamak için bir şey için büyük bir artı koymak için bir fırsat var.

Onlar Symbian çok fazla olmadığı için oyun kesinlikle ilk kişi shooter tüm hayranlarını memnun edecek. Oyun USB klavye girişini destekler. Bu aşağıda gösterilen videoda görülebilir

Arşiv indirin. Bu içerir: Klasör Quake3, dosya Sis.. E/QUAKE3 /: Kök Quake3 permeschaem disk sis dosya ve klasör yükleme şöyle gerektiğidir

Biz test Quake 3 için Nokia N8, C7 . Sağladığınız Nostaljik duygular, bu nedenle sadece gerçek bir fare olmadan çok zor oyun.

Anldığım kadarıyla dokunmatik desteklemiyormuş bu yüzden sanal klavye gerekliymiş yada telefonun ses ve kamera tuşlarına atanıyormuş bide ses sorunluymuş sanırım sesi kapatıpta oynamak daha iyi falan diyorlar. Başka pc de olduğum için deneyemedim henüz deneyenler bilgi werirse iyi olur ama videosuda war sonuçta büyük ihtimal çalışıyor olması lazım bide çıkan klasörü e ye atmak gerekiyormuş aynı tintin deki gibe yani.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: memedizeka, yesilyol22, MaxipmaN ve 5 diğerleri

sonerrap

sonerrap

Üye
deneyen varmı calışıyomu ona göre indirecemde

TheMadness

TheMadness

Üye
Deneyeceğim hemen

yeauw

yeauw

Üye
çok güzelde dokunmatik desteklese züper olrdu :)) teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler,işe yarar.

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye

Ateş etmek için belki destekleyebilir.

----------Eklendi @ 12:58:00 ---------- Yazıldı @ 12:57:22 ----------

%60 :) 416.42 MB dosya

StigmatA

Üye
yapabilen bi arkadaş varsa kurulumu bildiğimiz normal oyunlar gibi yoksa fakrlımı anlatırsa.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
deneyen memnun olan arkadşlar bi yorum yazaydı keşke =) oyuna mı daldılar acep =)

TheMadness

TheMadness

Üye
Bilgisayardaki gibi.

----------Eklendi @ 16:00:07 ---------- Yazıldı @ 15:58:24 ----------

Ayrıca cd k.e.y istiyor.

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ya dokunmatik desteklemiyosa kötü indir bilgisayarına oyna daha iyi

uribaju

uribaju

Üye
Bilgisayardaki gibi.

----------Eklendi @ 16:00:07 ---------- Yazıldı @ 15:58:24 ----------

Ayrıca cd k.e.y istiyor.
333333 sonuna kadar yazıp girmeyi dene

quake 3ü daha önceden görmüştüm dokunmatik telefonlarda şimdi indiriyorum normalini bilgisayardan çok oynamışlığım vardı zaten tam bana göre bir oyun :) teşekkürler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler Arkadaşım :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

----------Eklendi @ 17:31:52 ---------- Yazıldı @ 17:31:31 ----------

Teşekkürler,işe yarar.
:rica:

----------Eklendi @ 17:34:10 ---------- Yazıldı @ 17:31:52 ----------

333333 sonuna kadar yazıp girmeyi dene

quake 3ü daha önceden görmüştüm dokunmatik telefonlarda şimdi indiriyorum normalini bilgisayardan çok oynamışlığım vardı zaten tam bana göre bir oyun :) teşekkürler
:rica: bilgi için saolasın bende yeni deneyebildim daha aynen anahtar istiyordu bulduğum sitede hiç anahtardan bahsedilmemiş yalnız takılmıştım orada bi deneyelim dediğin numarayı bakalım.

----------Eklendi @ 17:34:52 ---------- Yazıldı @ 17:34:10 ----------

Teşekkürler Arkadaşım :)
:rica: kardeş.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

StigmatA

Üye
bide telefona kurulumu nasıl olucak hacksiz tellerde kurabilirmi bilen var anlatırmı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bide telefona kurulumu nasıl olucak hacksiz tellerde kurabilirmi bilen var anlatırmı
telin hackli olmasına gerek yok kardeş winrar dosyasını indirince içinden bi klasör çıkıyor bide sisx dosyası yani oyun oyunu tele normal kur çıkan klasörüde E/ ye yani mass memory nin içine direkt at :oke:

• Beğen
Tepkiler: StigmatA

StigmatA

Üye
sağol dostum bakalım eve gidince artık deneriz.

uribaju

uribaju

Üye
denedim arkadaşlar cdkey 3333 sonuna kadar yazıp giriş yapın bilgisayarda oynadığımla arasında hiçbir fark yok çok güzel yapmışlar ancak dokunmatik destediğide olsaymış tadından yenmezmiş

• Beğen

mıttık

Üye
aslında diğer fps oyunlardaki gibi bir sanal kalvye uyarlanabilir sol tarafa bir joystic sağ tarafada ateş etmek için bir birşey koyup bi sanal klavye gibi dokunmatik oyun konsolu düzenlenebilir forumda eminim bunu yapabilecek arkadaşlar vardır bu yapılırsa çok güzel olur oyunun üzerine entegre edilemese bile sanal klavyeden daha iyi olur

thump

Üye
arkadaşlar ben anlamadım şimdi n8e klavye veya mause bağlayıpmı oynanıyor yoksa pc bağlantısı ilemi

jatvalca

jatvalca

Üye
genelde oyunları işyerinde oynuyorum.Dokunmatik desteği olmadığı için yanımda klavyede götürmem zor.
ama herşeyden önce tabiki emeğe saygı kardeşim teşekkürler

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt