Pcden anlayan.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
Pcden anlayan.
arkadaşlar bende sanırım tek çekirdekli laptop var. ben bilgisayarım sağ tıklat yönet diyerek yeni bi disk yaptım. şimdi ben win8i tekrar yüklemek istesem o disk silinir mi?

-Emre

-Emre

Üye
tek çekridekli derken? sabit diskinizden mi bahsediyosunuz bölünmediğinden?

PriZm

PriZm

Üye
"Aykut?" diyeceğim ama durum ciddi galiba :D

Tek çekirdek derken disk bölümlerinden bahsediyor sanırım.işlemciden bahsetmiyor.tam olarak bende anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: oguzzz52
oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
ya şöyle açıklayayım başkalarının pclerine baktığımda kendiliğinden c ve d var ama bende sadece c var

- - - Eklendi - - -

pcmin özellikleri bunlar

PriZm

PriZm

Üye
ya şöyle açıklayayım başkalarının pclerine baktığımda kendiliğinden c ve d var ama bende sadece c var

- - - Eklendi - - -

pcmin özellikleri bunlar
Ha anladım.sende c ve d diski yapıp c ye tekrar windows 8 yüklersem bu 2 disk gider mi diyorsun.hayır.Windows 8 i yüklerken hangi diske yüklensin diye soruyor zaten.c yi seçersen d olduğu gibi kalır yine.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Ha anladım.sende c ve d diski yapıp c ye tekrar windows 8 yüklersem bu 2 disk gider mi diyorsun.hayır.Windows 8 i yüklerken hangi diske yüklensin diye soruyor zaten.c yi seçersen d olduğu gibi kalır yine.
tamamdır teşekkür ederim :)

phasan

phasan

Üye
Sen silmeden gitmez

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
eywAllah sağolun.
Virüs taratıyom çok az kasma var sorun gitmezse formatlıcam

phasan

phasan

Üye
eywAllah sağolun.
Virüs taratıyom çok az kasma var sorun gitmezse formatlıcam

Ben pc den anlarim sana sunu diyim 3 yada 6 ay pc de hep ayni vurus programi kullanma nedeni vurus olsa bile o vurus programi ona alisinca vurus bulmuyor bir tane var adini hatirlayamadim vurus programida pc kasiyor eset adi

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
virüs programı kullanmıyorum zaten :)

PriZm

PriZm

Üye
Ben pc den anlarim sana sunu diyim 3 yada 6 ay pc de hep ayni vurus programi kullanma nedeni vurus olsa bile o vurus programi ona alisinca vurus bulmuyor bir tane var adini hatirlayamadim vurus programida pc kasiyor eset adi
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye

Aykut, sen misin :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

kunduzz01

Üye
Pc'yi yedekleyip cd'ye aktar sonra formatla formatlarken istersen sadece c yap istersen 6 ya bol c d e f g h olsun zevk sana kalmıs. Formatlarken hangisine yuklensin ekranı gelince ordaki acıklamaları takip edersen ister bolersin ister birlestirir sadece c yaparsın. Birlestirmekten kastım. Bolmus olduklarının tamamını siler sonra 1 tane olarak ayarlayabilirsin. Biraz sacmalamak istedim ve saçmaladım. :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu arada virus programı kullanmayı sevmiyorum ve kullanmıyorum. Virus bulacak diye pc'yi dosya dosya arayarak pc'yi hem yavas calısmasına neden oluyor hemde nette sorf yaparken girsinmi veya sakıncalı icerik yuklesinmi diye uyarılarla insanı bezdiriyor. Bazende sevdiğin bir seyi viruslu diye silip atıyor. Beni cıldırtıyor. Anti virus programı kullanıp sinir olucağıma viruslerle yasarım daha iyi. Viruslere ozgurluk. :d:

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
bida antivürüsler ke-y--genleri trojan sanıyo :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt