haber ıcın tesekkurlerde resmı bır kaynaktanmı aldın bılgıyı nerden aldın lınkınıde paylassaydın daha ıyı olurdu![]()

ekranı kötü mü, çok inanamadım açıkçası.
İstersen sen araştır 
Biraz araştırdım da dediğin gibi tn imiş.
TNlerin yanında IPS paneller varmış, ıpsler daha maliyetliymiş, daha geniş açılıymış yani tnye tam karşıdan bakman gerekirmiş, ıpsye istediğin açıdan bak. tnlerde daha az renk varmış farklı açılardan bakınca renk kaybı yaşarmışsın. IPS ilk olarak ıpad ile girmiş filan çok da okumadım üşendim birazİstersen sen araştır
Ha bir de bir video izlemiştim adam diyor ki: ekran panellerini birbirine yakın koymuşlar, bravia engine filan tft olmasına rağmen çok iyi diyordu. Çok da araştırmadım dediğim gibi.
Bir de 2000lira çok pahalı olmuş bence ama hep böyle işte bizim ülkede de :/

Eyvallah kardeşim.Ama bu tn olayı beni z den soğutsada çıkarı yok alıcam![]()

Ben zaten yazın alıcam telefonu, haziran sonu temmuz gibi o zamana daha neler çıkar bakarım diyorum, ya da yine Z alırım o zamana kadar az da olsa fiyatı düşmüş olur.![]()

Hayırlısı. Z gibisi zor çıkar.![]()

Bence de çok güzel telefon adamı çekiyor
- - - Eklendi - - -
Capan yapıyor işte![]()

telefonumun tarayıcısının ana sayfası sony di xperia z nin altında mühendislik harikası yazıyordu gerçekten mühendislik harikası bence note 2 yi ezer geçer ama bu türkiyede sony nin değerini anlayan yokki 
arkadaslar benim sonny ericsonum var telefonuma gangstar miami vindiaction 3 oyununu indirmek istiyorum ama bulamadim bi yardim edermisiniz
araştır bulursun