turkce spıkerlı ve turkıye lıglı futbol oyunu jar

Sponsorlu Bağlantılar

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
turkce spıkerlı ve turkıye lıglı futbol oyunu jar
arkadaslar bana jar uzantılı 320x240 ebatında boyutu olan bır futbol oyunu lazım turkce spıker olsun kesınlıkle superlıg ekıplerı olsun ama lutfen rar zıp ve ext uzantılı olmamasını dıkkat edelım jar arıyorum telefonumun markası c3 allah sımdıkten hepınızden razı olsun

dj.eric

dj.eric

Üye
oyunlardan bunu arayabilirsin gereksiz :locked2: locked lütfen

dj.eric

dj.eric

Üye
vardır dikkatli bak

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
dıkkat ettım belkı gozden kacırmısımdır kardes eger sen bılıosan bu tur bı oyun bana lınk yollaya bılır mısın

reisati34

Üye
Arkadaslar en ıyı futbol oyunları ve araba yarısı oyunları telefonuma ındırebılcegım bı sıte varmı varsa lınkını burda paylasabılırmısınız

burakilk

burakilk

Üye
Bir kere s40 lara türkçe spikerli futbol oyununu bırak spikerli futbol oyunu yok. Türkiye ligli bir futbol oyunu ise bu boyuta göre zor bulursun...

- - - Eklendi - - -

Bir kere s40 lara türkçe spikerli futbol oyununu bırak spikerli futbol oyunu yok. Türkiye ligli bir futbol oyunu ise bu boyuta göre zor bulursun...

HereİsJohnny

Üye
spikerli olabilir fakat oyun ile uyumu zor olur mesela taça çıkan top sırasında farklı şey söyler güzel olmaz. Ve spikersiz oyun boyutu 700 kb ise spikerlisi 3 mb olur telefonda çalıştıramayabilir. Unutmayın her oyunda (pc dahil) en çok boyutu olan dosyalardan birisi ses dosyasıdır.

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bılgılerınız ıcın saolun pekı spıkersız turkıye lıgı oyunu var mı acaba lınk atar mısınız varsa

dj.eric

dj.eric

Üye
denemedim zaten arkadaş böyle bi oyun istiyodu yönlendirdim......

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
saol kardes calısan var mı pekı yardımlarınız ıcın yınede saolun

dj.eric

dj.eric

Üye
şunu dene kendi uplandım:

fıkırcıyıkk

Üye
    Konu Sahibi
eywallah denıcem saol kardes bndekı c3 jar calıstırıo bn hep jar ındırıorum fakat sımdı jar dosyalar hep ext ınıoyor bı fıkrın var mı opera kullanıyorum

dj.eric

dj.eric

Üye
​malesef bilmiyorum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

Üst Alt