Turkcell 43.2 mgbt internet

Sponsorlu Bağlantılar

paganini58

paganini58

Üye
DC ile İphone 5 test İstiklal Caddesinde 13 Mb Civarında
H+ İle Note 2 Yan yana cihazlar en yüksek değer 7 Civarında...

42 Filan göremezsiniz şehir efsanesi onlar... 15 görürseniz dua edin arkadaşlar. Hızım artacak diye de turbo filan hikaye bunlar hep pazarlama taktikleri. S2 sayesinde H+ ile tanıştık bir çoğu samsung ve diğer cihazlarda var Hızlar 7 nin üzerine zor çıkıyor çıkmaz bile...

Donanım olarak cihazda 4g desteği var ise DC vardır. Note 2 ve S3 iki farklı model olarak üretiliyor n7100 3G H+- n7105 4G(bunda DC var), s3 9300
H+ 3G- 9305 (Bunda 4 g var DC var hemde ram 2gb bu modelde)

lordufuk

lordufuk

Üye
Yurt dışında internet felan bekeş dayı söylüyor bizim buralar kazık boş verin çift taşıyıcılı cihazları gram işe yardıkları yok belki 5 10 sene sonra işe yarar ama :)

paganini58

paganini58

Üye

Kutahya saat 1.00 itibari ile note 2 h+ hiz testi Turkcell hat.

PriZm

PriZm

Üye
Yeni bir deneme yaptım bu seferde upload düşük çıktı :D

Ekli dosyalar

paganini58

paganini58

Üye
Yeni bir deneme yaptım bu seferde upload düşük çıktı :D

anlatmak istediğimde bu 4G destekli Dual Carier teknolojisine sahip bir cihaz ile benim kendi note 2 cihazım biri 42Mb fazla deseklerken biri 21 Mb destekliyor ama DC teknolojisine sahip olanla benim aradamda dağlar kadar bir fark yok.

Anlatmak istediğim turbo int. adı altında gerçekten hızınız iki katına çıkacakmış gibi lanse edilipde fazla para ödemenin bir anlamı yok çünkü o bahsi geçen hızların hepsi teoride...

karayel90

karayel90

Üye

Turkcell alanya sınırsız internetle

erhank98

erhank98

Üye
Kim Demiş Onu En İyi Kaliteli Ve En Ama En Hızlı Operatörlerden İnternete Sahip Turkcell Bal Gibi O Hıza Ulaşırsın
en iyi hıza sahip olan şebeke aveadır dostum sana bunu kim dedi bilmiyorum

karayel90

karayel90

Üye
Halamın telefonu üzerinden 3g net ile yapılan bi testtir kesinlikle gercektir fake değildir 3 gün önce 12 Mbps hıza ulaşım

PriZm

PriZm

Üye
Halamın telefonu üzerinden 3g net ile yapılan bi testtir kesinlikle gercektir fake değildir 3 gün önce 12 Mbps hıza ulaşım

O zaman program hatalı.çünkü 3 testde Wi-Fi dan yapılmış olarak görünüyor.

karayel90

karayel90

Üye
Yok 3g net bağlantısını wifi ile benim telefona paylaştırdım onun telefonu üzerinden ve bende o ağa bağlanıp ölçüm yaptım

paganini58

paganini58

Üye
Gene Kütahya saat 4 civarı insanlar yattı şebekeler boşaldı gene bir test HAT TURKCELL CİHAZ NOTE 2

• Beğen
Tepkiler: H3LLBOY43

Dıpsomanıa

Üye
arkadaslar o zaman 30 lira verip kullanamadgim 43 hzin yrine 25 verip 7.2 lik hza ceviriyim demi. Sonucta ckcgm en fzla hz 10 o da nadr 7 ye cksa bile benim icin jet .bnde test yptm dowlnd 6 gldi digeri 2 kusur biseydi.

hasanistan

hasanistan

Üye
beyler yurt dışında millet 4g bağlantı kullanıyor türkiye ye 4g gelsin sonra siz görün internet hızı neymiş
bide 4g telefonların yaygınlaşmasını da beklemek zorundayız :evet:

paganini58

paganini58

Üye
İşte buda bir pazar Kütahyası Saat 16.00 Civarı ve herkes evinde yağmurlu bir gün dışarıda olan insan sayısı azdır ve turkcell testi H+ Note 2

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Arkadaşlar bende internet için numaramı Turkcelle taşıdım.

Numaramı taşıyınca bana 100 MB internet hediyesi geldi.

Hemen 3G ve Edge testleri yaptım. Telefon üzerinden a girdim.

3G açık iken;

*** Bağlantı hızımı 420.60 kbps olarak söyledi (ki telefonu pc ye nokia suite olarak usb ile modem amaçlı bağladığımda da bağlantı hızım için nokia suite aynı değeri gösteriyor)

*** Dosya indirme hızımı ise 52.58 kbps olarak söyledi

EDGE açık iken;

*** Bağlantı hızımı 172.10 kbps olarak söyledi

*** Dosya indirme hızımı 21,51 kbps olarak söyledi.

Kafama takılan soru şu;

şimdi benim bağlantı hızım EDGE de bile 172 civarında iken 1GB adil kullanımı aştığımızda bağlantı hızımızın 96 kbps ye düşmesi.

Eğer 1 GB geçilince 96 lık bir hızla ne yapılır anlamış değilim ???

Sniper2023x

Üye
Arkadaşlar o speed test programı gerçekten hatalı aveadan ölçüm yaptım bikaçkere diyelim 0.72 kb indirme hızı yazarken uc downloadla nerdeyse hızım 500kb bile görmüştü ortalama indirme hızımda 350 kbydi 250-500kb arası degisiodu en iyisi uc browser yükleyn bişe indirin indirme hızınıda göstercek ordan bakın hadi diyelim browserle alakalı 5-6kat farkın tamamıda browser degildir aynı noktada 5farklı deneme yaptım cogu birbirini tutmuodu o programa güvenmeyin turkcell turbo alcam denice uc browserde sizde deneyin sonclarnı söyleyn

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar turkcellden 30 tl ye 1 gb turbo internet aldim 1 gb ye kadar 43.2 mgbt hzinda baglanyor.aklimi karistiran bir sey var. Telefonum galaxy s2 ve baglanti hizi internette 21.2 mgbt yaziyor smdi ben 21 le mi baglancam yoksa 43 lemi .*birde turkcel kullanan arkadaslar bilir 30 tl yuklenince 1000 sms turkcelilerle ve 100 mg intrnet extra gliyor bildgniz gbi 100 megbytn maximum hzı 7.2 mi yoksa dah yuksekmi .lutfen su ilk sorum aklmı cok karıstırdı *..yardımlarınızı bekliyorum...simdiden tesekkurler .(yazm ylnısindan dolayı kusra bkmayn alsknlk olmus)

42mbit için yorum yapmıcam ama sadece yıldız içine aldgm yeri cevaplıcam.turkcellden baktım son paketin hızı ne ise o hızla baglanırsın mevcut paketinin hızından daha düşük bi paket hızı alırsan baglantın hızın düşmez en yüksegi ne ise o not:turkcelli degilim nede android cihazım var

oleytoo

oleytoo

Üye
Bırak 43 mbit interneti 3G de 10 dan üzerini görürsen şanslısın.Türkiyedeki altyapı vasat.
Türkiye'de ki altyapı çoğu avrupa ülkesinden daha iyi neredeyse bütün ilce merkezlerinde 3g çekiyor sen birde Avrupa'da büyük olmayan sehirlere git bakalim 3g var mi yok mu

Üst Alt