Wifi ile internet cekiyorum ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Wifi ile internet cekiyorum ama..
Beyler simdi koydeyim ve burda birtek internet yukaridaki katta amcamlarda var. Telefondan wifi tarattim birtane ag buldum. Amcama sordum iste bu internet sizin mi falan evet dedi kullanabilirmiyim dedim izin verdi. Sifre adsl nin altinda yaziyor dedi. Aldim 2,5 gundur kullaniyorum. Yaklasik 470mb kullanmisim. Bugun icime suphe dustu acaba kotalimidir falan diye 31 ocakta aldim sifreyi ve veri kullanimi ve wifi adi:

Amcamlar evde degil sehir disindalar. Ben bu wifi aginin kotali yada sinirsiz oldugunu nasil ogrenebilirim bilenlerden yardim bekliyorun :)

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
amcana sor :)

everest22

everest22

Üye
Siz nasil bi topluluksunuz telefon diye bişi var elinde ara amcanı nabyon ne ediyon bu internet kotalimidir amca diye sor görüşürüz de kapat bunun için bile konu açiliyor yha gerçekten gereksiz

• Beğen
Tepkiler: Eralp YKN
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Siz nasil bi topluluksunuz telefon diye bişi var elinde ara amcanı nabyon ne ediyon bu internet kotalimidir amca diye sor görüşürüz de kapat bunun için bile konu açiliyor yha gerçekten gereksiz

Simdi hakaret edip agzimi bozmak istemiyorum aksam aksam. Bizde biliyoruz aramayi dimi? Elimde telefonu yok olsa bile TL yok. Bize biliyoruz amcama ulasmayi. Is icin gittiler ve mesgul etmekte istemem. Son care olarak baska yollardan sinirsiz olup olmadigini ogrenmek icin sizden (bilenlerden) yardim istiyorum sizin yaptiginiz tek sey azarlamak!

Android Police

Android Police

Üye
şöyle yap eğer bağlandığın internetin altyapısı ttnet ise ttneti ara müşteri hizmetlerine bağlan amcanın isim soyisimini felan söyle sonra bunun kotası nekadardır diye sor ben bikere öyle yapmıştım tabi bunun için telefon gerekiyor

bilal3734

Üye
Amcana Odemeli At :)

• Beğen
Tepkiler: Eralp YKN
MrTech

MrTech

Üye
bu modeme baglanma kodları vardı onu bulabilirsen ki örnekleri internette var gir tarayıcından orda TTNet ise zaten gösterir.

Android Police

Android Police

Üye
192.168.2.1 eğer airties ise böyle oluyor

everest22

everest22

Üye
hocam olurmu öyle şey benim seni azarlama gibi bi lüksüm olamaz tanişmiyor bile sadece amcani neden aramadiğini sordum sende amcamin numarasi yok ve tl m yok dedin benimde takildiğim konu bu işte ben bunu eleştirdim amcanin numarasi yoksa babani ara al numarayi ama sende haklisin bi yerdede sana hak vermiyoda değilim şahsi görüşümü söyledim üstelemeye gerek yok.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
uykum var bu tatlı uykuyu kaçırmaya gelmez yarın yazıcam. :)

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
şöyle yap eğer bağlandığın internetin altyapısı ttnet ise ttneti ara müşteri hizmetlerine bağlan amcanın isim soyisimini felan söyle sonra bunun kotası nekadardır diye sor ben bikere öyle yapmıştım tabi bunun için telefon gerekiyor

Internet ortak kullaniliyormus burda bir suru insan var hangi birine kayitlidir ki :D

bu modeme baglanma kodları vardı onu bulabilirsen ki örnekleri internette var gir tarayıcından orda TTNet ise zaten gösterir.

192.168.1.1 TTnet zaten de sifre falan istiyor airties olsaydi bulurdum

192.168.1.1 ve 192.168.1.2 gibi mi

Onlari denedim ama olumsuuz

192.168.2.1 eğer airties ise böyle oluyor

:)

hocam olurmu öyle şey benim seni azarlama gibi bi lüksüm olamaz tanişmiyor bile sadece amcani neden aramadiğini sordum sende amcamin numarasi yok ve tl m yok dedin benimde takildiğim konu bu işte ben bunu eleştirdim amcanin numarasi yoksa babani ara al numarayi ama sende haklisin bi yerdede sana hak vermiyoda değilim şahsi görüşümü söyledim üstelemeye gerek yok.

Ama kardesim siz nsil bi topluluksunuz diyip konuya dalinca benimde ister istemez sartellerim atti :ehe Sorun degil kardesim kusura bakma :)

uykum var bu tatlı uykuyu kaçırmaya gelmez yarın yazıcam. :)

Eheh pekala :)

OdaServisi

Üye
benim aklıma bir fikir geldi biraz saçma olabilir ama bi dene istersen

amcanı eğer türkcelli ise köyden birinin telefonunu isteyerek gizli numaradan ara (#31# getir numaranın başına) sonra amcana de ki :

iyi günler beyefendi biz ttnet müşteri hizmetlerinden arıyoruz kota tespit hizmetimiz aracılığı ile kotanızı öğrenmek istiyoruz eğer kotanızın sınırını biliyorsanız lütfen söyler misiniz ? de ama tabi sesini felan kalınlaştır biraz yada köyden birisine felan arattır :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
192.168.2.1
e giriyorsun kullanıcı adı admin. şifreyi ya boş bırak yada ttnet tir.
girdikten sonra soldan internete tıklıyorsun ordan internet ayarlarına tıklıyorsun.
VC1 8/35 pppoe diye bir satır gelecek. düzenle diyorsun.
orda ttnet kullanıcı adı yazar. yazıyorsun onu bir kenara sonra şu siteye giriyorsun.

kullanıcı adını yazıyorsun genellikle telefon numarası kullanılır.
123456789@ttnet ise kullanıcı adı şifrede 123456789 oluyor mesela ordan şifreyi denerek bulduktan sonra
ttnetin sitesine giriyorsun. ordan online işlemlere giriyorsun. üyelik alıyorsun. ttnet kullanıcı adını şifresini mail adresi şifre yazıp
üyeliği aldıktan sonra online işlemler sayfasına giriyorsun ordan paket sorgulaya giriyorsun kullanılan paket orda yazıyor.
mesela 8mbite kadar sınırsız paket diye :oke:

kolay gelsin

PremiumWork

PremiumWork

Üye
192.168.2.1
girdikten sonra soldan internete tıklıyorsun ordan internet ayarlarına tıklıyorsun.
orda ttnet kullanıcı adı yazar. yazıyorsun onu bir kenara sonra şu siteye giriyorsun.

123456789@ttnet ise kullanıcı adı şifrede 123456789 oluyor mesela ordan şifreyi denerek bulduktan sonra
ttnetin sitesine giriyorsun. ordan online işlemlere giriyorsun. üyelik alıyorsun. ttnet kullanıcı adını şifresini mail adresi şifre yazıp
üyeliği aldıktan sonra online işlemler sayfasına giriyorsun ordan paket sorgulaya giriyorsun kullanılan paket orda yazıyor.

kolay gelsin

Bilgilendirme için :tşk: gerçek işe yarar bilgiler :alkis:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
192.168.2.1

kolay gelsin

Tesekkurler kardesim emeğine sağlık :)

famemonster16

famemonster16

Üye
Interneti ortak kullanıyorlarsa büyük ihtimalle sınırsızdır yoksa kota hep aşılırdı.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...