Telefonumu bul özelliği ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu bul özelliği ???
telefonumu bul özelliğine giriyorum açık yapıyorum bir geri menüye dönüyorum kapalı yazıyor. tekrar özelliğe girip kapatıyorum. geri dönünce bu sefer ne işe yaradığı falan yazıyor. normalimi böyle bendemi bir sorun var? ayrıca siteden telefonumu bul özelliğini denedim konumunu bulmadı ancak çaldırması falan çalışıyor. bir şey daha var sitede ayarlardan telefonumu bul özelliğine girin ve iki seçenekten birini seçin diyor bende seçenek falan yok açık/kapalı var sadece?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen bende de öyle :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konum bulma Türkiye için aktif değil yanlış hatırlamıyorsam.
Ancak çaldırma olayı çalışıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefonumu bul özelliğine giriyorum açık yapıyorum bir geri menüye dönüyorum kapalı yazıyor. tekrar özelliğe girip kapatıyorum. geri dönünce bu sefer ne işe yaradığı falan yazıyor. normalimi böyle bendemi bir sorun var? ayrıca siteden telefonumu bul özelliğini denedim konumunu bulmadı ancak çaldırması falan çalışıyor. bir şey daha var sitede ayarlardan telefonumu bul özelliğine girin ve iki seçenekten birini seçin diyor bende seçenek falan yok açık/kapalı var sadece?
Evet kapalı yazıyor ama mod açık durumda devam ediyor, sıkıntı yok her şey normal. Konum bulma olayı Türkiye için yok.

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari sevindim türkiye için olmadığını bilmiyordum teşekkür ederim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet bende de aynı konum bulmayı ayarlasınlar

NUD

NUD

Üye
Zaten konum buluyor ve uzaktan kilitleyip çaldırabiliyorsunuz

n000k

n000k

Üye
Dun aksam denedim konum bulmayi.turkiye icin var,merak etmeyin :) sadece konum ozelliginizde acik olmasi gerekiyor.caddeye kadar buldu.sorun yok :oke:
<- Lumia 920 aşkım ->

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben onu yapamadım telefonu bul diyorsun PC ekranında çaldır kilitle sil var sırasıyla

Ama konum bulmayı yapamadım peki yapmış arkadaşlar nereden yapılıyor ve Sil diyince neyi siliyor yada kilitle diyince nasıl kilitliyor nasıl açıyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Admin
sil deyince telefondaki butun kişisel bilgi ve dokumanlar silinir. Kilitlenince acmak icin guvenlik kodunu girmeniz gerekir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konumum her zaman açık olduğu halde ben bulamıyorum, bulan arkadaşlar bunu nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
windowsphone.com a girdiğinizde sayfanın alt kısmında türkiye yazan yere tıklayın ve abd amerika yapın o zman haritada gösteriyor cihazınızı :oke: ben böle denedim evimi işaretledi bende kapadım tel bulmayı :D neme lazım microsoft evi basar falan :kop:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdi denedim ama maalesef yapamadım, telefondan da dil ve bölge ayarlarını değiştiriyor muyuz peki?

n000k

n000k

Üye
Şimdi denedim ama maalesef yapamadım, telefondan da dil ve bölge ayarlarını değiştiriyor muyuz peki?

Valla kardeşim ben yaptım..benim bölge falan herşey türkiye telde.telefonu bul a bastım çubuk dolmaya başladı ve buldu.ayrıca mailde gönderiyor sana telefonunuzu bulduk diye.harita linki var mailin içinde.yarın yine deniycem sizin için.telde konum acik olması lazım sanırsam.çünkü ilk önce konum kapalıyken denedin bulamadı.konumu açınca buldu :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla kardeşim ben yaptım..benim bölge falan herşey türkiye telde.telefonu bul a bastım çubuk dolmaya başladı ve buldu.ayrıca mailde gönderiyor sana telefonunuzu bulduk diye.harita linki var mailin içinde.yarın yine deniycem sizin için.telde konum acik olması lazım sanırsam.çünkü ilk önce konum kapalıyken denedin bulamadı.konumu açınca buldu :)
Marketi Amerika yaptım, telefondanda dil ve bölge ayarlarını yine Amerika yaptım lakin sonuç alamadım. 3g,wifi,konum,telefonumu bul bu seçeneklerin hepsi açık hiç kapatmıyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende de bulmuyor bizim telefonlar kaybolmuş anlaşılan

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
yok hiçbişekilde bulmuyor bulmaya çalışma gibi bir şeyde söz konusu değil çaldırması falan çalışıyor telefon çalıyor ama konum bulma yok telefonumun herşeyi açık haritalar falan gayet stabil çalışıyor ama site bulmuyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yok hiçbişekilde bulmuyor bulmaya çalışma gibi bir şeyde söz konusu değil çaldırması falan çalışıyor telefon çalıyor ama konum bulma yok telefonumun herşeyi açık haritalar falan gayet stabil çalışıyor ama site bulmuyor.
Aynen gözümle görmem lazım inanman yoksa

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bu durum bende de öyle konum, telefonumu bul, wifi, 3g açık olduğu halde haritada konum göstermiyor. Sadece 3 seçenek var onuda siz biliyorsunuz zaten. Ayrıca telefonumu bul özelliğini açtığın zaman menü ekranıda kapalı olarak göstermesi ayrı bir ilginçlik.. Her neyse.. Açtığın zaman çaldırıyor, kitliyor ve siliyor problem yok :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bu durum bende de öyle konum, telefonumu bul, wifi, 3g açık olduğu halde haritada konum göstermiyor. Sadece 3 seçenek var onuda siz biliyorsunuz zaten. Ayrıca telefonumu bul özelliğini açtığın zaman menü ekranıda kapalı olarak göstermesi ayrı bir ilginçlik.. Her neyse.. Açtığın zaman çaldırıyor, kitliyor ve siliyor problem yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt