Buda başka siteden arkadaşın söyledikleri : ''
Herkese selamlar,
Hali hazirda kullanmakta
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gum bir inter
t
paketi
, turkcell bu internet paketini dual carrier li mobil cihazlar icin uygun
olacagini soyluyor. Kullanmakta oldugum cihaz iPhone 5 ve bileceginiz uzre dual carrier mevcut bu telefonlarda.
Paket detaylari.:
Sorun su ki, aldigim internet paketi 43,2 mbpse kadar destekliyor, ancak 3g den en fazla
rim alinan yerlerdeki hiz testlerimize gore elde ettigimiz sonuclar cok komik, bakiniz 3,4,5 Mbpsyi gecmiyor download hizlari.
Turkcelli aradim ancak elemanlarinin tecrubesizligi yuzunden derdimi anlatamadim, soyledikleri tek sey onlardan kaynaklanan bir problem olmadigi. Tim'e gittim ve mbps nin ne oldugunu bilmeyen biriyle gorusturduler beni anlayacaginiz verdigim paraya karsilik vaadedilen hizi alamiyorum.
Telefonumla ilgili bir problem olabilir mi bilmiyorum, asagiya telefonuma ait bilgileri paylasiyorum, donanimsal veya yazilimsal ne tur bi sorun olabilir? Bunlari bilmem onemli cunku obur turlu sorun t
mi ile turkcell kaynakli olacak. ''bu arkadaşa yanıt gelmiş ''
43,2 mbpse kadar destekliyor olması 4g şebekesi üzerinden alınan maksimum hız, 4g den dual olayı iste farkı şuna yakın 3g nin kapsamını fazla olması ekstra bir teknoloji
kullanılmıyor. 3g li baz istasyonunun yakın çevresinde hız testi yaparsan 10-15 mb arası hızları görebilirsiniz. '' Kısaca işimiz zor