Acil yardım plss help lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lumia mı yav hiç arayüzünü bile sevmedim o telefonun +o( :d: bu arada ciğeride severim olsada yesek :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ben kullandım hiç iyi değil abi :D

Live tileları döşeyip başlat ekranında anlık güncellemeler aldın mı,kilit ekranına rss beslemesi atayıp canlı bildirimler aldın mı, saniyeler içinde resim çekip sosyal ağlarda paylaştın mı,tüm sosyal ağlarını uygulama olmadan gel bir merkezden yönettin mi,flash atmadan,rom root yapmadan aylarca aynı stabillik ve hızda sorunsuzca kullandın mı? :d: daha sayayım mı:D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ben vaniks alcam diyorum adam s2 diyor yahu :)
Bu arada telefonu devrettim babama su anda 6600 la baglanyorum :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Live tileları döşeyip başlat ekranında anlık güncellemeler aldın mı,kilit ekranına rss beslemesi atayıp canlı bildirimler aldın mı, saniyeler içinde resim çekip sosyal ağlarda paylaştın mı,tüm sosyal ağlarını uygulama olmadan gel bir merkezden yönettin mi,flash atmadan,rom root yapmadan aylarca aynı stabillik ve hızda sorunsuzca kullandın mı? :d: daha sayayım mı:D
valla aynı stabillik 4.0 sürümüyle one x tede vardı. jelly bean ile coştu zaten :D
ben vaniks alcam diyorum adam s2 diyor yahu :)
Bu arada telefonu devrettim babama su anda 6600 la baglanyorum :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Hepsi hikaye forever 6600 :yuru

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Dede, Şehriyar ve EroL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

valla aynı stabillik 4.0 sürümüyle one x tede vardı. jelly bean ile coştu zaten :D

Hepsi hikaye forever 6600 :yuru
Uğur gözünü seveyim bunu forumda üyelerin önünde falan söyleme. One x 4.0.4 ile kullandım zaten telefon sıfırken rezaletti one s dalga geçiyordu öne x'le:kıskıs:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Uğur gözünü seveyim bunu forumda üyelerin önünde falan söyleme. One x 4.0.4 ile kullandım zaten telefon sıfırken rezaletti one s dalga geçiyordu öne x'le:kıskıs:
Yok forumda hiç taraflılık yapmıyorum.

Abi onu ilk partilerinde yaşayanlar var. Ama bende hiç sorun yoktu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Yok forumda hiç taraflılık yapmıyorum.

Abi onu ilk partilerinde yaşayanlar var. Ama bende hiç sorun yoktu.

ilk çıktığı zamanlar bir sure kullandım. Nokia'dan sonra tasarım ve kaliteye en çok dikkat eden firma one serisi de gayet başarılı fakat sorunların giderilmesi çok uzun surdu. Ama hiç bir zaman wp ve ios kadar stabil olamaz. Çünkü native dilde yazılmamış bir çekirdek kullanıyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

ilk çıktığı zamanlar bir sure kullandım. Nokia'dan sonra tasarım ve kaliteye en çok dikkat eden firma one serisi de gayet başarılı fakat sorunların giderilmesi çok uzun surdu. Ama hiç bir zaman wp ve ios kadar stabil olamaz. Çünkü native dilde yazılmamış bir çekirdek kullanıyor.
evet ama aratmadığını rahatşıkla söyleyebilirim.

ha, bence 920'de android olsa iyi olurdu :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Suan vaniksten yaziyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Oo hayırlı olsun klübümüze bekleriz :D

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt