Dünya mobil kongresi 2013

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Dünya mobil kongresi 2013
Arkadaşlar uzun bi zamandır telefon almak için para biriktiriyorum ve lumia 820 ye yetecek kadar para biriktirdim , artık telefonumu alayım demişken önceki deneyimlerim aklıma geldi -ne satın alırsam alayım haftaya fiyatı düşer- öğrenciykende zor bi durum tahmin edersiniz- i malum mobil kongrede yaklaştı yeni telefonlar tanıtılırsa fiyat değişir mi merak ediyorum ?

gkcll

gkcll

Üye
Arkadaşlar uzun bi zamandır telefon almak için para biriktiriyorum ve lumia 820 ye yetecek kadar para biriktirdim , artık telefonumu alayım demişken önceki deneyimlerim aklıma geldi -ne satın alırsam alayım haftaya fiyatı düşer- öğrenciykende zor bi durum tahmin edersiniz- i malum mobil kongrede yaklaştı yeni telefonlar tanıtılırsa fiyat değişir mi merak ediyorum ?

Bence al bekle me çünkü o kadar düşmez yeni bir telefon ve sistem en fazla 50 tl düşer o yüzden de beklemeye değmez

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler cevap için kardeş hani korkum şu yüzden iphone 5 bi ara 3 bin lira dolayındaydı şimdi ise bimde satılıyor 1850 liraya

bountykiller

bountykiller

Üye
Teşekkürler cevap için kardeş hani korkum şu yüzden iphone 5 bi ara 3 bin lira dolayındaydı şimdi ise bimde satılıyor 1850 liraya

nokia daha önce bu problem yüzünden çok zengin müşteri kaybetti. artık bu hataya düşeceğini sanmıyorum. L820 özelliklerine göre uygun olan bir telefon. Arkadaşında dediği gibi 50 en fazla 100 tl düşer ...

gkcll

gkcll

Üye

:rica: iphone artık tek değil hem o sömürücü firma insanları kekmeyi biliyor birine 16 gb diğerine 32 gb koyuyor 150 200 tl fiyat farkı koyuyor
o yüzden de sd kart desteği koymuyor koymazda

- - - Eklendi - - -

nokia daha önce bu problem yüzünden çok zengin müşteri kaybetti. artık bu hataya düşeceğini sanmıyorum. L820 özelliklerine göre uygun olan bir telefon. Arkadaşında dediği gibi 50 en fazla 100 tl düşer ...

benim bildiğim tam tersi ama mesala n8 halen kaç yıldır 100 150 tl düşmüş

awdil

awdil

Üye
Hocam,bu mantalite ile haraket ederseniz telefon alamazsiniz.Yani netice de mobil dunya bir sektor ve fiyatlar dusebilecegi gibi aylarca sabitte kalabiliyor.

Bence fazla beklemeyin ve karar kildiginiz cihazi satin alin.Ki,820 sizi uzun yillar goturebilcek bir donanima sahip.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dünya Mobil Kongresinde 820 ile 920 arasında bir telefon tanıtılması beklenmiyor.
Ancak 820'den daha düşük olan 720 ve 520 gibi modeller ile 920'den daha yüksek yeni amiral gemi modelleri tanıtılabilir.
Dolayısıyla Lumia 820'yi etkileyecek çok bir gelişme yok.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
acuxx

acuxx

Üye
820 iyidir kardeş al. ben fiyatın bundan 3-4 ay sonra çok fazla düşeceğini zannetmiyorum en fazla 100 tl düşer. 100 tl içinde 3-4 ay beklemeye değmez bence

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler ama benim taa fi tarihine kadar uzanan bir talihsizliğim var hiç olmasa aldıgım günün ertesi kampanya yapılır o denli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cevaplarınız için teşekkürler ama benim taa fi tarihine kadar uzanan bir talihsizliğim var hiç olmasa aldıgım günün ertesi kampanya yapılır o denli

alıcagın zaman haber ver de arkadaşlar ertesi gün kampanyadan yararlansın bari:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:evet: buradayım haberinizi bekliyor olacağım :D

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Valla olabilir

awdil

awdil

Üye
Totem yapmayin hocam. :)

- - - Eklendi - - -

Totem yapmayin hocam. :)

qwerty41

qwerty41

Üye
Konuyu açan arkadaş bende senin gibi düşünüyorum aslında ama beklemiyeceğim 1- 2 hafta içinde alıyorum inş .

Bu arada Vatanbilgisayarda fiyatlar 50 lira düşmüş :ehe L920 = 1599 TL , L820 = 1199 TL

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım valla umitlendirdin acaba sadece internet sitesinden geçerli bi kampanyamı , yoksa mağaza da geçerli indirim cevaplarsan sevinirim

qwerty41

qwerty41

Üye
Kesin birşey diyemem ama büyük ihtimal mağaza web farketmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt