C6-01 için yüksek mah batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 için yüksek mah batarya

Arkadaş bu konu hakkında deneyimi,bildiği satış sitesi olan var mı?yukarıdaki linkteki ürün hakkında görüşü olan var mı?Ayrıca bu BL-5J batarya boyutu BL-5CT ile aynı mı deneme şansım olmadı olan varsa yazabilir mi?
Biraz sizi bunaltıcam ama kafamdaki soruları sıraladım.Unutmadan yurt dışında sipariş versek gümrükte takılır mı?yeter bu kadar:D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Şöyle bir durum var, kendi cihazına göre ürün almalısın. Cihazda kalıcı hasarlara yol açabilirsin. Bunu bilgi amaçlı söyledim!

Batarya çin malına benziyor. Ve böyle bir ürünü yurtdışından getirmene gerek yok Türkiye'de her yerde var. Türkiye içi sipariş ver, getirirler veya gönderirler ...

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir durum var, kendi cihazına göre ürün almalısın. Cihazda kalıcı hasarlara yol açabilirsin. Bunu bilgi amaçlı söyledim!

Batarya çin malına benziyor. Ve böyle bir ürünü yurtdışından getirmene gerek yok Türkiye'de her yerde var. Türkiye içi sipariş ver, getirirler veya gönderirler ...

haklısın aslında ama hergün şarj konusunda sıkılıyor insan teşekkürler bilgilendirme için

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa

MaxipmaN

Üye
telefona zarar verir mi bilinmez ama orjinal bataya 3.7 v tur tabi tam şarda 4.1 oluyor da gidip 4.5 v batarya takmak telefona zarar verir burası kesin

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
telefona zarar verir mi bilinmez ama orjinal bataya 3.7 v tur tabi tam şarda 4.1 oluyor da gidip 4.5 v batarya takmak telefona zarar verir burası kesin

sunix marka değerleri mah değeri hariç orjinal bataryayla aynı bir batarya aldım fena gitmedi.gücü 950 mah orjinale o kadar para veremem nokia kusura bakmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...