Samsung Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Telefon Önerisi
Herkese merhaba.

Forumda telefon öneri konuları çok, bende çoğunu inceledim fakat yinede bu konuyu açma gereği duydum. Bu yüzden tepkiler gelebilir kusura bakmayın.

Şimdi şöyleki ben S3 kullanıyorum bundan 1 veya 1 buçuk ay sonra nişanlıma telefon alacağım. Kredi kartı ile ortalama 1000 lira bir değer düşünüyorum.
Ortalama iyi bir telefon ve güncelleme alacak birşey olması tercihimdir. Görüntülü konuşma, mesajlaşma olmak üzere her türlü iletişim ihtiyacını karşılayacak, kamerası iyi, oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bir telefon olmalı. Aklımda forumda araştırdığım kadarıyla S3 mini ve Ace 2 var.
Size sorum S3 minimi yoksa Ace2 mi? Hangisi bu ihtiyaçları rahatlıkla karşılar ve ileride güncelleme desteği almaya devam eder? Ayrıca bilgim yok S3 minimi daha önce çıktı Ace2 mi? S2 bunlardan daha iyidir fakat büyük ekran istemiyor.
Evet arkadaşlar bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
BiS advanced ama hocam eşinize s3mini iyi gider zaten telefonnun tasarımıda bayan telefonu gibi bence beyazını al derim zaten performans konusunda başarılı tasarımı s3ten tartışmasız güncellemesi samsungtan hızlıca 1-2 güncelleme alır bence alın derim

Android Police

Android Police

Üye
s3mini o fiyata göre en iyi telefondur :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için kafamda s3 mini var zaten ama yinede değerli yorumlarınız bana fikir verecek :)

uguro

uguro

Üye
Bence S3 Mini Almanı Öneririm
Ancak Şu telefonuda bir incelemeni tavsiye ederim 8MP Kamerası var 4.3 inç ve su geçirmez bir telefon :D Fiyatı S3 fiyatına yakın ve özellikleri güzel ancak güncelleme konusunda sıkıntı yaşayabilirsin ....

Buda Su Geçirmezlik Testi bir incele derim :)

[video=youtube;mzQUoJ-sIaY]http://www.youtube.com/watch?v=mzQUoJ-sIaY[/video]

skywalker06

skywalker06

Üye
Samsung Galaxy Nexus a bakabilirsin bazı yerler 900-1000 arası satıyor ama bu fiyata bulamazsan s3 miniyi tavsiye ederim ace 2 daha önce çıkmış bir telefon ama s3 mini daha güçlü işlemci ve ram konusunda kaldı ki samsung s3 miniden desteğini çabuk çekmez ama ace 2 en fazla 1 güncelleme aldıktan sonra çekebilirler çünkü telefon çıktığından beri üvey evlat muamelesi görüyor bana göre etrafımda benim dışında kullanan görmedim ama s3 mini daha iyi nexus bulamazsan s3 mini al derim

TheMadness

TheMadness

Üye
S2 al kesinlikle.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
S3 mini tabir yerinde ise patladı gitti

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
önceliklle size mutluluklar.s3 miniyi elime alıp saatlerce kontrol ettim cok samimi soyluyorum çok kibar bi telefon kaba dgl nisanlina iyi gdeceni dusunuyorum.hem sen s3 oda s3 mini aranızda fark olsun biraz :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Büyük ekran kullanmak istemediği için 4 inc üstü düşünmüyorum hatta oda büyük ona göre ama ortalama 4 inc iyidir bende ufağını almam:) s3 mini olarak karar verdim teşekkürler.

uguro

uguro

Üye
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Büyük ekran kullanmak istemediği için 4 inc üstü düşünmüyorum hatta oda büyük ona göre ama ortalama 4 inc iyidir bende ufağını almam:) s3 mini olarak karar verdim teşekkürler.

Şimdiden hayırlı olsun :oke: Yerinde bir karar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt