İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

duf12

Üye
Hayırlı olsun,arkadaşlar.Merak ettiğim nokta browser hızı ve facebook,twitter gibi uygulamaların kullanımı nasıl,kullanımı akıcımı?Hem diğer arkadaşlar içinde bilgi olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Civcivuuum:kop2:

kelebekavcisi

Üye

Bugün almaya gittim yeşil rengi yoktu almadım :dry: Bu arada seninki fotoda büyük gözüküyor, ben timde baktım da böyle değildi. Hatta adama sordum "bu 3.8inç değil miydi neden 5800xm kadar gözüküyor ?" diye.

serinaga

serinaga

Üye

Benim lumia portico guncellemesiyle gelmis galiba üstteki gibi bi şecenek avr onu sectigimde kilileyince wifi kesilmiyor bunla ilgili problemleri olan vardı bu ayarlara bakın porticodan oncede olabilir ayarlar>wifi>ileri düzey ayarlar

Hadi yaw ? Eeee ben neredeyse bir buçuk ay önce aldım, bende bu özellik var, benimki de mi portico ??? Ne zaman çıktı ki bu ?

- - - Eklendi - - -

lumıa mız hayırlı olsun

Hayırlısı olsun, listeye ekliyorum senide ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia820&lumia620

• Beğen
Tepkiler: qwerty41
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
is sürmüne bak 8.0.10211.204 benim

m_kan

m_kan

Üye
ya bişey sorcam ekran kalitesi sağlamlığı nasıl gorilla glass ekran mı bide arka kapağı kolay mı çıkıo zor mu çıkıo bide ileride fiyatı düşer mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arka kapak çok basit çıkıyor. Flaşın oraya bastırıp köşesinden çekince çıkıyor. Ekran clearblack lcd çok çok iyi değil ama fiyatının telefonu. Fiyatının iki aydan önce düşeceğini sanmam.

duf12

Üye
Papakudioflu internette sayfa geçişleri ve facebook uygulamasının stabilliği nasıl

Frksylyc

Üye
Bu cihazin bataryasi degistirilebiliyor mu?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Yeni lumian hayırlı olsun sırada ne var:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

eos catwalk laser Turkiye'ye gelmese bile Hazirana kadar Amerika'da ciksin yeter:oke:

Elin taa Amerika'ya kadar uzanıyor.
Şu ifadeden gayrı ne desek boş -> :worshippy:

Catwalk'tan umutluyum ben.
Çiçek Hanımı ikna ederiz, bir an önce Türkiye'ye getirsin.
Alüminyum gövdeli Lumia'ya ihtiyaç var :)

Üst Alt