Acil yardım plss help lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım plss help lütfen yardım edin
Yanlış yere açtıysam özür dilerim..

Benim biçok sorum var. Cevabımı aldıktan sonra çöpe alabiliriz konuyu..

Şimdi ben ayın 10 undan sonra telefon alacağım. 900 lira kadar param var..
Helal süt emmiş bir one x alabilirim bulamazsam one s alacağım.. Yurtdışı olacak tabi bu cihazlar.. Aklıma takılan soruları burda uzmanlarına sorayım dedim..

1- Cihazı pasaport kayıtlı alacağım önceliğim bu fakat bu pasaport kaydı ilk 6 ay içerisinde iptal edilebiliyormuş.. Eğer iptal olursa imei falan atarım diyorum bizim evde bi dünya telefon var eski.. Ama 3g leri yok.. Bunlar kapanır mı şimdi ben imei atsam?

2- Cihazı ikinci el alacağım için sahibinden alma olasılığım var.. Bunun için bi kağıt falan imzalamam gerekiyor mu aldım sattım vs. diye imzalı falan? Yani ben telefonu aldıktan sonra çalıntı diye şikayet ederse sakata gelmeyeyim?

3- Bu yurtdışı cihazların 1 yıl uluslararası garantisi var deniyor ne derece doğrudur?

4- Tanıdığınız güvenilir elinde bu telefonlardan olan bi telefoncu var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hayırlı olsun şimdiden. one x plus daha iyi bi seçim olabilir :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Gardaş neden HaTiCe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Vaniks i bile 900 liradan bulunca şüpheye düşüyorum acaba var mıdır bi bozukluğu diye vaniks pılas bulunmaz zaten bu fiyata :D

Hatice yi de kullanmak istiyorum bir de samsungun gerek arayüz gerekse dış tasarımından sıkıldım. Galaxy s 1,2,3 vs. hep aynı tasarım. birinde köşeler keskin birinde yuvarlak. Geriye kalan tasarım aynı. Bir de samsung nefretim de var..

Ayrıca sense hayranlığım var :D Sait abi ne kadar htc alma dese de bilmiyorum ya :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla yakın çevremde s3u olan var. malzeme kaliteleri kiyaslanamaz bile. lumia 920 ile iyi kapisir ama ben wp8i begenmedim pek. ben tavsiye ederim rahatlikla.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
La tavsiye istemiyorum biliyorum zaten cihazları :D
soruları cevaplayın :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
1- 3g olmayan bir cihazın imeisini klonlarsan çok sürmez yakalanır ve cihazın kapanır.
2-cihazı aldığın kişiden imei no'su yazılı cihazı sana sattığına dair bir bir kağıt al. Hatta nüfus cüzdanın onlu arkalı fotokopisinin olduğu bir kağıt garanti olur.
3-1 yıl uluslararası garanti 25 tane ab üyesi ülkeden gelen cihazlar için geçerli.
4- çarşı iletişim bu konuda sağlam firmalardan biridir ama hiç alışveriş yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
KayraBey

KayraBey

Üye
Sensei yeni alalım sana

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Çok pahalı be abi yenisi :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Senin telefon işi ne oldu lütfullah :) almadın galiba alsan hemen bi balon uçururdun :):dance:

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Dede
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
İstanbula gelince alacağım abi 900 lira hesabımda şu an :D
Telefonu bi alayım forumu hackleyip havai fişek yağdıracam anasayfada 40 gün 40 gece :d:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Dede
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:eller: para hazırza hemen satayım sana S2'yi :sirit: tamda o fiyat :naughty:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bizim enişte yan çizdi sanırım Note 2'yi vircekti bize dur ben akşama birdaha arayım şunu :pro:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia serisinden düşünürsen

mağazalarda var :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt