Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen, düşünceyle eş zamanlı bir seyahat olduğundan, çıkışa konsantre olmak gerek, çıkış yaptıktan sonra da, ha şu kızın odasına gireyim yok şuraya gideyim durum olmuyor malesef
Aynen, düşünceyle eş zamanlı bir seyahat olduğundan, çıkışa konsantre olmak gerek, çıkış yaptıktan sonra da, ha şu kızın odasına gireyim yok şuraya gideyim durum olmuyor malesef
İnşallah gidersiniz + az önce 2 defa aralıksız olarak denedim ama malesef 1-2 ay önceki ilk denememin kurbanı oldum çıkış seviyesine dahi gelemiyorum çünkü korkmuyorum korkarak denemem lazım ama korkacağım bir durum yok yapamıyorum malesef
İnşallah gidersiniz + az önce 2 defa aralıksız olarak denedim ama malesef 1-2 ay önceki ilk denememin kurbanı oldum çıkış seviyesine dahi gelemiyorum çünkü korkmuyorum korkarak denemem lazım ama korkacağım bir durum yok yapamıyorum malesef
okuduğum kaynağı bulamıyorum, bulsam, orda diyordu ilk denemede çıkış yapmayı düşünmeyin denemeyin deneme olumsuz sonuçlanır ise uzun bir süre bu noktaya gelememe ve astral seyahati gerçekleştirememe durumu ile karşılaşırsınız diyordu, ve ben tamda öyle yaptım ilk denemde öyle bir korkuyordum ki buna rağmen denedim yapıyordum oluyordu uğultulardan ürktüm irkildim daha da o seviyeye gelemedim
El~PisToLeRo
Üye
Bu seyahat sadece daha önceden görülüp gezilmis yerleri mi kapsıyo?
Yani hiç gitmedigim bi yere gitmek istesem o an orda olabilirmiyim? Yoksa sadece önceden gittigim yerleri mi hayal ediyorum kontrollü bir rüya gibi?
Eger gitmedigimiz yerlere bile gidebiliyosak böyle bisey varsa dünya üzerinde niye hala ateistler var
Yani hiç gitmedigim bi yere gitmek istesem o an orda olabilirmiyim? Yoksa sadece önceden gittigim yerleri mi hayal ediyorum kontrollü bir rüya gibi?
Eger gitmedigimiz yerlere bile gidebiliyosak böyle bisey varsa dünya üzerinde niye hala ateistler var
Istedigin Heryere Dusunce Hizi Ile Gidebiliyorsun .. Gitmedigin Yerlerede Gidebilirsinb..
Ateisler Bile Kendilerini Bos Olduklarini Biliyorlar Bu Konu Farkli :]
Mad EagLe
Üye
Temas yoksa hiç uğraşmıyim şimdi burdan kalk taa romanyaya git innaya temas etmeden gel ne anladım ben bu seyahatten.