Turkcell 43.2 mgbt internet

Sponsorlu Bağlantılar

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 43.2 mgbt internet
Arkadaslar turkcellden 30 tl ye 1 gb turbo internet aldim 1 gb ye kadar 43.2 mgbt hzinda baglanyor.aklimi karistiran bir sey var. Telefonum galaxy s2 ve baglanti hizi internette 21.2 mgbt yaziyor smdi ben 21 le mi baglancam yoksa 43 lemi .birde turkcel kullanan arkadaslar bilir 30 tl yuklenince 1000 sms turkcelilerle ve 100 mg intrnet extra gliyor bildgniz gbi 100 megbytn maximum hzı 7.2 mi yoksa dah yuksekmi .lutfen su ilk sorum aklmı cok karıstırdı ..yardımlarınızı bekliyorum...simdiden tesekkurler .(yazm ylnısindan dolayı kusra bkmayn alsknlk olmus)

lordufuk

lordufuk

Üye
Telefonun bağlanma hızı kaçsa olur

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun bağlanma hızı kaçsa olur

Evt bnde oyle dsndum .
Aklimi su karsitirdi zaten paket haric telefondan ucretli baglandigimizda hiz siniri 21 paketle baglandigimizda hiz pakete bagli biliyordum yani 43 . Tbi senin dedigin dogru .. Sonucta bantta sinir hiz 21 . Tesekur ederim arkadasim .

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
bende de s2 var turbo 4gb kullaniyorum 2-3 mbit i gecemedim diyolar 43 ama nerde destekliyo bu belirli yerlerde yoksa cok zor zaten telefon dedigin gibi 21-22 de kaliyo

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hız 43.2 Olmaz Anca Dual Carrier Tecnology Hızı Destekleyen Telefonların İşine Yarar Mesela I Phone 5, Lumia 920, HTC 8X vb. Gibi Yani Senin Telefonun Hızı 21 mgbt ;)

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Hız 43.2 Olmaz Anca Dual Carrier Tecnology Hızı Destekleyen Telefonların İşine Yarar Mesela I Phone 5, Lumia 920, HTC 8X vb. Gibi Yani Senin Telefonun Hızı 21 mgbt ;)

o telefonlar olsa bile ulasamazsin o hiza burasi Turkiye :-D

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
rapman

rapman

Üye
Reklamlarda da belirtildigi uzere cift tasiyicili internet teknolojisine sahip yeni telefonlarda var. ben satin alin alacagim 4 gb'lik turbo. Yerim de iyidir verimli kullanirim burdan.

ayran3883

ayran3883

Üye

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
hmm anldm burda herkes nerdeyse haklı.. ,21 de kullanlr demi arkadaslar .

PriZm

PriZm

Üye
Bırak 43 mbit interneti 3G de 10 dan üzerini görürsen şanslısın.Türkiyedeki altyapı vasat.

• Beğen
Tepkiler: H3LLBOY43
lordufuk

lordufuk

Üye
Olması lazım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Speed Test işinizi görür.

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Kim Demiş Onu En İyi Kaliteli Ve En Ama En Hızlı Operatörlerden İnternete Sahip Turkcell Bal Gibi O Hıza Ulaşırsın
kalitesine lafım yok ama iki üç noktada o hıza ulaşabildikten sonra ne anlamı kaldı ben istanbulda veya ankarada değilim o hıza ulaşmak için oralara mı taşınayım baz istasyonunun dibine mi gideyim o hıza ulaşacam diye uzun lafın kısası o hıza ulaşan olunca bi caps göndersin de gurur duyalım Turkcellimizle :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Vodafone sınırsız cepnet.gayet yeterli bana.

Ekli dosyalar

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Bırak 43 mbit interneti 3G de 10 dan üzerini görürsen şanslısın.Türkiyedeki altyapı vasat.
Hakkını yemeyeli yerine göre 12-13 ü gören var ama 43 ü nerede göreceksek ona şüpheliyim biraz :)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Buda başka siteden arkadaşın söyledikleri : ''Herkese selamlar,

Hali hazirda kullanmakta gum bir inter t paketi , turkcell bu internet paketini dual carrier li mobil cihazlar icin uygun olacagini soyluyor. Kullanmakta oldugum cihaz iPhone 5 ve bileceginiz uzre dual carrier mevcut bu telefonlarda.

Paket detaylari.:

Sorun su ki, aldigim internet paketi 43,2 mbpse kadar destekliyor, ancak 3g den en fazla rim alinan yerlerdeki hiz testlerimize gore elde ettigimiz sonuclar cok komik, bakiniz 3,4,5 Mbpsyi gecmiyor download hizlari.

Turkcelli aradim ancak elemanlarinin tecrubesizligi yuzunden derdimi anlatamadim, soyledikleri tek sey onlardan kaynaklanan bir problem olmadigi. Tim'e gittim ve mbps nin ne oldugunu bilmeyen biriyle gorusturduler beni anlayacaginiz verdigim paraya karsilik vaadedilen hizi alamiyorum.

Telefonumla ilgili bir problem olabilir mi bilmiyorum, asagiya telefonuma ait bilgileri paylasiyorum, donanimsal veya yazilimsal ne tur bi sorun olabilir? Bunlari bilmem onemli cunku obur turlu sorun t mi ile turkcell kaynakli olacak. ''bu arkadaşa yanıt gelmiş '' 43,2 mbpse kadar destekliyor olması 4g şebekesi üzerinden alınan maksimum hız, 4g den dual olayı iste farkı şuna yakın 3g nin kapsamını fazla olması ekstra bir teknoloji kullanılmıyor. 3g li baz istasyonunun yakın çevresinde hız testi yaparsan 10-15 mb arası hızları görebilirsiniz. '' Kısaca işimiz zor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt