Bu Bilgisayar ne kadar eder?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
aynı özellikte ki kasayı 200tl ye sattım o da zar zor.. anca 150tl eder.
maxicepte ne kadar bilgisayardan anlamayan kişi varmış adam 1000tl dedi
:kotu:

• Beğen
Tepkiler: Polymath

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
aynı özellikte ki kasayı 200tl ye sattım o da zar zor.. anca 150tl eder.
maxicepte ne kadar bilgisayardan anlamayan kişi varmış adam 1000tl dedi
:kotu:

O Degilde .. Bu Nick Ile Nasil Giris Yapiyorsun Bro Foruma .? =]
Zor Olmuyor Mu .? =]

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
arkadaşlar ne yaptınız Pentium 3 diyor :nono:

Polymath

Polymath

Üye
penitum 3 :S 100 tl ye bile zor satamaz. Ben olsam almam. 1000 tl ler 800 tl ler 500 tl ler havada uçmuş. Naptınız siz abi :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
Pentium 4 lü 2gb ramli 512mb ekran kartlı 60 gb hddli pcyi 100 e satayım ben ahahha :D bu pc en fazla 150

MrExpert

MrExpert

Üye
penitum 3 :S 100 tl ye bile zor satamaz. Ben olsam almam. 1000 tl ler 800 tl ler 500 tl ler havada uçmuş. Naptınız siz abi :ehe

Pentium 3 ü yanlış yazmış laptop modelinden bakınca celonor un dualcore veriyonu var oyüzden 400-500tl eder.

- - - Eklendi - - -

Hocam zaten laptop olduğunu anladım Laptoplar 2.elde masaüstüne nazaran daha az ediyor niye diye sorarsan Masaüstü pcler bütün halde satılmassa parçalanıp çok rahat satılıyor ama laptopların sadece hddleri ve ramleri çıkarılabiliniyor (bazılarının ekrankartları çıkabiliyor) diğer anakart vb. Diğerleri genelde uymadığı için satılmıyor :/ Bu yüzden laptoplar masaüstlerine nazaran daha ucuza gidiyor. Ayrıca laptopları Herkez söküp toplayamıyor :/

TheMadness

TheMadness

Üye

Pentium 3 ü yanlış yazmış laptop modelinden bakınca celonor un dualcore veriyonu var oyüzden 400-500tl eder.

- - - Eklendi - - -

Hocam zaten laptop olduğunu anladım Laptoplar 2.elde masaüstüne nazaran daha az ediyor niye diye sorarsan Masaüstü pcler bütün halde satılmassa parçalanıp çok rahat satılıyor ama laptopların sadece hddleri ve ramleri çıkarılabiliniyor (bazılarının ekrankartları çıkabiliyor) diğer anakart vb. Diğerleri genelde uymadığı için satılmıyor :/ Bu yüzden laptoplar masaüstlerine nazaran daha ucuza gidiyor. Ayrıca laptopları Herkez söküp toplayamıyor :/

Neyse ya zaten satmayacağım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt