hic duymadim. MeeGo'ya yazik eden bir firmadan daha ne beklenir ki?

Wp ye gecince bırakmıstır![]()

Meltemi os oldu rüyada os![]()
![]()

Wp fikri ortaya atılmadan önce kurtuluşu Meltemi'de sağlayacaktı. Ama bıraktı yanılmıyorsam. Artık sadece Windows Phone.
iyidir yaa wp 
bu işletim sistemini merak edenlerin olduğunu görmek şaşırttı. meltemi nokia'nın alt seviye asha, 603, 700, 701 gibi telefonlarında java ve symbian yerine kullanacağı linux tabanlı işletim sistemiydi ANCAK microsoft lumia cihazları alt sınıf meltemiler tarafından alt edilecek korkusuyla meego'ya yaptığı gibi buna da müdahale etti ve satışa sunulmadan meltemi projesi iptal edildi.
bu işletim sistemini merak edenlerin olduğunu görmek şaşırttı. meltemi nokia'nın alt seviye asha, 603, 700, 701 gibi telefonlarında java ve symbian yerine kullanacağı linux tabanlı işletim sistemiydi ANCAK microsoft lumia cihazları alt sınıf meltemiler tarafından alt edilecek korkusuyla meego'ya yaptığı gibi buna da müdahale etti ve satışa sunulmadan meltemi projesi iptal edildi.

meltemi os dedigin internette baktim arastirdim dogru kaynaklara baktiysam eger, symbian belle ye benziyor. adini degistirip belle olarak cikarmis da olabilirler bahsettigin kadar eskiyse.
- - - Eklendi - - -
yada bir ihtimal daha var Maemo'nun gelistiricileri tarafindan yapilacagi soyleniyor, Meltemi'nin yerine MeeGo gelmis olabilir. linux tabanli mobil isletim sistemi diye geciyor cunku.
merakınızı giderdim işte. olay bu.
yok öylesine merak ettim yoksa öyle işletim sistemli telefon kullanacağımdan değil
hmm.. Nokia bir isletim sistemini daha cope atmis, yazindan bunu cikardim.
merakınızı giderdim işte. olay bu.
hmm.. Nokia bir isletim sistemini daha cope atmis, yazindan bunu cikardim.
Nokia değil.Microsoft.

Nokia değil.Microsoft.

Orası öyle.Ama son derece Nokia için riskli bir durum.[ENGİN];5777624' Alıntı:
Adamlar iyi yakalamış![]()
Orası öyle.Ama son derece Nokia için riskli bir durum.
Önceden hazır olan planlarını altüst etti.
Şimdide Nokiaya kendi yazılımını ZORLA kullandırtıyor.Ve ileride de korktuğum şey başıma gelecek.Bir efsanenin sonu Microsoft sayesinde gelecek.

-1905 adamların bir bildiği varki wpye geçtiler
Orası öyle.Ama son derece Nokia için riskli bir durum.
Önceden hazır olan planlarını altüst etti.
Şimdide Nokiaya kendi yazılımını ZORLA kullandırtıyor.Ve ileride de korktuğum şey başıma gelecek.Bir efsanenin sonu Microsoft sayesinde gelecek.