Beyler, bu telefonu şu anda nerelerden satın alabilirim?
Merhaba arkadaslar. Bir ay önce htc 8x aldım fakat hat kesme konusunda bi sıkıntıdan dolayı bir aylıgına telefonu ablam kullandı. Şimdi bana lumia 820 almayı teklif ediyor. Yazdıklarınızı okuyunca ben de sıcak baktım bu duruma. Fakat 8x i de incelik ve kamera konusunda cok beğendim. Lumia alırsam pişman olur muyum lumia kullanmadığımdan pek fikir yürütemiyorum. Sizin düsünceniz nedir? Bir de lumia 820 için hat kesmeye gerek olmadıgını söylediler avea bayiinde. Pek ihtimal vermedim ama bu benim icin harika bir avantaj olur. Doğru mudur? Şimdiden tesekkürler![]()
Türkcell online mağaza ve iletişim merkezlerinden.
Hattımın Vodafone olması bir sorun teşkil eder mi?
online mağazadan alışveriş yapabilmek için Türkcell şifren olmalı. Tim'lerde peşin satışlar var mı yoksa sadece tahhutlu mu satılıyor bilmiyorum.
Hattımın Vodafone olması bir sorun teşkil eder mi?
Merhaba arkadaslar. Bir ay önce htc 8x aldım fakat hat kesme konusunda bi sıkıntıdan dolayı bir aylıgına telefonu ablam kullandı. Şimdi bana lumia 820 almayı teklif ediyor. Yazdıklarınızı okuyunca ben de sıcak baktım bu duruma. Fakat 8x i de incelik ve kamera konusunda cok beğendim. Lumia alırsam pişman olur muyum lumia kullanmadığımdan pek fikir yürütemiyorum. Sizin düsünceniz nedir? Bir de lumia 820 için hat kesmeye gerek olmadıgını söylediler avea bayiinde. Pek ihtimal vermedim ama bu benim icin harika bir avantaj olur. Doğru mudur? Şimdiden tesekkürler![]()
Hat kesme derken ???

otomatik yedekleme ve skydrive'a resim kaydetmeyi kapatın. Yoksa çektiginiz tüm resimleri skydrive'a upload eder.

merhaba arkadaslar bende bu sorun da size bilgi vereyim magazada bir kere verdi düzeldi bir hafta öncede dediniz hatayı verdi simdi oyle bir sorunyok bu sorun bende magazanın icinde sorun olusuyor calısma olduğunda yanıt vermiyor bence o yüzden bu hata kudunu veriyor 805a0193 demek iştedigim 1aydan beri bu bende lumia 820 aldım dediginiz sorun nadir cıkıyor sonra normal devam ediyor sorun yok degil eksikler var güncelleme halleder bunları bence hayırlısı olsun
- - - Eklendi - - -
arkadaslar dediğim gibi bende 820 aldım sım kartımı bulututlu bir telefona koyup aktardım sim kartım bos baska bir telefona koydum sim rehberim bos 820 de bütün rehberim arkadaslar ben nasıl rehberimi sım karta aktara bilirim bilen arkadAslar varmı yardım lütfen vodafona gittim pek bilgi alamadım
ya ben yaşımı 17 gösterdiğim için uygulama indiremiyorum ailem falan bişey lazım diyor nasıl baştan microsoft hesabı alırım?
mikro sim mi kullanılıyor yani. Az teknoloji özürlüyüm de kusura bakmayın![]()
Otomatik yedekleme nerede ? Göremedim![]()
Baktım hepsi kapalı gözüküyor.
ayarlarda yedeklemeyi açtığında belirli aralıklarla yedek alır.

Ağırlı güzel, büyüklüğü güzel, kutucukları güzeli, hızı güzel, o ekranın sürüklenişi güzel.. Ben kötü veyaz olumsuz sayılabilecek bir yanını göremedim. İlk şarjı 2 gün gitti ama iş yerinde cihazı kullanmadım genelde cebimde durdu bi kaç kere çağrı msj o kadar.
yani dirildi. Açıldı sonra bi güncelleme var dedi kabul ettim yaptı. şuan bi sorun yok ogün durup dururken cebimde niye öyle birşey oldu anlamadım. hadi yanlışlıkla kapandı güç düğmesine kaç kere bastım kaç kere basık tuttum 3 saniye 5 saniye 10 saniye
hiç açılmadı...liste guncellendi. Unuttugum aradaşimiz varsa buradan veya pm'den bildirebilir.