Meltemi os

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Meltemi os
Nokia boyle bir isletim sistemi cikaracakti noldu noldu bu isletim sistemine? :hmmm

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hic duymadim. MeeGo'ya yazik eden bir firmadan daha ne beklenir ki?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Meltemi os oldu rüyada os :d: :sirit:

Samet.25

Wp ye gecince bırakmıstır :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Wp fikri ortaya atılmadan önce kurtuluşu Meltemi'de sağlayacaktı. Ama bıraktı yanılmıyorsam. Artık sadece Windows Phone.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Seglopsi

Seglopsi

Üye
meltemi os dedigin internette baktim arastirdim dogru kaynaklara baktiysam eger, symbian belle ye benziyor. adini degistirip belle olarak cikarmis da olabilirler bahsettigin kadar eskiyse.

- - - Eklendi - - -

yada bir ihtimal daha var Maemo'nun gelistiricileri tarafindan yapilacagi soyleniyor, Meltemi'nin yerine MeeGo gelmis olabilir. linux tabanli mobil isletim sistemi diye geciyor cunku.

pRime.

pRime.

Üye
bu işletim sistemini merak edenlerin olduğunu görmek şaşırttı. meltemi nokia'nın alt seviye asha, 603, 700, 701 gibi telefonlarında java ve symbian yerine kullanacağı linux tabanlı işletim sistemiydi ANCAK microsoft lumia cihazları alt sınıf meltemiler tarafından alt edilecek korkusuyla meego'ya yaptığı gibi buna da müdahale etti ve satışa sunulmadan meltemi projesi iptal edildi.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Oğuzhan
Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu işletim sistemini merak edenlerin olduğunu görmek şaşırttı. meltemi nokia'nın alt seviye asha, 603, 700, 701 gibi telefonlarında java ve symbian yerine kullanacağı linux tabanlı işletim sistemiydi ANCAK microsoft lumia cihazları alt sınıf meltemiler tarafından alt edilecek korkusuyla meego'ya yaptığı gibi buna da müdahale etti ve satışa sunulmadan meltemi projesi iptal edildi.

hmm.. Nokia bir isletim sistemini daha cope atmis, yazindan bunu cikardim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

yok öylesine merak ettim yoksa öyle işletim sistemli telefon kullanacağımdan değil :D

- - - Eklendi - - -

meltemi os dedigin internette baktim arastirdim dogru kaynaklara baktiysam eger, symbian belle ye benziyor. adini degistirip belle olarak cikarmis da olabilirler bahsettigin kadar eskiyse.

- - - Eklendi - - -

yada bir ihtimal daha var Maemo'nun gelistiricileri tarafindan yapilacagi soyleniyor, Meltemi'nin yerine MeeGo gelmis olabilir. linux tabanli mobil isletim sistemi diye geciyor cunku.

onunla alakası yok meego ve belle varken meltemi projesi çıktı

pRime.

pRime.

Üye

yok öylesine merak ettim yoksa öyle işletim sistemli telefon kullanacağımdan değil :D

merakınızı giderdim işte. olay bu.

- - - Eklendi - - -

hmm.. Nokia bir isletim sistemini daha cope atmis, yazindan bunu cikardim.

tam olarak nokia değil. bu işlerin mimarı microsoft. olmayacağından veya bu sistemlerin yetersiz olduğundan değil, tamamen microsoft'un çıkarları düşünülerek.

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];5777624' Alıntı:

Adamlar iyi yakalamış :D
Orası öyle.Ama son derece Nokia için riskli bir durum.
Önceden hazır olan planlarını altüst etti.
Şimdide Nokiaya kendi yazılımını ZORLA kullandırtıyor.Ve ileride de korktuğum şey başıma gelecek.Bir efsanenin sonu Microsoft sayesinde gelecek.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Şimdide Nokiaya kendi yazılımını ZORLA kullandırtıyor.Ve ileride de korktuğum şey başıma gelecek.Bir efsanenin sonu Microsoft sayesinde gelecek.

ben öyle düşünmüyorum tam tersine wp ile nokia yükselişte zamanla yeni işletim sistemleri çıkıyor nokia ileride uygun bir tane bulup ona uygun telefon çıkaracaktır :hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye

-1905 adamların bir bildiği varki wpye geçtiler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bence windows nokiaya yakışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt