Siyah renk aldım. Benide listeye alabilirsiniz
Mağazada bugün dünya genelinde bir problem var hiç bir şey indiremedim. Şuanlık tam alışamadım ama yarına alışırım. Bilgi veren arkadaşlara
edit:
Bunda rehberden facebook listesini nasıl kaldıracağız ? Facebookla bağlandığıma pişman etti sürekli facebook arkadaşlarım geliyor 100lerce kişi doldu![]()
Ayarlar/Hakkında/Daha fazla bilgi > İs sürüm 8.0.10211.204 ise portico'dur.sağol
- - - Eklendi - - -
dün bü dizi güncelleme yaptı tel. bu portico nedir? telefonda var mı yok mu nasıl anlayacağız ?
Teşekkürler.hayırlı olsun kardeşim
facebook un üzerine uzun bas sil de listeden

beyler bende yeni aldım telefonu şöyle bir sorun var ben mağazadan hiç birşey indiremiyorum hata kodu veriyor ve daha sonra tekrar indirin falan diyor wifiye bağlıyım ayrıca net paketide var
güncelleme yada mağazadan bişey indirceğim zaman hata kodu:805a0193 vermeye basladı
bide arama yaparken kendi kendine bitiriyor yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaslar bende bu sorun da size bilgi vereyim magazada bir kere verdi düzeldi bir hafta öncede dediniz hatayı verdi simdi oyle bir sorunyok bu sorun bende magazanın icinde sorun olusuyor calısma olduğunda yanıt vermiyor bence o yüzden bu hata kudunu veriyor 805a0193 demek iştedigim 1aydan beri bu bende lumia 820 aldım dediginiz sorun nadir cıkıyor sonra normal devam ediyor sorun yok degil eksikler var güncelleme halleder bunları bence hayırlısı olsun
- - - Eklendi - - -
arkadaslar dediğim gibi bende 820 aldım sım kartımı bulututlu bir telefona koyup aktardım sim kartım bos baska bir telefona koydum sim rehberim bos 820 de bütün rehberim arkadaslar ben nasıl rehberimi sım karta aktara bilirim bilen arkadAslar varmı yardım lütfen vodafona gittim pek bilgi alamadım
Teşekkürler.
Ayarlardan facebook senk. kapattım fb listesinden kurtuldum. Hotmail olmadan simdeki numaraları göstermiyor bu yanı kötü. Birde internet paketim 500mbdı, daha hiç bir uygulama-oyun indirmeden 130mb gitti. Neye gittiğini bende bilmiyorum iphonedan beter çıktı![]()
tekno marketlere ne zaman gelir teknosa bimekse falan

güncelleme felan yapar sa gider bir de avea da çok hesap lı paket var 300 dk 500 sms sınırsız internet 35 tl yani on numara ona geç
- - - Eklendi - - -
turkcell anlaşması kaç aysa bitince gelir
papakodioflu hocamız bilir anlaşma ne zaman biter ona bi sor
Şuanlık 500mb yeter diye düşünüyorum. Güncellemeler çok yemedi ama telefonu açınca microsoft hesabına bağlanma, facebooktan kişileri çekme vs derken onlar çok yemiş. Hepsini kapattım sıfır temiz bir hesap açtım, sanırım fazla yemez daha.
Bir şey daha sorabilir miyim?
Alırsam Turkcell den alırım internet paketi seçeneğiyle. Peki ben bu şekilde aldığımda 24 ay boyunca telefona başka bir operatörden veya Turkcell den başka bir SIM takıp çalıştırabilir miyim? Ayrıca Turkcell telefona özel bir uygulama yükler mi veya açılışta Turkcell yazısını görür müyüm?