Astral Seyahate Son Nokta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

___kaptan___

___kaptan___

Üye

+1 ..
Ayrica Boyle Seyleri Dusununce Cikamiyorsunuz .. =]
0 Sey Olmasi Gerek Aklinizda .. Sadece Cikmakk

Aynen, düşünceyle eş zamanlı bir seyahat olduğundan, çıkışa konsantre olmak gerek, çıkış yaptıktan sonra da, ha şu kızın odasına gireyim yok şuraya gideyim durum olmuyor malesef :kıskıs:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aynen, düşünceyle eş zamanlı bir seyahat olduğundan, çıkışa konsantre olmak gerek, çıkış yaptıktan sonra da, ha şu kızın odasına gireyim yok şuraya gideyim durum olmuyor malesef :kıskıs:

Valla Ben Sevdigimin Yanina Gideyimde .. =]

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Valla Ben Sevdigimin Yanina Gideyimde .. =]

İnşallah gidersiniz :) + az önce 2 defa aralıksız olarak denedim ama malesef 1-2 ay önceki ilk denememin kurbanı oldum çıkış seviyesine dahi gelemiyorum çünkü korkmuyorum :( korkarak denemem lazım ama korkacağım bir durum yok :( yapamıyorum malesef :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
İnşallah gidersiniz :) + az önce 2 defa aralıksız olarak denedim ama malesef 1-2 ay önceki ilk denememin kurbanı oldum çıkış seviyesine dahi gelemiyorum çünkü korkmuyorum :( korkarak denemem lazım ama korkacağım bir durum yok :( yapamıyorum malesef :(

Aynen Bendee .. Ilk Denemede Korkudan Vazgecmistimm .. Simdi Vucudum Bile Titremiyoor :S

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Aynen Bendee .. Ilk Denemede Korkudan Vazgecmistimm .. Simdi Vucudum Bile Titremiyoor :S

okuduğum kaynağı bulamıyorum, bulsam, orda diyordu ilk denemede çıkış yapmayı düşünmeyin denemeyin deneme olumsuz sonuçlanır ise uzun bir süre bu noktaya gelememe ve astral seyahati gerçekleştirememe durumu ile karşılaşırsınız diyordu, ve ben tamda öyle yaptım ilk denemde öyle bir korkuyordum ki buna rağmen denedim yapıyordum oluyordu uğultulardan ürktüm irkildim daha da o seviyeye gelemedim :(

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu seyahat sadece daha önceden görülüp gezilmis yerleri mi kapsıyo?
Yani hiç gitmedigim bi yere gitmek istesem o an orda olabilirmiyim? Yoksa sadece önceden gittigim yerleri mi hayal ediyorum kontrollü bir rüya gibi?
Eger gitmedigimiz yerlere bile gidebiliyosak böyle bisey varsa dünya üzerinde niye hala ateistler var :kıskıs:

Buğra

Buğra

Admin
Yani hiç gitmedigim bi yere gitmek istesem o an orda olabilirmiyim? Yoksa sadece önceden gittigim yerleri mi hayal ediyorum kontrollü bir rüya gibi?
Eger gitmedigimiz yerlere bile gidebiliyosak böyle bisey varsa dünya üzerinde niye hala ateistler var :kıskıs:
ince tespit :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Istedigin Heryere Dusunce Hizi Ile Gidebiliyorsun .. Gitmedigin Yerlerede Gidebilirsinb..
Ateisler Bile Kendilerini Bos Olduklarini Biliyorlar Bu Konu Farkli :]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Temas yoksa hiç uğraşmıyim şimdi burdan kalk taa romanyaya git innaya temas etmeden gel ne anladım ben bu seyahatten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt