İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Elin taa Amerika'ya kadar uzanıyor.
Şu ifadeden gayrı ne desek boş -> :worshippy:

Catwalk'tan umutluyum ben.
Çiçek Hanımı ikna ederiz, bir an önce Türkiye'ye getirsin.
Alüminyum gövdeli Lumia'ya ihtiyaç var :)

muhtemelen catwalk global model olucak. Diger konuda yazdim zaten ozelliklerini.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:evet:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya beyler benimkinin şarzi çabuk bitiyor 3310 gibi kullanıyorum yemin ediyorum 6 saatte gidiyor. Daha telefonu alalı 3 kere şarza taktım toplan bana düzelir dedi ler ama düzelmedi... Not her zamanlık güç tasarruflu. Modda her şey kapalı olmasına rağmen... Tekrar. Batarya kalibrasyonu yapsam bir zararı olur mu? Ne önerirsiniz bunu yazarken %43 ken %38 e indi lütfen bitmeden ne yapacağımı söyleyin...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kalibrasyon denesen de pek fayda vermez gibi, muhtemelen pilde sıkıntı var. Ayarlar / (sola kaydır)Arka plan görevlerini kontrol et ve izin verilenleri engelle bir de böyle dene.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hepsini denedim kardeşim ama pilde bir sıkıntı olacağını sanmam pek bu lumia kullanıcılar pil konusunda 2 ye ayrılır biri bataryası en az 2 3 gün süren diğeride yarım gün ve bir günü zor tamamlıyan... Baziları kalibrasyon yapınca düzeliyor gibi şeyler duydum. Acaba yapsam zazarmı olur yoksa yararmı...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hepsini denedim kardeşim ama pilde bir sıkıntı olacağını sanmam pek bu lumia kullanıcılar pil konusunda 2 ye ayrılır biri bataryası en az 2 3 gün süren diğeride yarım gün ve bir günü zor tamamlıyan... Baziları kalibrasyon yapınca düzeliyor gibi şeyler duydum. Acaba yapsam zazarmı olur yoksa yararmı...

Zararı olmayacağı gibi kaybedecek bir şeyin de olmaz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Çok teşekkür ederim kardeş. Tamamen boşaltıcam şarzı tekrar şarz edicem bittikten + da bekleticem işim çıkana kadar belki bekletmem.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim, pil dolduktan sonra +6 saat daha bekleteceksin.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Oo o zaman mecbur akşam yapmam lazım birazdan bitecek nasıl olsa su gibi gidiyor bataryası öğlen şarz etsem akşam hemen biter...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Oo o zaman mecbur akşam yapmam lazım birazdan bitecek nasıl olsa su gibi gidiyor bataryası öğlen şarz etsem akşam hemen biter...

Aslında kalibrasyondan önce sıfırlama yapmanı öneririm. Ayarlar/Hakkında/Tel.Sıfırlayın

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Elin taa Amerika'ya kadar uzanıyor.
Şu ifadeden gayrı ne desek boş -> :worshippy:

Catwalk'tan umutluyum ben.
Çiçek Hanımı ikna ederiz, bir an önce Türkiye'ye getirsin.
Alüminyum gövdeli Lumia'ya ihtiyaç var :)

çiçek hanıma ulaşma imkanınız var mı?

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Evet benimki de aynı ...
Bizim cihazlar şimdi portico mu yüklü ?

olabilir bende forumdan öğrendim bu surumun portico olduğu

- - - Eklendi - - -

Yazı yazarken İmleci İstediğimiz Yere Getirme :
Lumia 820 Telefonumuzda klavyeyi kullanarak yazı yazma esnasında geriye dönüp bir yerleri silmek yada düzeltebilmek için imleci hareket ettirecek sağ ve sol tuşları bulunmamaktadır. Ancak üzülmeyin bunun kolay bir yöntemi var. Parmağımızı imleci getirmek istediğimiz yere uzun süreli basıyoruz ve parmağımızın hemen üzerinde imleç yanıp sönmeye başlıyor, parmağımızı hiç kaldırmadan imleci nereye getirmek istiyorsak parmağımızla sürükleyerek oraya bırakıyoruz, sileceğimiz yeri siliyoruz, ilave edeceksek yazmaya başlıyoruz ...

bunu yeni gordum çok iyiymiş bunu arıodum bende

• Beğen
Tepkiler: serinaga
PureFood

PureFood

Üye
Var mı sorusu olan ? :D

awdil

awdil

Üye
Turkcell de incelediğim cihazın ekranın da ışık sızması vardı.Umarım kronik bit sorun değildir.

adana1986

Üye
Slm arkadaşlar 3 gün önce bende lumia 820 aldım.

Ancak kameramda bir sorun var yapay aydınlatma ortamlarında sadece mekanik balastlı floresan ve akkor telli lambanın olduğu ortamlarda kamera dalgalanma yapıyor. Sizdede aynı sorun varmı?

Yoksa telefonu geri vereceğim..

CevAP yokmu????

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aman hocam sıfırlama yaparken piliniz en az %50 olsın.Hatta sizinki çabuk bittiği için şarjı doldurun öyle yapın ;)

mad-x

mad-x

Üye
Var mı sorusu olan ? :D

Sorum yok ama bilgilendirme yapmadan geçemeyeceğim. Malesef tahmini kalan süre adı üzerinde tahminden ibaret. Bende de başlarda 10 küsür gün diyordu. Telefonumda gereksiz herşeyi kapatarak ot gibi kullanarak en fazla 6 gün dayandırabildim (hemde pil tasarruf modu kapalıyken), sonucu aşağıdadır ve tahmini değil, gerçek süredir. Tabiki 6 gün şarj süresi şu devirde mükemmel bir süre. (kafası karışanlar; resimdeki 5 gün + 2 saatin anlamı 5 gün geçmiş 6ncı gün içide 2nci saattir)

Ayrıca uyarmak zorundayım telefonunuzu mutlaka orjinal şarj aleti ile kullanın, farklı şarj aletleri ile yaptığım denemelerde en stabil şarj kullanım süresini orjinal şarj aletiyle yaptığım şarjlardan sonra aldım (nedeni; her şarj aletinin miliamper değeri aynı olmayabiliyor)

Üst Alt