Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

o kişiselleştirme degil uygulama ve wp'de de var. Zaten bunlar symbianda olsaydi şimdi cok farkli şeyleri konuşuyor olurduk. Ayrica Androidde kişiselleştirme adina yapacagin her işlem ram'den calacagi icin zaten sorunlu olan ram yonetimi hem yavaşlama hem de aşiri pil sarfiyatina sebep olucak. Tabi dalvik'in ram yetersizliginden bişeyleri kaptmasi da cabasi.

Swap ile ram miktarını 3 gb a kadar çıkartabilirsiniz. Böylece istediğiniz uygulamayı açın zararı yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:hmmm bir ileri safha kullanici grubuna gectik. Bu sorunu şimdilik cozdu diyelim. Peki bu cozum ne kadar zaman sorunsuz kullanim sagliyor. 1hafta,10gun,1 ay iki ay derken artik sistem şiştigi icin ya restore yapicaksin ya da custom romlarla farkli şeyleri kisitlayip ram kullanimini azaltan bir rom aticaksin. Yani bir sonraki kullanici grubuna daha gectik.:D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve man20
Türe

Türe

Üye

:hmmm bir ileri safha kullanici grubuna gectik. Bu sorunu şimdilik cozdu diyelim. Peki bu cozum ne kadar zaman sorunsuz kullanim sagliyor. 1hafta,10gun,1 ay iki ay derken artik sistem şiştigi icin ya restore yapicaksin ya da custom romlarla farkli şeyleri kisitlayip ram kullanimini azaltan bir rom aticaksin. Yani bir sonraki kullanici grubuna daha gectik.:D

Hadi ama abi abartma :D Ben ilk 1 ay hic reset atmadan , rootlamadan , orjinal kullandım bu cihazı. Demek ki bir cevher var. :islik

Türe

Türe

Üye
Tabi sonra adrenalin isteyince canim custom romlara aktim ; mutluyum. :pro:

man20

man20

Üye

Sen kısaca bulamadım de. :ok2: Çevir gazı yanmasın misali. :good: Her neyse bir dahakine haklı olacağın tezde bulunursun. Iyi gecelerr :bye2:
evet bulamadım :/ iyide bu konuyu açan ilk kişi sensin ''android en çok kişileştirilebilir os''dir diyerek. yani senin hatan canım.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Android'in arayüzü sıkıcı ? :hmmm Arkaplan bile konulamayan bir sistemden iyidir. :hmmm Her neyse uzatmayayım

Arkaplana ihtiyaç bırakmayacak bir arayüz çünkü. Sürekli güncel ve değişken.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Hadi ama abi abartma :D Ben ilk 1 ay hic reset atmadan , rootlamadan , orjinal kullandım bu cihazı. Demek ki bir cevher var. :islik

e orjinaldeki sorunlari swap yaparak cozuyordun ya:D

Uzun lafin kisasi bu aralar gozden duşen lumia900'e daha ne reset attim ne flash attim. Hala ilk gunku hizinda devam ediyor. 250 civari oyun uygulama yuklu hem de.

Türe

Türe

Üye

e orjinaldeki sorunlari swap yaparak cozuyordun ya:D

Uzun lafin kisasi bu aralar gozden duşen lumia900'e daha ne reset attim ne flash attim. Hala ilk gunku hizinda devam ediyor. 250 civari oyun uygulama yuklu hem de.

Ben sıkıldigim icin yapiyorum. Orjinalde de swap yoktu hatirlatirim swap icin root lazım :good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ben sıkıldigim icin yapiyorum. Orjinalde de swap yoktu hatirlatirim swap icin root lazım :good:

yanliş anladin. Ben zaten orjinalde swap olmadigini biliyorum. Kisaca baştan anlatirsak ram sorununu swapla cozuyoruz demiştin ya o baglamda soyledim. Yani orjinal haliyle kişiselleştirmeye calişirsan sorun yaşaman kacinilmaz. :oke:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bence ikiside iyi.2 telefonu alanda pişman olmaz. Herkesin zevki farklı. 2 telefonu da eline al hangisini beğenirsen o daha iyidir.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sonunda konu başlığına uygun bir cevap geldi :)

Türe

Türe

Üye

yanliş anladin. Ben zaten orjinalde swap olmadigini biliyorum. Kisaca baştan anlatirsak ram sorununu swapla cozuyoruz demiştin ya o baglamda soyledim. Yani orjinal haliyle kişiselleştirmeye calişirsan sorun yaşaman kacinilmaz. :oke:

Ben boyle bir sorunla karşılaşmadım. Kisisellestirecek adam illa swap yapmak zorunda degil. Ben bir kere yaptim o da hem deneme hem de oyunlar icindi. Kişiselleştirme icin swap e ihtiyac duyulmaz androidde. Cunku ram yemiyor.

Türe

Türe

Üye
Merak ettikleriniz itinayla cevaplanir :pro:

Üst Alt