turkce spıkerlı ve turkıye lıglı futbol oyunu jar

Sponsorlu Bağlantılar

dj.eric

dj.eric

Üye
blueFTP ile yaparsın

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
blueFTP ile yaparsın

yha o program bnde vardı ama turkce deıl bnde kullanmyı bılmedıgım ıcın sıldım senın bıldıgın bı lınk var mı maxıcep harıcınde olursa guzel olur nokıa c3 cunku maxıcepten ext ınıo

dj.eric

dj.eric

Üye
buradan indirebilirsin kardeşim biraz aşağıya inince jar felan yazıyo ona basarsın

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
buradan indirebilirsin kardeşim biraz aşağıya inince jar felan yazıyo ona basarsın

saol kardesım

- - - Eklendi - - -

saol kardesım

- - - Eklendi - - -

saol kardesım

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kardes senın oyunda superlıg yoq bıde bn c3 kullanıorum klavye den oynanmıo

- - - Eklendi - - -

saol kardes

- - - Eklendi - - -

kardes konuyu bıraz acar msın nası nereyı yapcam

şu şekilde örneğin pes2013.ext şeklinde yazar sen onu şu şekilde yapıcan pes2013.jar

dj.eric

dj.eric

Üye
blueFTP ile halledersin kardeşim :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bnde fıle.jar gelıo resımlı anlatım olan bı sıte var mı

- - - Eklendi - - -

resımlı anlatım olan bır sıte onerebılırmısın kardesım

farketmez yav ben örnek verdim sen yap file.ext yazıyorsa file.jar yap vey :D

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi

bunu ext ındırıo maxıcepten hep ext ındırıo kardes bana sen en ıyısı googleden bır sıte buluver resımlı bn bulamadım mobılden gırıorum bılgıssayar bozuk o yuzden bı lınk ver bn resımlerden daha kolay yaparım

- - - Eklendi - - -

o nasıl oluyor jarsa zaten yüklenir :D

bnde zaten bu yuzden yardım ıstıorum sanırım bn yapamadım resımlı bı sıte lazım

- - - Eklendi - - -

arkadalar blueftp ye gırdım ext olan uygulamayı sectım sonra sol tusu bastım secenekler geldı RENAME ye gırdım ext yazan yazıyı sılıp jar yazdım olmadı boyle deıl mı

- - - Eklendi - - -

arkadalar blueftp ye gırdım ext olan uygulamayı sectım sonra sol tusu bastım secenekler geldı RENAME ye gırdım ext yazan yazıyı sılıp jar yazdım olmadı boyle deıl mı

dj.eric

dj.eric

Üye
hayır deil sırasıyla::: blueFTP>hafıza kartı(e: )>jar yapmak istediğin dosyanın üzerine gel>seçenekler>7.seçeneğe gel>tamama bas ve bittti

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
ok bı denıcem

- - - Eklendi - - -

tel den gırıom atamıorum hangı sıtden ındırdım bılmıorum kı

dj.eric

dj.eric

Üye
yazdığımı yap sen :oke:

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
hayır deil sırasıyla::: blueFTP>hafıza kartı(e: )>jar yapmak istediğin dosyanın üzerine gel>seçenekler>7.seçeneğe gel>tamama bas ve bittti

kardes 7. Secenegın adını yaz ondan sonra napcamı yazar mısın bu arada cok saol zahmet verdık sanada

dj.eric

dj.eric

Üye
​.jar yap yazıyo

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
​.jar yap yazıyo

ona gırdım bnmkı ıngılızce bu arada ona gırdım sonra bana fıle_jar yazısı gelıo fıle yazısını sıldım uygulama adını yazdım ornek tekken.ext tekken.jar yaptım sonra dolma cubugu doldu telefon tıtrestı programdan cıkıp baktım tekken.jar dıe bısı var ama dosya bıcımı desteklenmıyor dıo

dj.eric

dj.eric

Üye
hmm bilmiyorum o zaman hangi uygulama veya oyun söle link veriyim ondan indir

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
hmm bilmiyorum o zaman hangi uygulama veya oyun söle link veriyim ondan indir

saol yardımın ıcın bana superlıg ekıplerı olan anadolu takımları olan yanı bo futbol oyunu lazım nokıa c3 ıcın 320x240

Üst Alt