Benim yazımdan iyi. ben de kendi yazımı çok seviyorum ama başkaları ne der bilmiyorum :hmmm
Amaru Shady Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Benim yazımdan iyi. Genişletmek için tıkla ... ben de kendi yazımı çok seviyorum ama başkaları ne der bilmiyorum
~N.A.W.Y~' Alıntı: Benim yazımdan iyi. Genişletmek için tıkla ... ben de kendi yazımı çok seviyorum ama başkaları ne der bilmiyorum
Türe Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: ben de kendi yazımı çok seviyorum ama başkaları ne der bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... At bi ss
Pondusss' Alıntı: ben de kendi yazımı çok seviyorum ama başkaları ne der bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... At bi ss
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: At bi ss Genişletmek için tıkla ... yazı yok ki elimde akşama doğru coğrafya çalışmayı düşünüyorum not alırsam atarım
Türe' Alıntı: At bi ss Genişletmek için tıkla ... yazı yok ki elimde akşama doğru coğrafya çalışmayı düşünüyorum not alırsam atarım
Türe Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: yazı yok ki elimde akşama doğru coğrafya çalışmayı düşünüyorum not alırsam atarım Genişletmek için tıkla ... Tamam calismalar nasi gidiyi
Pondusss' Alıntı: yazı yok ki elimde akşama doğru coğrafya çalışmayı düşünüyorum not alırsam atarım Genişletmek için tıkla ... Tamam calismalar nasi gidiyi
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Tamam calismalar nasi gidiyi Genişletmek için tıkla ... Coğrafya sorun şu an bakıcaz artık
Türe' Alıntı: Tamam calismalar nasi gidiyi Genişletmek için tıkla ... Coğrafya sorun şu an bakıcaz artık
Türe Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: Coğrafya sorun şu an bakıcaz artık Genişletmek için tıkla ... Ben cok seviyorum coğrafyayı
Pondusss' Alıntı: Coğrafya sorun şu an bakıcaz artık Genişletmek için tıkla ... Ben cok seviyorum coğrafyayı