İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

alsec_

Üye
Beyler, bu telefonu şu anda nerelerden satın alabilirim?

gkcll

gkcll

Üye
Merhaba arkadaslar. Bir ay önce htc 8x aldım fakat hat kesme konusunda bi sıkıntıdan dolayı bir aylıgına telefonu ablam kullandı. Şimdi bana lumia 820 almayı teklif ediyor. Yazdıklarınızı okuyunca ben de sıcak baktım bu duruma. Fakat 8x i de incelik ve kamera konusunda cok beğendim. Lumia alırsam pişman olur muyum lumia kullanmadığımdan pek fikir yürütemiyorum. Sizin düsünceniz nedir? Bir de lumia 820 için hat kesmeye gerek olmadıgını söylediler avea bayiinde. Pek ihtimal vermedim ama bu benim icin harika bir avantaj olur. Doğru mudur? Şimdiden tesekkürler:)

eğer wp8 alacak san mutlaka nokia almasın lumialara öncelik tanınıyor ve nokia hizmetlerinden mahrum kalma
bir de eğlence sinden
sinemagraf
akıllı çekim
panoroma
felan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hattımın Vodafone olması bir sorun teşkil eder mi?

online mağazadan alışveriş yapabilmek için Türkcell şifren olmalı. Tim'lerde peşin satışlar var mı yoksa sadece tahhutlu mu satılıyor bilmiyorum.

serdar.isiktas

serdar.isiktas

Üye
askere gidiyorum Allah'ın izni ile dönüşte (kısmet olursa) lumia serisi bir telefon almayı düşünüyorum..

serinaga

serinaga

Üye
Merhaba arkadaslar. Bir ay önce htc 8x aldım fakat hat kesme konusunda bi sıkıntıdan dolayı bir aylıgına telefonu ablam kullandı. Şimdi bana lumia 820 almayı teklif ediyor. Yazdıklarınızı okuyunca ben de sıcak baktım bu duruma. Fakat 8x i de incelik ve kamera konusunda cok beğendim. Lumia alırsam pişman olur muyum lumia kullanmadığımdan pek fikir yürütemiyorum. Sizin düsünceniz nedir? Bir de lumia 820 için hat kesmeye gerek olmadıgını söylediler avea bayiinde. Pek ihtimal vermedim ama bu benim icin harika bir avantaj olur. Doğru mudur? Şimdiden tesekkürler:)

Hat kesme derken ???

erolayer

Üye
merhaba arkadaslar bende bu sorun da size bilgi vereyim magazada bir kere verdi düzeldi bir hafta öncede dediniz hatayı verdi simdi oyle bir sorunyok bu sorun bende magazanın icinde sorun olusuyor calısma olduğunda yanıt vermiyor bence o yüzden bu hata kudunu veriyor 805a0193 demek iştedigim 1aydan beri bu bende lumia 820 aldım dediginiz sorun nadir cıkıyor sonra normal devam ediyor sorun yok degil eksikler var güncelleme halleder bunları bence hayırlısı olsun

- - - Eklendi - - -

arkadaslar dediğim gibi bende 820 aldım sım kartımı bulututlu bir telefona koyup aktardım sim kartım bos baska bir telefona koydum sim rehberim bos 820 de bütün rehberim arkadaslar ben nasıl rehberimi sım karta aktara bilirim bilen arkadAslar varmı yardım lütfen vodafona gittim pek bilgi alamadım

Telefondaki rehber SİM karta kopyalanmıyor malesef...

- - - Eklendi - - -

ya ben yaşımı 17 gösterdiğim için uygulama indiremiyorum ailem falan bişey lazım diyor nasıl baştan microsoft hesabı alırım?

http://www.hesapsilme.com/hotmail-hesabi-silme-hesap-kapatma/ bu linkten hesabı kapat sonra yeni hesap al. Fakat şöyle bir durum var. Nokia mağazası yetkilisinin dediği. ilk hesbı girdiğinizde asla o hesabı silemezsiniz telefonu fabrika ayarlarına döndürmeniz gerek. bundan dolayı yedekleme almayı unutmayın demişti.

Teknolojiks

Üye
Arkadaşlar 6 şubatta lumia düşündüğümü ve beyaz rengini izmitte arıyordum pazartesinden beri. Son 1 tane kalan kalmış bi yerde oradan aldım 07.02.2013 21:00 tarihi itibariyle Nokia LUMIA 920 BEYAZ windows phone'ma sahibim.
Cok tatlı bi cihaz :) Ağırlı güzel, büyüklüğü güzel, kutucukları güzeli, hızı güzel, o ekranın sürüklenişi güzel.. Ben kötü veyaz olumsuz sayılabilecek bir yanını göremedim. İlk şarjı 2 gün gitti ama iş yerinde cihazı kullanmadım genelde cebimde durdu bi kaç kere çağrı msj o kadar.

Fakat ilk aldığım akşam telefonu cebime koydum eve çıktım üstümü değiştirdim cebimden telefonu aldım kapalıydı. Tel hiç bir tepki vermiyor daha önce ki windows 6 telefonumda böyle yapmıştı. belirli tuşlara basarak resetliyorduk. Aklıma o geldi bunda pek tuş olmadığı için ses tuşlarına basık tuttum ardından açma (güç) tuşuna basık tuttum yaklaşık 5-10 saniye telefon bi titreme yaptı :) yani dirildi. Açıldı sonra bi güncelleme var dedi kabul ettim yaptı. şuan bi sorun yok ogün durup dururken cebimde niye öyle birşey oldu anlamadım. hadi yanlışlıkla kapandı güç düğmesine kaç kere bastım kaç kere basık tuttum 3 saniye 5 saniye 10 saniye :) hiç açılmadı...
Neyse ki eskiden yaşadığım bi tecrübe hatırıma geldi böyle birşey denedim ve işe yaradı.
Cihaz Mükemmel diyebilirim.

danger6800

danger6800

Üye
Arkadaşlar Nokia lumia 620 ile Samsung Galaxy ace 2 arasında kaldım.Acaba hangi cihazı alsam?

serinaga

serinaga

Üye
Artık akıllı Cep Telefonların hemen hemen çoğu Micro SİM kullanıyor, bu nedenle hattınızı kestirmekten başka seçeneğiniz yok ...

nofear3458

nofear3458

Üye
liste guncellendi. Unuttugum aradaşimiz varsa buradan veya pm'den bildirebilir.

sağolasın ali abi bende konuyu açan arkadaşa listeyi güncellemesi için pm atmıştım ama cevap alamamıştım.renginide yazsan iyiydi.

varolayberk

Üye
beyler uygulamaların arka planda açık olup olmadığını nasıl görebilirim

Üst Alt