bime gelecek tablet nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
bime gelecek tablet nasıl ?
sizce nası iyi mı ?

- - - Eklendi - - -

yardımcı olacak yok mu

MrExpert

MrExpert

Üye
Özellikleri yazarsan iyi olur .. Şuan bakamıyorum...

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Boxchip A10 işlemci
1 GB DDR3 RAM
8 GB dahili hafıza (32 GB'a kadar arttırılabilir Micro SD desteği android 4.1 0.3 MP kamera
1024x600 TFT LCD pa nel Wİ-Fİ IEEE 802,11 b/g/n
1080 P hdMI 6000 m Ah pil

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Açıkcası özelliği ne olursa olsun tavsiye etmem, bi arkadaşımız bundan 2-3 ay önce bim'den tableti almış 1 hafta kullanıyor ve dayanamayıp yere çarpıp çöpe atıyor :D :) Tavsiye etmem yani :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Bencede alma Ben almaya niyetlendim bitane özellikleride iyiydi tekno markette biraz inceledim Gerçekten deymez dedim markası piranha idi Bende netbook aldım size tavsiyem tablet alacaksanız en az 700tlyi gözden çıkarın...

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
en fazla 250 tl verebilirim beyler öğrenciyiz nede olsa

- - - Eklendi - - -

bu fiyata kadar önerebileceginiz var mı

MrExpert

MrExpert

Üye
Gerçekten ofiyatta önermem...

restmod

restmod

Üye
300e pollypad 7200 hd oneririm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Alma :oke:

DDorlion

DDorlion

Üye
Vallaha Bütcen Okadarsa Al Bence Yani :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
o fiyata iyi bişi çıkmaz :)

kaptan23

kaptan23

Üye
alma teknosada ucuz ama iyi tabletler vardı nt ye bazen güzel tabletler geliyor ucuza bi bak istersen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
en fazla 250 tl verebilirim beyler öğrenciyiz nede olsa

- - - Eklendi - - -

bu fiyata kadar önerebileceginiz var mı

ben bimden aldım 200 tl ye 3 aydır kullanıyorum sorun yok ve kalite oyunlarıda açıyor

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

ben bimden aldım 200 tl ye 3 aydır kullanıyorum sorun yok ve kalite oyunlarıda açıyor

abi harbi kafam karıştı, diyorlar buna çabuk sorun çıkaran bozulan diyorlar sende hiç problem çıktı mı abim

yaren_dede

yaren_dede

Üye

abi harbi kafam karıştı, diyorlar buna çabuk sorun çıkaran bozulan diyorlar sende hiç problem çıktı mı abim

sadece şarj aleti bozuldu yani içi yanmış devamlı oyun oynayıp şarja takınca olacağı budur :)
onun dışında hafıza 8 diyor ama 5.5 ancak var

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ya aslında indirimde olanlardan alabilirsin bahadır abi modern combat 4 gibi oyunları açıyor mu oynanıyor mu ormanıysa sıkıntı yok

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

sadece şarj aleti bozuldu yani içi yanmış devamlı oyun oynayıp şarja takınca olacağı budur :)
onun dışında hafıza 8 diyor ama 5.5 ancak var

abim business tab 9 mu dersin yoksa bunu mu önerirsin :) birde bir tablet ile ilgili resim atabilir misin :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ya aslında indirimde olanlardan alabilirsin bahadır abi modern combat 4 gibi oyunları açıyor mu oynanıyor mu ormanıysa sıkıntı yok

oynanıyor ama Bu oyunlar pc de oynanır ben hiçbir şey anlamadım oyundan, görsel olarak iyi ama yüklenip açtığını görmek yetiyor zaten oynarken sıkıyor. most wanted süper ama

Türe

Türe

Üye
Bence alma Yaşar :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt