İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

FyZNrN

Üye
Beni de ekle haci abi 5 gun oldu cok guzel :))

FyZNrN

Üye
Bnide ekle

kelebekavcisi

Üye
Siyah renk aldım. Benide listeye alabilirsiniz :)
Mağazada bugün dünya genelinde bir problem var hiç bir şey indiremedim. Şuanlık tam alışamadım ama yarına alışırım. Bilgi veren arkadaşlara :tşk:

edit:

Bunda rehberden facebook listesini nasıl kaldıracağız ? Facebookla bağlandığıma pişman etti sürekli facebook arkadaşlarım geliyor 100lerce kişi doldu :kotu:

zincir2012

zincir2012

Üye
merhaba arkadaslar bende bu sorun da size bilgi vereyim magazada bir kere verdi düzeldi bir hafta öncede dediniz hatayı verdi simdi oyle bir sorunyok bu sorun bende magazanın icinde sorun olusuyor calısma olduğunda yanıt vermiyor bence o yüzden bu hata kudunu veriyor 805a0193 demek iştedigim 1aydan beri bu bende lumia 820 aldım dediginiz sorun nadir cıkıyor sonra normal devam ediyor sorun yok degil eksikler var güncelleme halleder bunları bence hayırlısı olsun

- - - Eklendi - - -

arkadaslar dediğim gibi bende 820 aldım sım kartımı bulututlu bir telefona koyup aktardım sim kartım bos baska bir telefona koydum sim rehberim bos 820 de bütün rehberim arkadaslar ben nasıl rehberimi sım karta aktara bilirim bilen arkadAslar varmı yardım lütfen vodafona gittim pek bilgi alamadım

varolayberk

Üye
ya ben yaşımı 17 gösterdiğim için uygulama indiremiyorum ailem falan bişey lazım diyor nasıl baştan microsoft hesabı alırım?

gkcll

gkcll

Üye
Siyah renk aldım. Benide listeye alabilirsiniz :)
Mağazada bugün dünya genelinde bir problem var hiç bir şey indiremedim. Şuanlık tam alışamadım ama yarına alışırım. Bilgi veren arkadaşlara :tşk:

edit:

Bunda rehberden facebook listesini nasıl kaldıracağız ? Facebookla bağlandığıma pişman etti sürekli facebook arkadaşlarım geliyor 100lerce kişi doldu :kotu:

hayırlı olsun kardeşim
facebook un üzerine uzun bas sil de listeden

varolayberk

Üye
ya lütfen yardım edin windows live hesabını nasıl silicem baştan açıcam

m_kan

m_kan

Üye
tekno marketlere ne zaman gelir teknosa bimekse falan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sağol

- - - Eklendi - - -

dün bü dizi güncelleme yaptı tel. bu portico nedir? telefonda var mı yok mu nasıl anlayacağız ?
Ayarlar/Hakkında/Daha fazla bilgi > İs sürüm 8.0.10211.204 ise portico'dur.

• Beğen
Tepkiler: remix55

kelebekavcisi

Üye
hayırlı olsun kardeşim
facebook un üzerine uzun bas sil de listeden
Teşekkürler.
Ayarlardan facebook senk. kapattım fb listesinden kurtuldum. Hotmail olmadan simdeki numaraları göstermiyor bu yanı kötü. Birde internet paketim 500mbdı, daha hiç bir uygulama-oyun indirmeden 130mb gitti. Neye gittiğini bende bilmiyorum iphonedan beter çıktı :D

serinaga

serinaga

Üye
beyler bende yeni aldım telefonu şöyle bir sorun var ben mağazadan hiç birşey indiremiyorum hata kodu veriyor ve daha sonra tekrar indirin falan diyor wifiye bağlıyım ayrıca net paketide var

Sanırım mağazada bir çalışma yapılıyordu, şuan sorun olmaması lazım, bu arada listeye ekliyorum senide ...

- - - Eklendi - - -

güncelleme yada mağazadan bişey indirceğim zaman hata kodu:805a0193 vermeye basladı
bide arama yaparken kendi kendine bitiriyor yardımcı olursanız sevinirim

Konuşurken Kendi kendine kapanması ilginç, sim kartınızla ilgili bir sorun olabilir, eğer sim kartınız eski yada 64 Kb. ise problem bundan kaynaklanıyor olabilir, başka bir sim kartla deneyin, mağaza çalışıyor olması lazım ...

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaslar bende bu sorun da size bilgi vereyim magazada bir kere verdi düzeldi bir hafta öncede dediniz hatayı verdi simdi oyle bir sorunyok bu sorun bende magazanın icinde sorun olusuyor calısma olduğunda yanıt vermiyor bence o yüzden bu hata kudunu veriyor 805a0193 demek iştedigim 1aydan beri bu bende lumia 820 aldım dediginiz sorun nadir cıkıyor sonra normal devam ediyor sorun yok degil eksikler var güncelleme halleder bunları bence hayırlısı olsun

- - - Eklendi - - -

arkadaslar dediğim gibi bende 820 aldım sım kartımı bulututlu bir telefona koyup aktardım sim kartım bos baska bir telefona koydum sim rehberim bos 820 de bütün rehberim arkadaslar ben nasıl rehberimi sım karta aktara bilirim bilen arkadAslar varmı yardım lütfen vodafona gittim pek bilgi alamadım

Microsoft hesabınıza bilgisayar üzerinden girin, yada SkyDrive hesabı açtıysanız buradan da girebilirsiniz. Kişilerim başlığında rehberiniz olduğunu görürsünüz. İşte buradan bilgisayara kaydedin, Outlook kurulu ise senkronize edin ve başka bir telefon ile yine Outlook senkronizasyonu yaparak kişilerinizi Sim'e kopyalayın ...

gkcll

gkcll

Üye
Teşekkürler.
Ayarlardan facebook senk. kapattım fb listesinden kurtuldum. Hotmail olmadan simdeki numaraları göstermiyor bu yanı kötü. Birde internet paketim 500mbdı, daha hiç bir uygulama-oyun indirmeden 130mb gitti. Neye gittiğini bende bilmiyorum iphonedan beter çıktı :D

güncelleme felan yapar sa gider bir de avea da çok hesap lı paket var 300 dk 500 sms sınırsız internet 35 tl yani on numara ona geç

- - - Eklendi - - -

tekno marketlere ne zaman gelir teknosa bimekse falan

turkcell anlaşması kaç aysa bitince gelir
papakodioflu hocamız bilir anlaşma ne zaman biter ona bi sor

castlenev

Üye
Merhaba arkadaslar. Bir ay önce htc 8x aldım fakat hat kesme konusunda bi sıkıntıdan dolayı bir aylıgına telefonu ablam kullandı. Şimdi bana lumia 820 almayı teklif ediyor. Yazdıklarınızı okuyunca ben de sıcak baktım bu duruma. Fakat 8x i de incelik ve kamera konusunda cok beğendim. Lumia alırsam pişman olur muyum lumia kullanmadığımdan pek fikir yürütemiyorum. Sizin düsünceniz nedir? Bir de lumia 820 için hat kesmeye gerek olmadıgını söylediler avea bayiinde. Pek ihtimal vermedim ama bu benim icin harika bir avantaj olur. Doğru mudur? Şimdiden tesekkürler:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Forever Lumia diyorum.Haberleri takip ediyorsan oyunlar Lumia'ya özel sunulabiliyor.820 de çok güzel bir cihaz.8x'ten bence daha iyi olur.

Nokia'nın özel uygulamalarını hiç saymıyorum bile :)

kelebekavcisi

Üye
güncelleme felan yapar sa gider bir de avea da çok hesap lı paket var 300 dk 500 sms sınırsız internet 35 tl yani on numara ona geç

- - - Eklendi - - -

turkcell anlaşması kaç aysa bitince gelir
papakodioflu hocamız bilir anlaşma ne zaman biter ona bi sor

Şuanlık 500mb yeter diye düşünüyorum. Güncellemeler çok yemedi ama telefonu açınca microsoft hesabına bağlanma, facebooktan kişileri çekme vs derken onlar çok yemiş. Hepsini kapattım sıfır temiz bir hesap açtım, sanırım fazla yemez daha.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şuanlık 500mb yeter diye düşünüyorum. Güncellemeler çok yemedi ama telefonu açınca microsoft hesabına bağlanma, facebooktan kişileri çekme vs derken onlar çok yemiş. Hepsini kapattım sıfır temiz bir hesap açtım, sanırım fazla yemez daha.

otomatik yedekleme ve skydrive'a resim kaydetmeyi kapatın. Yoksa çektiginiz tüm resimleri skydrive'a upload eder.

braayn

braayn

Üye
Htc8X mi gülüyorum sadecce tabiki Lumia 820 kaçırma bu fırsatı değerlendir dostum ...

ekoks20

ekoks20

Üye
Ben iki haftadır 820 kullanıyorum açıkçası telefon donanım ve Nokia desteği açısından muhteşem ama bugun Teknosa kampanyasını görünce pişmanlık duyuyorum malum 8x alana desire c hediye üstelik 2 si birlikte 1600 tl idi

- - - Eklendi - - -

Söylemeden geçemeyeceğim l820 bence görsel olarak 8x 8s hatta 920 den daha güzel görünüyor
8x kibar ama oyuncak gibi arkası bombeli olması hoş değil

kursat99

kursat99

Üye
Bir şey daha sorabilir miyim?
Alırsam Turkcell den alırım internet paketi seçeneğiyle. Peki ben bu şekilde aldığımda 24 ay boyunca telefona başka bir operatörden veya Turkcell den başka bir SIM takıp çalıştırabilir miyim? Ayrıca Turkcell telefona özel bir uygulama yükler mi veya açılışta Turkcell yazısını görür müyüm?

gkcll

gkcll

Üye
Bir şey daha sorabilir miyim?
Alırsam Turkcell den alırım internet paketi seçeneğiyle. Peki ben bu şekilde aldığımda 24 ay boyunca telefona başka bir operatörden veya Turkcell den başka bir SIM takıp çalıştırabilir miyim? Ayrıca Turkcell telefona özel bir uygulama yükler mi veya açılışta Turkcell yazısını görür müyüm?

evet istediğin sim kartı tak çalıltır turkcell özel uygulama sı şuan yok sadece duvar kağıdı ve zil sesi turkcell onuda değiştirirsin artık ;)

Üst Alt