Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
yalniz şunu soyleyebilirim. Ayni kullanim şartlarinda ki benim kullanim şartlarim biraz agirdir iphone 3gs 8saatte şarj bitiyordu. Lumia900 10saat kadar lumia920 ise 12 saat dayaniyor.

iPhone 5'deki batarya 1800 mü 1500 mü abi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşin tercihine gelirsek her iki cihazda yazilim olarak başarili. İkisi de kapali sistemler fakat ios icin jailbreak var. Wp icin beklemeniz gerekir. Hafiza yonetimi olarak iki cihaz da arttirilabilir hafizayi desteklemiyor. Lumia920 standart 32gb depolama alaniyla gelirken iphone5 16,32,64gb uc model var fakat uyarayim 16gb dişindaki iki modelin henuz ulkemizde satişi yok. Zaten olursa da 16 ile 32gb arasinda en az 100$ fark eder.

Toros542

Toros542

Üye
arkadaşin tercihine gelirsek her iki cihazda yazilim olarak başarili. İkisi de kapali sistemler fakat ios icin jailbreak var. Wp icin beklemeniz gerekir. Hafiza yonetimi olarak iki cihaz da arttirilabilir hafizayi desteklemiyor. Lumia920 standart 32gb depolama alaniyla gelirken iphone5 16,32,64gb uc model var fakat uyarayim 16gb dişindaki iki modelin henuz ulkemizde satişi yok. Zaten olursa da 16 ile 32gb arasinda en az 100$ fark eder.

Adana optimum mediamarkt ta 64gb lik ip5 2829 tl idi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia920= Nfc desteği, daha güçlü işlemci, daha yüksek çözünürlüklü ve büyük ekran, daha uzun ömürlü batarya, daha fazla konuşma süresi ve daha yüksek piksel yoğunluğu.

İphone5= Daha yeni bluetooth desteği, daha yüksek dahili depolama, uygulama sayısı, ips led ekran, inceliği ve hafifliği.

Karar senin.

Gökçen'in söylediklerine aynen katılıyorum.
Tamamen senin ihtiyacına bağlı.
Eğer bol oyun ve uygulama istiyorsan, hafif ve küçük olsun diyorsan iPhone5 al...
Ama yenilik olsun ve diğer bütün yönlerden üstün olsun diyorsan Lumia 920 al...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 920 tavsiye edilir

fk555897

fk555897

Üye
Bu linkte iki telefonun da karşılaştırması var.

Ben telefon almadan önce iki telefonu da inceledim ve iPhone 5 almaya karar verdim. Nedeni ise daha öncede iPhone kullanmış olmam ve iPhone un kamerasının ne kadar iyi olduğunu bilmem. Lumia 920 de güzel bir telefon. Özellikle işletim sistemi daha güzel görünüyor. Arkadaşlar bilip bilmeden bazı yazılar yazmış. Örneğin iOS stabil deği gibi kesinlikle iOS stabil çalışan ve çok hızlı bir işletim sistemi.

fk555897

fk555897

Üye
ios dünya üzerinde var olabilecek en kötü, en sıkıcı, en değişmez ve en katı işletim sistemi. Eğer multimedyaya önem veriyorsan Lumia alacaksın. He yok ben oyun oynamak için alıyorum telefonu dersen git al iphone. Aman dikkat yere düşürme. Daha diğer telefonlarla bluetooth bağlantısı yapamayan şeye telefon diyorlar ve 3 milyara yakın para veriyorlar. Peh !

Arkadaşım bir kere telefonun fiyatı 3 bin lira değil 2 bin lira ve Jailbreak yapıp Bluetooth u kullanıma açabiliyorsun. Önce telefonlarla ilgili bilgini tazele sonra konuş.

Superfan

Superfan

Üye
Arkadaşım bir kere telefonun fiyatı 3 bin lira değil 2 bin lira ve Jailbreak yapıp Bluetooth u kullanıma açabiliyorsun. Önce telefonlarla ilgili bilgini tazele sonra konuş.

Peki Jailbreak yapacak mısın ? Garantiyi halledecek misin ? Büyük ihtimalle hayır -.-

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

2 Bin lira mı ? İzmir'de 2 bin liraya iphone 5 göstersene bana ? Diğer konuya gelirsek bluetooth gibi sıradanlaşmış bir şeyi illa ki telefonda bir değişiklik yapıp açıyorsun. Saçma değil mi ?

fk555897

fk555897

Üye
Ta arkadaşım izmir de bimeks vatan bilgisayar veya teknosa yok mu? Ben iPhone 5 i 4 gün önce 2000 TL ye aldım:

fk555897

fk555897

Üye
Benim aldığım 16 GB

fk555897

fk555897

Üye
Zaten iPad imin hafızası 64 GB olduğundan genelde iPad i kullanıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yalnızca fikirlerimizi beyan edelim arkadaşlar.
Karşılıklı cevaplaşma ve atışma en sonunda tartışmaya dönüyor.
Şimdiden uyarayım.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Benim aldığım 16 GB

Bana 16 gb hafıza yeterli olmaz. Ben daha yükseklerine bakmıştım. Sanırsam o yüzden 2 bin lira az geldi bana. Çünkü sadece müziklerim 17 gb tutuyor benim.

Üst Alt